Siirry sisältöön
Uutiset04-10-2017

Atea Applen ensimmäiseksi Apple Authorized Enterprise Reseller -kumppaniksi Suomessa

Apple on myöntänyt Atealle Suomen ensimmäisen ja ainoan Apple Authorized Enterprise Reseller -kumppanistatuksen. Applen uusi kumppaniohjelma panostaa yritysratkaisujen laajempaan hyödyntämiseen.

Atealla on vastaava kumppanistatus myös muissa Pohjoismaissa, mikä mahdollistaa kattavien, pohjoismaisten palvelukokonaisuuksien toteuttamisen.

Statuksen saavuttaminen on edellyttänyt Atealta merkittävää panostusta koulutukseen ja sertifiointiin. Atean Apple-asiantuntijatiimi auttaa asiakkaita hyödyntämään Applen ratkaisuja niin, että he saavat täysimääräisen hyödyn investoinneistaan. Oikein toteutetussa ympäristössä laitteiden ja sovellusten yhteistyö on saumaton, ja loppukäyttäjälle innovatiivinen ympäristö näkyy ylivertaisena käyttökokemuksena. Tällä hetkellä monet yritykset hyödyntävät vain murto-osan Applen ekosysteemin potentiaalista ja laitteiden tehosta.

- Kova työ on tuottanut tulosta ja olemme ansainneet paikkamme Applen vaativassa yritysohjelmassa. Applen innovatiiviset ratkaisut tekevät työnteosta mielekkäämpää, uudistavat liiketoimintaa ja luovat kilpailuetua. Olen ylpeä siitä, että pääsemme hyödyntämään huippuosaamistamme asiakkaidemme eduksi. Tulemme tuomaan uusia tuotteistuksia ja palvelukonsepteja entistä kattavammin Suomen markkinoille, toteaa Atean Business Manager Martin Lönnberg.

Atealla on Vantaalla Experience Center, jossa asiakkaat voivat käytännössä kokea, miten Applen ja Ciscon teknologiat toimivat yhdessä.