Siirry sisältöön

Maailman vastuullisin IT-palveluyritys 2024

Atea on Pohjois-Euroopan johtava IT-infrastruktuurin tarjoaja ja palvelee ympäri Suomen. Konsulttiemme laajan asiantuntemuksen avulla autamme sinua suunnittelemaan, käyttämään ja ylläpitämään liiketoimintasi menestymisen kannalta välttämätöntä IT-infrastruktuuria vastuullisesti. Rakenna parempaa huomista meidän ja maailman suurimpien teknologiayritysten kanssa. 

IT-palvelut ja strategia

Avain viisaisiin IT-hankintoihin on koko infrastruktuurin elinkaaren suunnittelu. Me autamme, kun organisaatiosi on integroitava vanha uuteen kustannustehokkaasti ja varmistettava toiminnan jatkuvuus.

Atea Focus - Ihminen x.0

Haluamme olla sinulle The Place To Be

Meillä saat kehittyä ja kehittää älykkäämpää, tehokkaampaa ja vastuullisempaa IT-maailmaa yhdessä. Oletpa koodaaja, pilvi- tai tietoturva-asiantuntija, strategiakonsultti, projektipäällikkö tai harjoittelija - tarvitsemme teitä kaikkia. 

Olemme vastuullinen ja jokaisen ainutlaatuisuutta kunnioittava työnantaja. Yhdessä rakennamme Suomea tietotekniikalla.

Miksi Atea

Strategiset konsultit

Yli 800 konsulttia ja korkean laadun sertifikaatit tekevät meistä johtavan teknologian, infrastruktuurin ja järjestelmäintegraatioiden toimittajan. Laajalla asiantuntemuksella autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksesi IT-infrastruktuuria vastuullisesti.

Vahva kumppanuus

Meillä saat hyppysiisi myös laajimman mahdollisen tuote- ja palveluvalikoiman strategisten kumppaniemme teknologioihin. Olemme yhtä johtavien globaalien IT-palveluntarjoajien kanssa: Apple, Cisco, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft ja VMware.

Vastuun kantaminen

Meille on tärkeää luoda sekä vastuullisia että tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Vahvalla vastuullisuusyhteistyöllä autamme yhteiskuntaa tarttumaan teknologian mahdollisuuksiin ja ratkomaan viheliäisiä ongelmia. Autamme valitsemaan oikein IT:n koko elinkaaren matkalla. 

Paikallisuus

Olemme lähellä yritystäsi 14 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Kokoamme aina yrityksesi tavoitteisiin parhaiten vastaavan tiimin. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen markkinan ja pääsevät käsiksi koko Pohjois-Euroopan kattavaan Atean tukeen ja toimituskykyyn.

Tilaa Atean uutiskirje