Siirry sisältöön
Atea on WithSecure Platinum-tason kumppani, mikä takaa WithSecure tuotteiden ja palveluiden vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen.

Atea ja WithSecure – yhteisen asiakaskokemuksen puolesta

Atea on ollut viimeisen 10 vuoden ajan merkittävä it-toimittaja julkishallinnon- ja yksityisen sektorin puolella. Atea ei voi toimia yksin, vaan toiminta nojautuu käytännössä aina lisäarvokumppaneihin, joista WithSecure on tärkeässä roolissa.

Atea Platinum-tason kumppanina on WithSecure tuotteiden ja palveluiden vahva asiantuntija. Platinum-taso perustuu sitoumukseen ja yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Atealla on viimeisin tieto markkinoiden ja teknologian kehityksestä sekä WithSecure asiantuntijoiden tarjoama laajin tuki.

WithSecure™ Platinum Partner

Katso video Atean ja WithSecure yhteistyöstä

WithSecure tuki varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden

Atea tuottaa monipuolisia jatkuvia it-palveluita. Eräs esimerkki on Atea Managed Endpoint Security -palvelu, jossa WithSecure tuotteilla rakennetaan asiakkaalle päätelaitetietoturvaa. Tuotantoalustan valinnassa tärkein kriteeri on tuki. WithSecure seuraa tiiviisti kansallista ja kansainvälistä tietoturvaa. Harva tietää, että WithSecure tekee Euroopassa eniten tietoturvatutkimuksia erilaisista tietoturvahyökkäyksistä. Atean tietoturvapalveluntarjoajan roolissa täytyy varautua tuntemattomiin uhkiin ja ennen kaikkea tuntemattomiin tilanteisiin. Tämän vuoksi valmistajan tuki on ensiarvoisen tärkeää.

Selkeät roolit, huoleton tulevaisuus

Atean ja WithSecure keskinäiset roolit ovat hyvin selkeät. Luottamusta on vuosien varrella rakennettu, jotta asiakkaan tietojen ollessa vaarassa ja tilanteen ollessa haastava, kumppanien roolit ovat selkeät. Tämä on jatkuvaa harjoittelua organisaatioiden, hyökkäysten ja tuotteiden muuttuessa, mutta silti kovin tuttua ja vakaalla pohjalla kahden vahvan toimijan välillä.

Atean tarjoamat WithSecure-ratkaisut

WithSecure Vulnerability Management

WithSecuren Vulnerability Management -tuote on esimerkki monikäyttöisestä tietoturvatyökalusta. Tämän tuotteen avulla voidaan haavoittuvuuksien havainnoinnin lisäksi esimerkiksi inventoida it-ympäristön palveluita, seurata muutosten kehittymistä ja tarkkailla ympäristön trendejä.

Haavoittuvuuksien tunnistus ja hallinta ovat tässä tuotteessa samassa paketissa. Tuote sisältää pitkälle automatisoidun ohjauskeskuksen, minkä avulla voi kontrolloida, määrittää, seurata ja hallita kaikkea mikä liittyy tietoturvaan.

Yrityksen hyökkäyspinta-ala kattaa koko infrastruktuurin kuten verkot, ohjelmistot ja verkkosovellukset, mutta myös ymmärryksen näiden välisistä yhteyksistä ja kommunikoinnista keskenään. Vulnerability Management etsii juuri ne kohdat, mitkä ovat haavoittuvia.

Vulnerability Management sisältää hakuteknologian, mikä mahdollistaa helpon tavan käydä läpi myös kaikki yritysverkon ulkopuoliset kohteet ja analysoida niihin liittyvät mahdolliset riskit ja haavoittuvuudet.

Tuote on skaalautuva pk-yrityksestä suuryritykseen, tarpeen mukaan.

Päätelaitteiden suojaus

Päätelaitteet ovat Atean erityinen painopiste tietoturvassa. Kun yli 90% yritysverkon liikenteestä on salattua, sen purkaminen on haasteellista tai jopa mahdotonta. Siksi salatun yhteyden päätepisteet ovat erityisen tärkeitä tietoturvan kannalta. Päätelaitteen kunnollinen tietoturva on organisaation panostus laatuun ja tae ymmärryksestä digitalisaation käytännön toteutuksesta.

