Siirry sisältöön
Takaisin It-ulkoistus ja jatkuvat it-palvelut

Tietoturvapalvelut

Atea tarjoaa monipuolisia tietoturvapalveluita, jotka on rakennettu täydentämään asiakkaan it-ympäristön tietoturvaa. Tarjolla on johtavien tietoturvavalmistajien ratkaisuista rakennettuja palvelukokonaisuuksia, jotka soveltuvat mm. uusien ja tuntemattomien tietoturvauhkien torjuntaan.

Managed Endpoint Security

Atea Managed Endpoint Security on moderni, hallittu päätepisteiden (työasemat ja palvelimet) perustason tietoturvapalvelu Microsoft Windows- ja Apple MacOS -käyttöjärjestelmiin perustuville päätepisteille. Palvelu on suunniteltu vastaamaan myös suurten yritysten, oppilaitosten ja julkishallinnon organisaatioiden tarpeisiin. Tämä palvelu tarjoaa laajamittaisessa käytössä tarvittavaa joustavuutta, skaalautuvuutta, mukautusmahdollisuuksia ja loppukäyttäjän tietoturvan hallintaominaisuuksia.

Päätelaitteiden suojaus (Thread Protection)

Turvallisuustutkimukset osoittavat, että työntekijöiden päätelaitteet ovat edelleen yksi yrityksen kohdennetuimmista hyökkäysten kohteista. Organisaatioiden on pyrittävä sisällyttämään nykyaikainen päätelaitteiden suojaus ja reagoimaan uusiin tietoturvauhkiin. Atean Threat Protection -palvelu tarjoaa organisaatioille Windows 10 -käyttöjärjestelmään integroitavan tietoturvapalvelun, joka pystyy reagoimaan nykyajan tietoturvahaasteisiin.

Gateway Security

Atea Gateway Security on asiakkaan tietoverkkoon liitettävä tietoturvapalvelu, jonka avulla asiakkaan on mahdollista parantaa tietoturvaa liiketoiminnan edellyttämällä tavalla. Tätä palvelua voidaan toteuttaa Atean keskitetystä kapasiteettipalvelusta tai asiakaskohtaisena toteutuksena.

Gateway Security -tietoturvapalvelu muodostuu eri tarpeisiin suunnitelluista moduuleista, jotka joustavat yrityksen tarpeiden mukaisesti. Gateway Security -palvelun osa-alueita ovat:

  • Remote Access and Authentication Service
  • Atea Radar
  • Atea DNS Security
  • Firewall Management & Operations
  • Atea Email Security
Takaisin It-ulkoistus ja jatkuvat it-palvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer