Siirry sisältöön
Uudet pilven mahdollistamat teknologiat auttavat kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Organisaatioiden väliset siilot poistuvat ja työntekijät työskentelevät yhdessä sijainnista riippumatta kasvattaakseen yrityksen liiketoimintaa. It:n merkityksen kasvaessa, organisaatiot mahdollistavat työntekijöidensä omavalintaiset laitteet ja palvelut samalla varmistuen, että työskentely on tietoturvallista.

Työpaja tuottaa tietoa nykyaikaisen työpaikan muutoksen mahdollisuuksista. Työpajan tuloksena yhdessä it-konsultoinnin kanssa toteutetaan organisaatiolle pilvipalveluiden etenemissuunnitelma, jonka avulla pääsette alkuun matkalla kohti uutta modernia pilvityöskentelyä. Pilvikonsultoinnin toteuttama suunnitelma sisältää selkeitä aiheita päätöksenteon ja vaatimusten keräämisen helpottamiseksi. Näitä käytetään cloud -palveluiden käyttöönottosuunnitelman pohjatietona.

Pilvisuunnitelma ja pilviarkkitehtuuri auttavat sisäistä it-organisaatiota olemaan tulevaisuudessa liiketoiminnan mahdollistaja ja turvaaja ja sisäinen palveluntarjoaja, jolla on modernit työkalut ja prosessit.

Pilvikonsultoinnin hyödyt

Liiketoiminnan turvaaminen

  • Hyvin suunniteltu pilviarkkitehtuuri ja pilven hyödyntäminen huomioivat riskienhallinnan toteutuksessa
  • Kokonaiskuva Microsoft -pilven tarjoamista palveluista ja niiden hyödyntämisen mahdollisuuksista

Kustannussäästöt 

  • Kevyen työpajan tuloksena hyvä ymmärrys pilvipalvelujen hyödyntämisestä liiketoiminnassa
  • Konkreettinen suunnitelma eri käyttötarpeisiin on suunnitelma kustannustehokkaasta pilvipalvelujen käytöstä

Ota yhteyttä

Jani Brander
Head of Productivity Consulting

Jani Brander toimii Atean it-konsultoinnin digitaalinen työpaikka -tiimin esimiehenä.