Siirry sisältöön
Moni työntekijä käyttää Macia kotona ja haluaisi valita sen myös työkoneeksi. Organisaatioissa taas mietitään, miten Mac sopeutuu heidän ympäristöön ja sovelluksiin. Atea tarjoaa mahdollisuuden testata Maceja täysin ilmaiseksi. Maksuttoman kokeilujakson päätteeksi voit lunastaa tai palauttaa laitteet.

Try & Buy – Mac ilmaiseen koekäyttöön yrityksille ja organisaatioille

Kokeilematta on kallista tehdä päätöksiä! Try & Buy -ohjelman* avulla voit rauhassa kokeilla Apple-ekosysteemin toimivuutta omassa ympäristössäsi, sitoutumatta hankintaan.

Try & Buy:n kesto on 1 kuukausi, jonka ajaksi asiakkaamme saa kokeiltavakseen valitsemansa Macit. Kokeilujakso on maksuton, sitoumukseton ja sen päätteeksi asiakas voi lunastaa tai palauttaa laitteet.

* Try & Buy on tarkoitettu yrityksille/organisaatioille, jotka aikovat rakentaa yli 20 Macin ympäristön.

Try & Buy -koekäytön vaiheet

  1. Ota yhteyttä Atean asiantuntijoihin
  2. Tarkennetaan yhdessä Try & Buy -koekäyttöön valittavat Macit
  3. Kokeilujakso on kestoltaan 1 kk
  4. Lunasta tai palauta laitteet Atealle

Mac on yritysten suosikki

Mac on yhteensopiva nykypäivän modernien ympäristöjen kanssa ja työn tekeminen esimerkiksi Microsoft 365 -työkaluilla onnistuu saumattomasti. Se on it-osaston suosikki, mutta toimii myös tarvittaessa ilman sitä.

Macit voidaan ottaa automaattisesti käyttöön ja niitä on helppo hallita. Pidemmän päälle Mac on tutkitusti yrityksille edullisin*.

*A Forrester Total Economic Impact™ Of Apple Mac In Enterprise: M1 Update, July 2021

Kysy lisää

Simon Koivumaa
Apple Business Manager

Simon Koivumaa, Apple Business Manager.