Siirry sisältöön
Jatkuvien palveluiden avulla varmistat, että tietoturvasi on ajan tasalla kaiken aikaa.

Atea Next Generation Firewall 1 

Suojamme yrityksesi verkkoliikenteen suojataan ylläpitämällämme uuden sukupolven NGFW-palomuurilaitteistolla. Saat sähköpostiisi säännöllisen raportin verkon liikenteestä ja turvallisuudesta. Voit myös tehdä palomuurisääntöjen muutospyyntöjä myATEA-portaalin kautta. Räätälöimme palvelu yrityskohtaisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Atea Next Generation Firewall 2

Internetin uusiin uhkiin vastaamiseen tarvitaan uuden sukupolven automaattisia palomuuritoimintoja. Sovellustietoinen palomuuri tunnistaa, suodattaa ja raportoi eri sovellusten liikenteestä. Uuden sukupolven palomuuri tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia työasemien verkkoliikenteestä ja torjuu uusimpia verkkohyökkäyksiä. Tiedot sovelluksista, haittaohjelmista ja verkkohyökkäyksistä päivittyvät automaattisesti.

Atea Radar

Edistyneen haavoittuvuuksien tarkistus- ja hallintapalvelun avulla tunnistat ja korjaat tunnetut haavoittuvuudet kaikissa ympäristöissä ja verkkosovelluksissa tehokkaasti. Verkkoskannaus voidaan tehdä pilvipalvelun kautta tai yrityskohtaisesti dedikoidulla laitteistolla.

Reagoimme havaittuihin haavoittuvuuksiin ja aloitamme korjaavat toimenpiteet. Tarpeidesi mukaan skaalautuvaan palveluun kuuluu havaittujen haavoittuvuuksien muutoshistoria. Saat myös säännöllisesti raportteja. Havainnointisyklit ja reagointitavat sovimme aina yrityskohtaisesti.

Atea Endpoint Security

Päätelaitteet ovat jokaisen organisaation kannalta olennaisin suojaamisen kohde. Päätelaitteisiin asennettava tietoturvaohjelmistomme torjuu vaativatkin uhat ja tietoa voidaan siirtää myös muista tietoturvapalveluista.

Ohjelmisto koostuu neljästä eri alueesta, jotka ovat haittaohjelmien torjunta, palomuuri, web-sisällön suodatus ja hoitamamme keskitetty hallinta. Ohjelmisto tukee Windows- ja MAC-alustoja ja suojaa myös mobiililaitteet.

Atea Managed Email Security

Sähköposti on edelleenkin yleisin hyökkäystapa organisaatioihin. Palvelu suojaa yrityksesi sähköpostiviestejä haittaohjelmilta ja muulta haitalliselta sisällöltä. Voit lähettää sähköpostitse myös luottamuksellista tietoa, sillä palveluun kuuluu sähköpostien salausmahdollisuus.

Järjestelmä havainnoi roskapostia yhdyskäytävätasolla ja mukautettuja roskapostisuodatussääntöjä voidaan lisätä sähköpostin otsikkojen ja viestin sisällön mukaan.

Tunnetut roskapostin lähteet voidaan estää reaaliaikaisesti.

Atea DNS Security

Avaa turvallinen sateenvarjo organisaatiosi internet-nimipalvelun ylle. Nimipalvelun tietoturvaan panostamalla voit ennaltaehkäistä haittaohjelmia. Käytännössä kaikki verkkoliikenne nimittäin tarvitsee nimipalvelua. Haittaohjelmat, Ransomware mukaan lukien, tarvitsevat puolestaan nimipalvelua toimiakseen.

Palvelu estää haitalliseen kohteeseen menevän kommunikaation ja on räätälöitävissä yrityskohtaisesti. Atea DNS Securityn saat myös pilvipalveluna. Palvelupisteemme reagoi havaintoihin sopimuksen mukaisesti.