Takaisin Digitaalinen työpaikka

Applen laitteet ja ratkaisut

Valtuutettuna Apple Enterprise -jälleenmyyjänä keskitymme arvon luomisen maksimointiin organisaatiossasi - olipa kyse sitten yrityksestä vai oppilaitoksesta. Atean Apple-asiantuntijat auttavat projektien suunnittelussa, läpiviennissä sekä jalkauttamisessa ja laitehankinnat hoituvat kätevästi Atea eShopin kautta.

Apple yrityksissä

Applen tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen. Applen tuotteet on helppo integroida, suojata ja ottaa käyttöön organisaatiosi olemassa olevaan liiketoimintaympäristöön. Laitteiden aiheuttamat muutokset nykyisiin it- ja liiketoimintaprosesseihin ovat usein minimaalisia.

Apple-järjestelmien integrointi organisaatioon voi vähentää tukikustannuksia ja samalla lisätä käyttäjien tyytyväisyyttä. Sekä Mac- että iOS-laitteita voidaan hallita erilaisten mobiililaitteiden hallintaratkaisujen (Mobile Device Management, MDM) avulla.

Atea on Apple Authorised Enterprise Reseller

Atean konsultointi- ja projektinhallintapalvelut

Autamme laatimaan Apple-ekosysteemiin sopivat konseptit sekä siirtymäsuunnitelmat. Lisäksi toteutamme siirtymät ja seuraamme niiden edistymistä.

Atean konsultointipalveluiden avulla voit varmistaa, että organisaatiosi laitestrategia tukee it-ympäristön kokonaisarkkitehtuuria parhaalla mahdollisella tavalla. Optimoitu kokonaisarkkitehtuuri parantaa merkittävästi tehokkuutta ja kilpailukykyä ja vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisön kokemukseen.

Meiltä saat suunnittelu-, määrittely- ja implementointipalvelut Atean tarjooman mukaisilla ratkaisualueilla. 

Tietoturvakonsultointimme auttaa yritystäsi erilaisissa tietoturvaan liittyvissä hankkeissa, kuten tietoturvan auditoinneissa (liittyen mm. standardeihin ja EU-direktiiveihin), penetraatiotestauksissa ja it-ympäristöjen turvaamisessa.

It-strategiakonsultointimme tuottaa mm. liiketoiminnan ja it-osaston yhteisiä roadmap-suunnitelmia ja auttaa organisaatiotasi oikeiden ratkaisuiden valinnassa. Autamme myös kokonaisarkkitehtuurin ja esimerkiksi sovellusten kriittisyysanalyysien tekemisessä. Meillä on halu ja kyky toimia kokonaisvastuullisena toimittajana, joka integroi laitteistot ja ohjelmistot sekä Atean ja kolmansien osapuolien tuottamat palvelut.

 

Apple Business

Apple-praktiikka

Atealla on joukko Apple-asiantuntijoita, jotka auttavat yritystäsi liiketoimintamuutoksen läpiviemisessä

Tiimimme suunnittelee yrityksellesi toimivat toimintamallit ja auttaa uusien toimintatapojen jalkauttamisessa. Pystymme myös tarpeenne mukaisesti tukemaan ja kouluttamaan loppukäyttäjiä hyödyntämään uutta teknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Atean vahvuus mobiliteettiratkaisujen tarjoajana perustuu vahvaan it-infrastruktuurin osaamiseen. Yhdistämme Applen laitteet ja niitä tukevat ratkaisut saumattomasti yrityksesi nykyiseen it-infrastruktuuriin ja neuvomme, miten voit niiden avulla uudistaa ja tehostaa organisaatiosi liiketoimintamalleja.

Toimiva moderni mobiliteettiratkaisu on osiensa summa

Järjestelmäintegraatiot

Apple-laitteiden integrointi olemassa olevaan Microsoft-pohjaiseen infrastruktuuriin on avainosaamistamme. 

Langaton verkko (Wi-Fi/WLAN)

Atean kautta yrityksesi saa kattavasti käyttöönsä verkkoinfrastruktuurin, verkkopalvelimet, pilvipalvelut, yhteistyöpalvelimet sekä tallennus- ja varmuuskopiointipalvelut. It-infrastruktuuri on perusta, josta liiketoiminnan tarvitsemat palvelut, sovellukset ja tiedot tarjotaan.

iOS-laitteet, niiden vakio-ohjelmat, käytettävät verkkoprotokollat ja tuetut VPN-ratkaisut mahdollistavat turvalliset yhteydet verkkoihin ja varmistavat, että käyttäjät ovat valtuutettuja ja että tiedot suojataan siirron aikana.

Tietoturva

Laiteturvallisuuden kannalta Apple tukee vahvaa todennusta, kuten monimutkaisia ​​tunnuskoodeja. Tehokkaat suojausominaisuudet, kuten Touch ID ja Face ID, tekevät laitteen avaamisesta helppoa ja suojaavat yrityksen omaisuutta.

