Siirry sisältöön
Yhteistyö alkoi kesällä 2019, kun Snellman etsi IT-tiimiinsä lisävahvistuksia, jotka voisivat ottaa vastaan Boomin integraatiotehtäviä - myös paikan päällä. Yksi Boomin integraatioalustan eduista on, että kaikki järjestelmien väliset integraatiot ovat keskitettyjä, jolloin järjestelmien välisistä tietovirroista saa selkeän yleiskuvan yhdestä paikasta.
Snellman

Boomi  -kumppanuus mahdollistaa vaivattomat ja nopeat työnkulut 

Pietarsaaressa sijaitseva Oy Snellman Ab on noin 1600 henkilöä työllistävä 70-vuotias perheyritys. Yritys valmistaa korkealaatuista lihaa, makkaroita, leikkeleitä, valmisaterioita ja lemmikkielintarvikkeita hankkien raaka-aineensa noin 2200 sian- ja naudanlihantuottajan verkostolta. 

Yhteistyö alkoi kesällä 2019, kun Snellman etsi IT-tiimiinsä lisävahvistuksia, jotka voisivat ottaa vastaan Boomin integraatiotehtäviä - myös paikan päällä. 

Yksi Boomin integraatioalustan eduista on, että kaikki järjestelmien väliset integraatiot ovat keskitettyjä, jolloin järjestelmien välisistä tietovirroista saa selkeän yleiskuvan yhdestä paikasta. Lisäksi organisaation sidosryhmät voivat tiettyyn rajaan asti seurata ja tukea integraatioita, mikä mahdollistaa vaivattoman ja nopean työnkulun. 

Yhteistyö on tänä päivänä tiivistä ja jatkuvaa. Atea on Boomi -kumppani, jonka sertifioidut kehittäjät toteuttavat jatkuvasti integraatioita Snellmanille. Boomia käytetään sekä uusien että olemassa olevien IT-järjestelmien integroimiseen. Ajan mittaan Atean asiantuntijat ovat toteuttaneet yli 50 Boomi -integraatiota Snellmanille, mukaan lukien integraatiot heidän Infor M3 -toiminnanohjausjärjestelmäänsä. Merkittävä osa kumppanuuttamme on toimia joustavana resurssina, joka on aina valmis tulemaan apuun tarvittaessa.

”Ateasta olemme löytäneet kumppanin, joka ei ainoastaan tunne Boomia vaan on myös joustava ja pystyy itsenäisesti saamaan integraation toimivaksi sekä ymmärtämään lähde- ja kohdejärjestelmiemme logiikan. Työskentelemme tiiviisti yhdessä Atean resurssien kanssa ja tunnemme, että he kuuluvat tiimiimme. Meillä on myös avoin viestintä Atean kanssa, jotta voimme suunnitella etukäteen ja mukauttaa resursseja tarvittaessa.”

— John Aspnäs, IT-päällikkö, Snellman

It takes two to tango 

Yhteistyö on ollut erittäin dynaamista, koska molemmat osapuolet pyrkivät pitkäaikaiseen sitoutumiseen, ja alusta alkaen on vallinnut molemminpuolinen ymmärrys tavoitteista. Yhteistyö ei ole ainoastaan ostajan ja toimittajan välistä tavanomaista yhteydenpitoa, vaan sitoutunutta kumppanuutta. Suoraviivainen viestintä ja maantieteellinen läheisyys helpottavat yhteistyötä entisestään. Atealla voimme aina luottaa siihen, että saamme tarvitsemamme tiedot tehtävien suorittamiseksi, ja olemme ylpeitä siitä, että toimitamme sujuvat ratkaisut ajallaan. 

”Pidän kumppanuudessamme siitä, että koskaan ei ole ongelmia, vaan ainoastaan mahdollisuuksia. Snellmanilla on positiivinen can-do-asenne, ja tämä aito yrittäjähenki heijastuu myös yhteistyössämme.”

— Hanna Salo, Head of Software Development, Atea

  • Asiakas: Snellman 
  • Milloin? Jatkuu vuodesta 2019 lähtien 
  • Projektin laajuus: Keskisuuri/suuri 
  • Tekniset tiedot: Erilaisia Boomi -integraatioita