Siirry sisältöön
Hybridityö vaatii organisaatioilta ajantasaisia välineitä viestintään ja yhteistyöhön. Atea SharePoint Online GO on moderni ja tietoturvallinen alusta koko organisaatiosi viestintään ja tiedon jakamiseen.

Modernisoi organisaation SharePoint-viestintä

Microsoftin SharePoint Online tarjoaa modernin, intuitiivisen ja skaalautuvan tavan viestiä ja jakaa tietoa koko organisaation laajuisesti. SharePoint Online - sovelluksen päälle toteutetulla Intra-ratkaisulla tavoitat jokaisen työntekijän päätelaiteteknologiasta riippumatta.

Pilvipohjaisena sovelluksen uudet ominaisuudet ja päivitykset tapahtuvat automaattisesti ja tietoturvallisesti. Skaalautuva ratkaisu tukee organisaation kasvua parantamalla tiedon kulkua, yhteistyötä ja dokumenttien hallintaa.

Räätälöi SharePoint ja Intranet liiketoiminnan tarpeisiin

Atean SharePoint Online GO on kiinteähintainen projekti, jossa Atean asiantuntijat auttavat toteuttamaan modernin ja selkeän Intranet-ratkaisun organisaation liiketoiminnan tueksi. Projektissa määritetään tiedon jakamisen toimintamalli, ulkoasu, sivustomallit sekä navigaatiorakenne liiketoiminnan toiveiden mukaisesti.

SharePoint Online GO -projekti toteutetaan työpajatyöskentelynä yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin asiakas saa myös samalla perehdytyksen toimintalogiikkaan, sivustojen rakentamiseen ja sisällöntuottamiseen.

Atean avulla nopeasti liikkeelle

Atea tarjoaa SharePoint-ratkaisuiden lisäksi myös muita täydentäviä palveluita. Näitä on esimerkiksi tietojen siirtäminen vanhoista ympäristöistä, palvelumuotoilun konsultointipalvelut sekä sisällöntuotannon palvelut. Tämän lisäksi autamme mielellämme liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja automatisoinnissa. Kiinnostuessasi ja kysymyksissä ota yhteyttä ja sovitaan esittelytapaaminen.

Moderni tuottavuusympäristö mahdollistaa monia eri tapoja viestiä sekä jakaa tietoa ja sisältöjä. Mikäli teillä on tarve määrittää toimintamalli tietotyölle, dokumenttien hallinnalle, eri sovellusten rooleille ja niiden käyttömalleille, tutustu Atean tuottamaan Tietotyön pelikirja -konseptiin.

Ota yhteyttä

Jani Brander
Head of Productivity Consulting

Jani Brander toimii Atean it-konsultoinnin digitaalinen työpaikka -tiimin esimiehenä.