Siirry sisältöön

”Alussa oli konesali, tietoverkot ja Jussi – nyt pilvi, tietoturva ja AI.”

Vuonna 1990 Focuksessa esiteltiin tietokoneita. 

Nyt me

  • luotamme hakukoneen ensimmäiseen sivuun.
  • uskomme GPS-paikantaminen reittisuositukseen. 
  • luotamme datamme selaimille, sovelluksille, kännykälle, jopa robotti-imurillemme. 

Kaiken tiedon meille annostelee tekoäly, AI.

Vuosi 2024 tullaan muistamaan teknologian historiankirjoituksissa vuotena, jolloin ihminen käytti tietokonetta ajatuksen ja aivoihin istutetun tietokonesirun voimalla. Kukaan ei pysty ennustamaan, minkälaisessa maailmassa elämme vuoden päästä - niin räjähdysmäinen on muutos. 

Tule Atea Focukseen ja muodosta oma kuvasi. Sinä voit – ja sinun täytyy – vaikuttaa siihen, millainen on tulevaisuutemme ihmisinä. 

Ilmoittaudu tänään ja varmista paikkasi.

 

Puhujat | Ohjelma | UKK | Kysy lisää | Vuoden digiteko

Aika
9/10 2024, 09.00 - 20.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
4/10 2024
Paikka
Helsinki, Messukeskus
Osoite
Messuaukio 1, 00520 Helsinki Näytä kartalla
Hinta
Maksuton

Koe Suomen paras maksuton yritystapahtuma

Miksi Focus kannattaa kokea?

Suomen parhaaksi maksuttomaksi yritystapahtumaksi Evento Awardsissa äänestetty Atea Focus tarjoaa elämyksen, jota et muualta saa. Varmista paikkasi saman tien.

 

Pohjoismaiden suurin IT-alan tapahtuma.
KOLME KEYNOTE-SALIA.

"Next level! Nyt oli maailman luokan järjestelyt visualisoinneista lähtien! Hyvä Suomi, Hyvä Atea!"

Elämyksiä tarjoavat lavat

Atea Focuksen teemalavat rakennetaan vastuullisesti kierrätysmateriaaleista. Maa-, tuli-, vesi- ja ilmaelementtien mukaan teemoitetut kokemukselliset lavat tarjoavat ääntä, valoa, videokuvaa ja projisointeja – kokemuksen, joka vangitsee sekä puhujan että kuulijat.

Maa-lava

Vastuullinen IT, vastuullinen teknologia | Dataa vai mutua - päätöksenteko uusiksi | AI nyt ja tulevaisuudessa 

Tuli-lava

Turvallisuus ensimmäiseksi prioriteetiksi | Reaktiivisesta proaktiiviseen tietoturvaan | Johtavien kyperturvallisuustoimittajien avaukset

 

Vesi-lava

ESG, NIS2 ja CSRD – Ymmärrätkö, osaatko ja onko niistä hyötyä? | Demografiat ja palvelut muuttuvat | Mistä uudenlaisia osaajia?

Ilma-lava

IT-trendit nyt | Pilvi vai hybridimalli – realistisen muutoksen polku | Cloud Native

Ohjelma

Teknologiayritysten LABeja, hyvinvointiteknologian demoja ja kokemuksia sekä hyvää ruokaa tarjolla koko päivän. Ohjelma päivittyy tapahtumapäivään asti. Ilmoittaudu pian, jotta mahdut mukaan suosituimpiin LABeihin.

09.00
Maa-lava
Maa-lava
Ilma-lava
Maa-lava
Ilma-lava
Ilma-lava

"Eipä ole pitkään aikaan tullut vastaavaa tilaisuutta vastaan. Viihdyin helposti alusta loppuun. Huh-heijaa, pysyy mielessä pitkään."

Opiskelijalle Focus tarjoaa

Atea Focukseen kutsutaan 100 Atean yhteistyöoppilaitosten opiskelijaa.

Teknologia-alan uramahdollisuudet samassa paikassa

Missä muualla pääset tutustumaan maailman johtavien teknologiayritysten tekemiseen, uusimpiin teknologioihin ja juttelemaan suoraan rekrytoijien sekä alan konkarien kanssa? Focuksessa lähes 50 teknologia-alan yritystä ja noin 2000 osallistujaa lukuisilta eri aloilta tulevat yhteen paikkaan kohtaamaan ja kuulemaan alan uusimmat trendit ja ratkaisut. Hyödynnä mahdollisuus tiedustella harjoittelupaikoista ja uranäkymistä usean eri yrityksen edustajilta, jotka ovat paikalla juuri sinua varten. 

Keskusteluyhteys teknologian huippuammattilaisiin

Kunnia-asiamme on, että Opiskelija-Focuksessa pääset kuulemaan IT-työn arjesta ja keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa kasvokkain. Tuomme lavalle ammattilaisia, jotka haluavat jakaa tarinansa ja viisauttaan alalle pyrkivien kanssa. Voit ehdottaa heille kysymyksiä etukäteen – älä pelkää esittää oudon yksityiskohtaisia kysymyksiä! Saat lisäksi tilaisuuden keskustella eri osaamisalojen ammattilaisten kanssa myös rennommin teknologiayritysten pisteillä. 

Viihdettä, innostavia puheita ja hyvää ruokaa

Focus on ennen kaikkea valtava kokemuksellinen tapahtuma. Kokeile hyvinvoinnin teknologioiden demolaitteita, kuuntele maailmankuulujen keynote-puhujien puheita ja osallistu teknologiayritysten tarjoamaan ohjelmaan. Tapahtumassa viihdyttää beatboksaaja Rudirok, ja tarjolla on kahvia, virvokkeita ja hyvää ruokaa pitkin päivää. 

