Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

Kohti parempaa työpäiväkokemusta

Nyt halutaan nauttia työnteosta, eikä teknologia saa olla sen esteenä. Pienet yksityiskohdat vaikuttavat merkittävästi siihen, millainen kokemus työpäivästä syntyy.

Tänä päivänä työ ei ole enää sidottu aikaan, paikkaan eikä varsinkaan omiin työhuoneisiin tai toimistoihin. Työtä tehdään joustavasi oma senhetkinen elämäntilanne huomioiden – niin kotona, kahvilassa, junassa tai vaikkapa mökillä.

HP kehittää teknologiaa, joka mahdollistaa työn tekemisen mistä ja milloin vain. HP:n uusissa Elite-perheen Intel-kannettavissa on entistä parempi akunkesto, pilvipohjaiset ratkaisut ja 5G-tuki.


Turvallisuus on tärkeää

Halutessaan töitä pitää voida tehdä murehtimatta sitä, mitä muut näkevät koneen näytöltä. HP:n kannettavissa saat nappia painamalla päälle näytön tietoturvasuojan ja ilmoituksen aina, kun joku seisoo takanasi. Näin voit työskennellä rennosti vaikkapa kahvilassa tai lentokentällä.

Turvaa tietosi yksilöllisellä tunnistuksella. HP Elite -perheen Intel kannettavissa voit hyödyntää tehokasta sormenjälkitunnistusta, joka suojaa henkilökohtaiset tietosi nopeasti ja vaivattomasti. Unohda salasanat ja avaa tietokoneesi pelkällä sormenjäljelläsi. Lisäksi monikerroksinen tunnistautuminen ja edistyksellinen IR-kamera varmistavat, että vain sinä pääset käsiksi arkaluonteisiin tietoihisi. *)


Loista kokouksissa

HP Elite -perheen Intel-kannettavat mahdollistavat kokoukset, joissa kaikki tuntevat itsensä osallisiksi ja nähdyiksi. Tässä kameralla on ratkaiseva rooli. Hyvän kameran ansiosta olemme lähempänä toisiamme kokouksissa. Kun käytössäsi on sisäänrakennetut älykkäät ominaisuudet, olet aina kuvassa. HP Auto Frame keskittää sinut kuvaan ja kamera seuraa sinua. Tekoäly tunnistaa, kuka on kuvan keskipiste, ja säätää kameran kohdistusta automaattisesti. Se seuraa sinua, kun liikut kuvan edessä. Lisäksi se voi tunnistaa taustan ja sopeuttaa kuvan oikeaan kokoon.

Voit myös liikkua vapaasti, venytellä ja tulet silti kuuluksi. HP Dynamic Voice Leveling optimoi automaattisesti mikrofonin herkkyyttä säilyttääkseen kirkkaan äänentason kolmen metrin toimintasäteellä. Lisäksi automaattisella äänenvoimakkuuden säädöllä ja tekoälyn hoitamalla taustamelun poistolla, ei taustalla olevat äänet kuulu kokoukseen.


Tehosta viestintääsi

Usean kameran tuen avulla voit esittää yksityiskohtia ja näkyä myös itse kuvassa.

Multi-Camera Experience: tukee kahta videostriimiä ja kameran vaihtoa, jotta käyttäjät voivat helposti näyttää sekä kasvonsa että muuta sisältöä samanaikaisesti: kuva kuvassa tai vierekkäin. Uudet HP Elite -sarjan G10 mallit ovat maailman ensimmäiset yrityskannettavat, jotka tukevat kahden kameran samanaikaista käyttöä.


Millainen on onnistunut hybridityökokemus?

HP + Intel

Hybridityökokemuksen onnistuminen edellyttää luotettavia ja tehokkaita työvälineitä. HP:n uusimmat kannettavat, joissa hyödynnetään 13. sukupolven Intel Core -prosessoreita, tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Intelin edistyksellinen hybridiarkkitehtuuri yhdistää tehokkaasti tuottavuuden ja suorituskyvyn.

HP Dragonfly G4
Erotu joukosta

Ole aina eduksesi HP Dragonfly -kannettavalla, joka parantaa esiintymistäsi HP Presencen tehostamalla äänellä ja videolla.

Laite kulkee mukana vaivatta. Se tarjoaa optimaalisen akkukeston sopeutumalla käyttöympäristöön ja tietoturvasta huolehtii HP Wolf Security.