Levossa oleva data salataan erillisellä laitteistoprosessorilla. Etätyhjennys tai paikallinen tyhjennys tapahtuu välittömästi. Applen monitasoiset ohjelmistosuojaukset varmistavat, että ohjelmat ovat varmennettuja ja suojaavat käyttäjän tietoja.

Laitehallintapalvelut

Atea auttaa yritystäsi iOS-laitteiden ja Macien määrittämisessä ja integroimisessa sekä tiedonsiirrossa.

Analysoimme liiketoimintasi ja työntekijöidesi tarpeet, määritämme kehityspolun, toteutamme ratkaisut luotettavasti ja vastaamme siitä, että kehitys ei pysähdy, kun teknologia uudistuu.

Kun työn mielekkyys kasvaa, tuottavuuskin kasvaa. Kaikkein tärkeintä on mahdollistaa työntekijän pääsy hänen tarvitsemiinsa sovelluksiin ja tietoihin sekä yhteistyö muiden kanssa – turvallisesti ja joustavasti.

Palvelemme asiakkaitamme käyttäjäympäristö- ja tuottavuusratkaisuissa aina käyttöönotosta ja hallinnasta strategiseen kehittämiseen asti.

Rahoituspalvelut

Atea Finance tarjoaa Atean asiakkaille luotettavia rahoitusratkaisuja yksittäisten tuotteiden vuokrauksesta aina projektimuotoisiin suuriinkin hankkeisiin. Elinkaaripalveluiden kautta on mahdollista saada hyvitystä käytetyistä laitteista. Atea Finance on osa Atea Finland Oy:tä.​

Logistiikka

Atean omat logistiikkakeskukset valmistelevat, asentavat, kirjaavat ja varmistavat toimitukset käyttövalmiiksi oikea-aikaisesti.

 

Elinkaaripalvelut

Atealta hankit vaivattomasti it-laitteet suoraan yhdestä Suomen suurimmasta yritysten it-verkkokaupasta, Atea eShopista.  Monipuoliset elinkaaripalvelumallit mahdollistavat yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun Atea Free Choice-, Smartphone- tai Smartdevice-palveluilla. Meiltä saat myös käyttöösi Atea Global Services -palvelut, käyttöönottotuen, loppukäyttäjäpalvelut ja kierrätyksen.

Atea erottuu muista it-toimittajista harvinaisen laajalla palvelukokonaisuudellaan. Modulaarinen palvelukokonaisuus sisältää työasemien ja mobiililaitteiden hankinnan, tietoturvallisen käyttöönoton, käyttäjäympäristön hallinnan ja käyttäjätuen. Käyttäjä otetaan huomioon koko laitteen elinkaaren ajaksi AppleCare for Enterprise -huoltopalvelun muodossa, joka mahdollistaa mahdolliset korjaustoimenpiteet seuraavana työpäivänä, sekä myös erillisen vaihtolaitevaraston äkillisten laiterikkojen varalle ilman eri kustannusta (2% Mac-laitekannasta ja 5% iOS-/iPadOS-laitekannasta).

Myös laitteen elinkaari on huomioitu palvelussa – kun laitteen elinkaari on lopussa, se saadaan turvallisesti poistettua käytöstä ja kierrätettyä.

Palvelu joustaa ja skaalautuu käyttäjämäärän mukaan ja kustannus on ennustettavissa helposti etukäteen (€/laite/kk).

 

Apple family business

Atea Smartphone – täydellinen tapa hankkia iPhone

Työntekijät tekevät suuren osan työstään mobiililaitteillaan. Jos laite menee rikki ja jotain katoaa, on laitevaihdon ja palautuksen toimittava mahdollisimman pian. Hallinnointia helpottamaan olemme kehittäneet Atea Smartphone -palvelun. Palvelu sisältää puhelimet, tuen ja toimituksen huoltosopimuksen koko sopimuskaudeksi, varastonhallinnan ja hallinnan eli kaiken sen, mikä varmistaa työntekijälle toimivan laitteen myös häiriötilanteissa.

Atea iPhone -yrityspaketti tarjoaa kaiken tämän:

  • Uusi puhelin saman tien rikkoutuneen tilalle
  • Vaihtolaite ilman lisäkuluja
  • Laitehallintaohjelma
  • Laitteiden inventaari- ja elinkaarihallinta
  • Laitteiden ympäristöystävällinen kierrätys

Atea Smartphone - paras tapa hankkia iPhone

Osta Apple-laitteet Atea eShopista

Atea eShop -verkkokaupasta löydät kaikki nykyiset Apple-tuotteet sekä yhteensopivat lisävarusteet ja -tarvikkeet.

Mac palveluna

Takaisin Digitaalinen työpaikka
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer