Siirry sisältöön
Autamme luomaan yhtenäiset toimintatavat ja prosessit. Suunnittelemme tiedon suojauksen ja palautumisen. Teemme käyttöönottoprojektit.

Suunnittele hyvin, toimeenpane strategisesti, vältä riskit

Liiketoiminnan häiriöttömyys ja mahdollisten kustannusvaikutusten minimointi edellyttää tietoturvan suunnittelua ja strategiaa. On halvempaa suojata kuin korjata jälkiä jälkikäteen.

 

Siirry sivulle tietoturvan nykytila-analyysi tai tietoturvapalveluiden ylläpito

Tietoturvan riskien ennakoinnin trendit

Hallinnollisen tietoturvan suunnittelu ja kehittäminen

Palvelut hallinnollisen tietoturvan tilan suunnittelelemiseksi

Liiketoiminnan jatkuvuuden suunnittelu

Liiketoiminnan jatkuvuuden suunnittelun tavoitteena on saada arvioitua liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvät kyvykkyydet ja mahdollisista puutteista seuraavat uhat liiketoiminnalle. Atean asiantuntijat auttavat kehityskohteiden priorisoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä

Kansainvälisen ISO 27001 –standardin mukaisesti luotu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä. Kattaa standardin velvoittavat vaatimukset ja niiden mukaisten toimintatapojen suunnittelun ja dokumentoinnin. Tehokas työpajoihin perustuva toteutusmalli luo edellytykset ISO 27001 -sertifioinnille.

 

Ota yhteyttä
Ville Kangasniemi, Head of Consultant Services
Lähetä sähköpostia

Takaisin ylös

Pilven tietoturvan suunnittelu ja kehittäminen

Palvelumme pilven tietoturvan tilan suunnittelelemiseksi

Pilvihallintamalli

Autamme saavuttamaan hyvän hallintomallin ja hallintoperiaatteet. Mallilla varmistetaan että organisaatio käyttää julkipilveä yritykselle sopivalla, oikealla tavalla. Mallissa luodaan käytännöt ja standardit pilvipalveluiden ja prosessien jatkuvaan parantamiseen.

Atea Microsoft -tietoturvapalvelut

Meillä on sertifioitua osaamista kaikkeen Microsoftin tietoturvateknologiaan ja olemme apunanne laajoissakin kokonaisuuksissa. 

Esimerkiksi

 • Atean pilvitiimi voi rakentaa ja auttaa saavuttamaan tietoturvallisen pilvitoteutuksen vaatimusten mukaisesti.
 • Atean E5 Security -tietoturvapilotissa Atean konsultit ottavat yhdessä asiakkaan kanssa käyttöön M365 E5 Security -lisenssit halutulla laajuudella asiakkaan ympäristöön. Ratkaisun avulla kerätään dataa, jonka pohjalta Atea laatii kehitysehdotukset ja jatkosuunnitelmat organisaation tietoturvan kehittämiseen. Atea E5 Security -tietoturvapilotti on helposti laajennettavissa muun muassa keskitettyyn lokien hallintaan, minkä avulla saavutetaan kattava näkyvyys organisaation koko IT-ympäristöön.
 • Lisäämme näkyvyyttä ja hallitsemme lokeja Microsoft Sentinelin avulla.
 • Defender for Cloudin avulla suojaamme infrastruktuurinne - pilvityökuormat, on premise -palvelimet ja tietokannat ja muut olennaiset laitteet. 

Pilvihallintamalli
Heikki Jauhiainen, Solution Manager, Hybrid Cloud
Lähetä sähköpostia
Microsoft
Akimatti Katainen, Solution Manager Productivity Offering & Solutions
Lähetä sähköpostia

Takaisin ylös

Teknisen tietoturvan ja infrastruktuurin suunnittelu ja kehittäminen

Palvelumme infrastruktuurin tietoturvan tilan suunnittelelemiseksi

Microsoft-tietoturvapalvelut
Asiantuntijamme ovat apunanne Microsoftin tietoturvateknologiaan liittyvissä kysymyksissä aina suunnittelusta ja käyttöönotosta proaktiiviseen kehittämiseen saakka niin konesaleissa, pilvessä kuin työasemapuolella.
Verkon tietoturva ja OT-security
 • Suunnittelemme ja konfiguroimme verkon ja IT-infran tietoturva-asetukset ja vastaamme niiden kehittämisestä.
 • Tarjoamme myös näkyvyyden ja tietoturvan tuotantoympäristöjen OT-laitteisiin (Operational Technology).
Tietoverkkojen arkkitehtuurityöpaja

Tietoverkkojen arkkitehtuurityöpaja luo kokonaisnäkemyksen tietoliikenneympäristön tilaan. Palvelu auttaa tietoliikenne arkkitehtuurin kuvaamisessa ja ymmärtämisessä. Palvelulla suunnitellaan ja kehitetään tietoliikenne toimintoja liiketoimintalähtöisesti.

Atean arkkitehtuurikonsultointi hyödyntää laajalti alan viitekehyksiä yhdistettynä vahvaan käytännön osaamiseen tietoliikenneinfran kehittämisessä mukaan lukien myös OT-ympäristöt ja niiden tietoturva.

Mitä voit odottaa arkkitehtuurityöpajalta
 • Kuvaus liiketoiminnan tarpeiden asettamista tavoitteista
 • Arkkitehtuurinen kokonaiskuva tietoliikenteestä
 • Merkittävimpien ongelmakohtien ratkaisuehdotukset
 • Tietoliikenneverkon vaatimuksien selkeytyminen
 • Teknisten vaihtoehtojen valintamahdollisuudet
 • Jatkotoimenpiteiden aikataulutus

Verkon tietoturvapalvelut
Heikki Jauhiainen, Solution Manager, Hybrid Cloud
Lähetä sähköpostia
Microsoft
Akimatti Katainen, Solution Manager Productivity Offering & Solutions
Lähetä sähköpostia

Takaisin ylös

Miksi Atea

Strategiset konsultit

Yli 800 konsulttia ja korkean laadun sertifikaatit tekevät meistä johtavan teknologian, infrastruktuurin ja järjestelmäintegraatioiden toimittajan. Laajalla asiantuntemuksella autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksesi IT-infrastruktuuria vastuullisesti.

Vahva kumppanuus

Meillä saat hyppysiisi myös laajimman mahdollisen tuote- ja palveluvalikoiman strategisten kumppaniemme teknologioihin. Olemme yhtä johtavien globaalien IT-palveluntarjoajien kanssa: Apple, Cisco, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft ja VMware.

Vastuun kantaminen

Meille on tärkeää luoda sekä vastuullisia että tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Vahvalla vastuullisuusyhteistyöllä autamme yhteiskuntaa tarttumaan teknologian mahdollisuuksiin ja ratkomaan viheliäisiä ongelmia. Autamme valitsemaan oikein IT:n koko elinkaaren matkalla. 

Paikallisuus

Olemme lähellä yritystäsi 14 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Kokoamme aina yrityksesi tavoitteisiin parhaiten vastaavan tiimin. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen markkinan ja pääsevät käsiksi koko Pohjois-Euroopan kattavaan Atean tukeen ja toimituskykyyn.