HP Dragonfly on myös vastuullinen valinta, sillä sen runko sisältää painostaan 90-prosenttisesti kierrätettyä magnesiumia.

HP Elite Dragonfly Folio, G3
Uutuus

HP Dragonfly Folio G3 muuntuu saumattomasti kannettavasta tietokoneesta tabletiksi ja tekee ideoiden luomisen ja jakamisen mahdolliseksi missä tilanteessa tahansa. Uutuus yhdistää kannettavan tietokoneen tuottavuuden ja tabletin käyttömukavuuden yhteen laitteeseen. HP Dragonfly Folio G3 on valmistettu kierrätetystä magnesiumista, alumiinista ja merimuovista. Intel vPro® 12. sukupolven Intel® Core™ -suorittimilla varustettu HP Elite Dragonfly Folio G3 pystyy käsittelemään vaativia sovelluksia helposti.

HP EliteBook 800- ja
1000 -sarja

EliteBook 800 -sarjan helppokäyttöiset kokous-, tuottavuus- ja tietoturvaominaisuudet täyttävät moniajoon, monipaikkatyöskentelyyn ja muihin suuryritystason työpäivään liittyvät vaatimuksesi.

Jatkuvasti kehittyvään yritysympäristöön kehitetty EliteBook 1000 -sarja tarjoaa upeita laitteita, erinomaisen yhdistettävyyden ja tietoturvan perinteisellä tai x360-muotoilulla.Täydellinen valinta nopeasti kehittyvään työympäristöön

HP Elite –kannettavat ovat täydellinen valinta nopeasti kehittyvään työympäristöön. Ne on varustettu Intelin kaikkien aikojen tehokkaimmilla suoritinytimillä, Windows 11 Pro -yrityskäyttöjärjestelmällä, suojattu HP Wolf Security -ominaisuuksilla ja optimoitu toimimaan Microsoft Teamsin ja uusimpien HP Presence -kokousominaisuuksien kanssa.

HP EliteBook -kannettavat ovat valmiita tulevaisuuteen jo nyt – ja työntekijäsi voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla, missä sitten ovatkin.


Toimivaa teknologiaa työntekijöille


Maailman turvallisimmat tietokoneet

 • HP Elite -tietokoneisiin on sisäänrakennettu vahvoja tietoturvatoimintoja, jotka suojaavat, havaitsevat ja toipuvat kyberiskuista ennekuin ne pääsevät otsikoihin.
 • HP Wolf Security valvoo laitteitasi kaikissa tilanteissa, jotta sinä ja tiimisi pysytte turvassa. Monikerroksinen tietoturva ulottuu käyttöjärjestelmän ylä- ja alapuolelle.
 • HP Sure View Reflect estää uteliaita silmiä näkemästä näyttöä
 • Päätä milloin näyt! Sisäänrakennettu HP Sure Shutter pitää kameran kiinni yhdellä klikkauksella. 

Tekoälyyn pohjautuvia innovaatioita

 • Valitse vapaasti, miten haluat näkyä, kamerasi seuraa sinua! HP Auto Frame keskittää sinut kuvaan
 • Liiku vapaasti, venyttele ja tulet silti kuuluksi. HP Dynamic Voice Leveling optimoi automaattisesti mikrofonin herkkyyttä säilyttääkseen kirkkaan äänentason kolmen metrin toimintasäteellä.
 • Koe puhdas ääni. Audio by Bang & Olufsen varmistaa laadukkaan äänimaailman.
 • Astu pois ja takaisin työpöydän ääreen varmuudella, että laite lukittuu ja avautuu HP Lock and Awake -toiminnon avulla.

Suunnittelu
ja suorituskyky

 • Tehoa, älyä ja luovuutta hybridityöhön. HP EliteBook -tuoteperheen uutuudet auttavat ihmisiä tekemään töitä, yhteistyötä ja luomaan uutta missä vain.
 • Auta suojelemaan yhteistä tulevaisuuttamme. HP EliteBook -tuoteperheessä on huomioitu edelläkävijyys kestävässä kehityksessä ja kierrätettävien materiaalien käytössä.
 • Pidä toimistoasi missä sitä tarvitsetkaan ja pysy yhteydessä lähes kaikkialla luotettavilla 4G/5G ja Wi-Fi 6E yhteyksillä.


Työskentele älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin.
Digitaalisessa työpaikassa teet yhteistyötä ja pääset käsiksi kaikkeen tietoon – olitpa missä tahansa.