*Lähestymme opiskelijoita yhteistyöhenkilöidemme ja oppilaitoksen kautta. Kysymyksiä? 

Takaisin ylös

Voita Vuoden digiteko

Kumppanille Focus tarjoaa*

*Focuksen kumppaneiksi voivat liittyä vain Atean viralliset kumppanit. 

Liidien keruu sovelluksella

Focus-sovelluksella vierailijat voivat varata 1to1-tapaamisia ja jakaa liiditietonsa kumppanipisteillä. Focuksen kumppanit saavat liiditiedot itselleen tapahtuman jälkeen hyödynnettäväksi. 

Näyttävä kumppanipiste

Kumppanikoju on valitun kumppanipaketin mukaan täysin räätälöitävissä yrityksen visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Näyttävään kojuun saa suuren näytön, logon ja lisätilaa esimerkiksi teknologiademoja tai tarjoiluja varten. 

LABit ja työpajat asiakkaan tarpeisiin

Kumppanit voivat järjestää ihminen x.0-teemaan iskeviä työpajoja tekoälystä, tietoturvasta ja organisaatioiden haasteista. 

Kumppaniviihde ja -tarjoilut

Iltajuhlien paras coctail-baari! Upea harmonisen mielen puutarha musiikkeineen! Vain taivas on rajana kumppaniviihteen järjestämiselle - kysy ideoita vaikka tekoälyltä. 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä osallistuminen maksaa?

Atea Focukseen osallistuminen on kaikille osallistujille ilmaista.

Teknologiakumppanien ja näytteilleasettajien kannattaa neuvotella kumppanipaketista Atean Partner Managerin kanssa.

Kuka voi ilmoittautua?

Kuka tahansa teknologian kanssa toimiva on tervetullut Atea Focukseen.

Tarvitsetko innostusta ja ideoita työhösi ja mietit, kuinka tekoäly ja teknologia voisivat auttaa? Ovatko teknologiahankinnat vastuullasi, mutta uudet regulaatiot mietityttävät? Tule Atea Focukseen selvittämään, mitä teknologia-alan johtavat yritykset tarjoavat organisaatiosi tarpeisiin juuri nyt. Tule innoittumaan ja kohtaamaan kaikkia niitä, jotka painivat samojen haasteiden kanssa.

Opiskelija-Focukseen kutsutaan Atean yhteystyöoppilaitosten teknologia-alan opiskelijoita. Kutsu tulee oppilaitoksen yhteystyöhenkilöltä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla saamallasi lomakkeella. 

 

Miten ilmoittaudun osallistujaksi?
Ilmoittautuminen avautuu ihan kohta. Ilmoittaudu tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Saat myöhemmin sähköpostilla lisäkysymyksiä kiinnostuksestasi Focuksessa järjestettäviin LABeihin ja kuljetustarpeisiin. Päivitämme myös esiintyjiä ja viihdettä sitä mukaa, kun se selviää. Pidä siis sähköpostiasi silmällä!

Opiskelija-Focukseen ilmoittautuminen tapahtuu oppilaitoksen yhteystyöhenkilöltä saadun sähköpostin kautta. 
Miten ilmoittaudun kumppaniksi?
Mahtavaa, että haluat mukaan! Ota yhteyttä Atean Partner Manageriin. Jos teillä ei ole nimettyä Partner Manageria, ota yhteyttä markkinointi- ja viestintäjohtaja Hanna Vesenterään. Huomaa, että Focuksen näytteilleasettajiksi voivat tulla vain Atean viralliset kumppanit. 

Paperiton toimisto - futuristinen ajatus

Kysy Focuksesta tai ehdota aihetta LABiin

Vielä kysyttävää? Kysy tapahtumatiimiltämme Focuksesta. Vastaamme kysymyksiin tällä sivulla Usein kysytyt kysymykset -kohdassa. Voit myös ehdottaa LABeihin teemoja, joita haluat käsitellä yhdessä teknologiakumppaniemme kanssa. 

 

Voit peruuttaa luvan käsitellä henkilötietojasi milloin tahansa sivulta Tietosuojakäytäntö. Markkinointiluvan voit peruuttaa milloin tahansa tältä sivulta.

"Koko ajan oli olo, että olen tervetullut ja toivottu henkilö. Koin olevani arvostettu vieras, vaikka olen ihan tavis."

Pääkumppanit
Atea Focus 2024 pääkumppani Cisco logo.
Atea Focus 2024 pääkumppani Dell Technologies logo.
Atea Focus 2024 pääkumppani HP logo.
Atea Focus 2024 pääkumppani Lenovo logo.
Atea Focus 2024 pääkumppani Microsoft logo.
Atea Focus 2024 pääkumppani Vmware By Broadcom logo.
Gold-kumppanit
Atea Focus 2024 Gold-kumppani Fortinet logo.
Atea Focus 2024 Gold-kumppani Jabra logo.
Atea Focus 2024 Gold-kumppani Logitech logo.
Atea Focus 2024 Gold-kumppani Philips logo.
Muut kumppanit
Atea Focus 2024 Kumppani Aurdel logo.
Atea Focus 2024 Kumppani Boomi logo.
Atea Focus 2024 Kumppani F9 logo.
Atea Focus 2024 Kumppani Genelec logo.
Atea Focus 2024 Kumppani 3M logo.