Siirry sisältöön
Modernit työtavat ovat organisaatioissa yksi tuottavuuden keskeinen kehittämisalue. Moderni työpaikka vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen ja työnantajamielikuvaan. Kun uudet työtavat otetaan käyttöön suunnitellusti ja liiketoimintojen erilaiset käyttötapaukset huomioiden tuodaan konkreettisia hyötyjä ja laadukas kokemus käyttäjille samalla, kun tuottavuus paranee. Modernin työpaikan -konsultointi ohjaa Microsoft M365 toiminnallisuuksien hyötykäyttöön ottamisessa.

Digitaalisen työpaikan it-konsultointi ohjaa Microsoft 365 -ympäristön hallitun käyttöönoton siten, että tärkeimmät ratkaisut saadaan hyötykäyttöön. Kohti modernia työpaikkaa on yhteisprojekti, jossa tavoitteena on modernisoida työskentelytavat liiketoiminnan tarpeita vastaaviksi.

Modernin työpaikan ratkaisut muuttavat työskentelyämme. Esimerkiksi etätyö (mobiilityö) on entistä helpompaa käyttämällä tehokkaasti sähköposti- ja kalenteritoimintoja (Outlook, Exchange). Keskustelut, puhelut ja tapaamiset ovat tehokkaita Microsoft Teamsin avulla ja tiimi on aina ajan tasalla. Pilvitallennuspalvelujen ja tietoturvan avulla liiketoiminta pysyy turvattuna ja tiedot oikeiden ihmisten saatavilla ja toistuvat tehtävät helpottuvat esim. Power Automate - automaation avulla.

Kohti modernia työpaikkaa -konsultointipalvelun hyödyt

Projekti tuo organisaatiolle nykyaikaiset M365 tuottavuus- ja tiimityökalut käyttöön sekä opastaa ja ohjaa organisaation digitaalisten työtapojen maailmaan unohtamatta modernia laite– ja mobiilihallintaa sekä tietoturvaa.

Liiketoiminnan turvaaminen

  • Tarvittava liiketoimintatieto on käyttäjäkohtaisesti ja turvallisesti saavutettavissa kaikilla käytössä olevilla päätelaitteilla
  • Ohjelmistoversiot päivittyvät automaattisesti ja ylläpitävät tietoturvan tason

Kustannussäästöt

  • Kustannussäästöjä yhteen portaaliin keskitetyn hallinnan ansiosta. Kaikkien Microsoft M365 asetusten ja määritysten hallinta samasta paikasta
  • Mahdollistaa organisaation tehokkaamman työskentelytavan ajasta ja paikasta riippumattomasti

Ota yhteyttä

Jani Brander
Head of Productivity Consulting

Jani Brander toimii Atean it-konsultoinnin digitaalinen työpaikka -tiimin esimiehenä.