  • WithSecure™ Elements Endpoint Protection (EPP): Tutkitusti markkinoiden parasta tietosuojaa. Asiakkaamme saa pilvipohjaisen hallintaportaalin sekä päätelaitesuojan tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille. Kustannustehokkuus, helppokäyttöisyys ja vähentynyt ylläpitotarve ovat sanoja, mitkä kuvaavat palvelua.
  • Business Suite: Päätelaitteiden tehokas suojaus on paljon muutakin kuin haittaohjelmien estoa. WithSecure Business Suiten myötä saat täyden tietoturvan ja mielenrauhan. Tehokas esto edellyttää kerroksellista lähestymistapaa ja se kattaa niin päätelaitteet, yhdyskäytävät, palvelimet kuin sähköpostin ja muut yhteydenpitokanavat. Business Suite on paikallisesti hallittava kokonaispaketti fyysisiä sekä virtuaalisia ympäristöjä varten. Asiakkaan omien tietoturvakäytäntöjen ja -ohjeiden mukainen toiminta on mahdollista tehokkailla hallinta- ja hallinnointiominaisuuksilla.
Cloud Protection for Salesforce

Optimaalinen vaihtoehto sekä turvallisuuden että resurssien näkökulmasta. Asiakkaan ei tarvitse sitoa omia resursseja kaikkeen it-järjestelmien käyttöönottoon ja ylläpitoon vaan Atea palveluntarjoajana pystyy auttamaan esimerkiksi tämän Security Cloud -teknologian avulla. Kehittynyt tietoturva-analytiikka ja täysi jäljitettävyys mahdollistavat nopean ja tehokkaan reagoinnin tietoturvaongelmiin. Nimenomaan tietoturva ja tehokkuus ovat usein pilvipalveluissa paikallisia ratkaisuja parempia. Pilvi itsessään ei estä tietomurtoja vaan WithSecure Cloud Protection for Salesforce on ainutlaatuinen ratkaisu, joka pystyy todentamaan pilvessä jaettavien linkkien ja tiedostojen turvallisuuden. 

Cloud Protection for O365

WithSecuren Cloud Protection -ratkaisu tuo lisäsuojaa Office 365:tä käyttäville organisaatioille haittaohjelmia vastaan, jotka pyrkivät iskemään sähköpostin tai muiden Exchange-palveluiden esim. tehtävien, kalenterikutsujen, kontaktien tai tarralappujen kautta. Palvelun käyttöönotto tapahtuu saumattomasti pilvestä pilveen -integraation avulla, ja se sisältää hiekkalaatikkoteknologian epäilyttävien tiedostojen turvalliseen tutkimiseen.

WithSecure™ Countercept Managed Detection & Response (MDR)

Atean ja WithSecuren yhteinen toimintamalli konkretisoituu WithSecure™ Countercept Managed Detection & Response -palvelussa. Tässä mallissa Atean rooli on toimia aktiivisena lähitukena, kun taas tietoturvan analytiikka ja havainnointi tehdään WithSecuren toimesta. Asiakkaan kannalta tämä on selkeää. Atea valitsee parhaimman tavan toteuttaa päätelaitetietoturvapalvelut, jonka toteuttamisessa WithSecurella on tärkeä rooli.

WithSecuren asiantuntijat vartioivat asiakkaan ympäristöä 24x7x365 ja pitävät huolen, että todelliset uhat suodattuvat vääristä hälytyksistä. WithSecure™ Countercept Managed Detection & Response -palvelun avulla voi valmistautua edistyneisiin kyberhyökkäyksiin sekä ennen että jälkeen niiden tapahtumista.

WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response (EDR)

Asiakkaan oma IT-tiimi tai Atea palveluntarjoajana voi havaita ja pysäyttää kohdistetut hyökkäykset nopeasti ja tehokkaasti WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response (EDR) -palvelun avulla. Kontrolloi – suorita – ylläpidä, siinä tämän palvelun ydin. Tunnistimet lähettävät reaaliaikaisesti tietoa yrityksesi loppukäyttäjien tapahtumista, josta analytiikka erottaa haitalliset mallit ja hyökkäykset. Atea kumppanina voi hallinnoida ilmoituksia ja erityisen vaativissa tutkimuksissa kääntyä WithSecuren puoleen. Ohjeet vastatoimiin asiakas saa nopeasti ja tehokkaasti.

WithSecure-tukipalvelut

Monien eri palveluiden lisäksi asiakkaillemme on tarjolla kahden eri tasoista räätälöityä tukea. Etenkin jos hallinnoit tietoturvaasi itse, lisätuki mahdollistaa nopean asiantuntija-avun kun sitä tarvitaan. Oli kyse sitten verkkotyökalun kautta toimistoaikoihin sijoittuvasta tuesta teknisten asiantuntijoiden ohella tai 24/7 reagoinnista kriittisiin tietoturva-asioihin eskaloituna johdolle, me autamme.

 

Lisätietoja Atean ja WithSecuren yhteistyöstä

Markku Selin.
Markku Selin
Senior Advisor

Markku on tietoturvan ja tietoliikenteen moniosaaja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Senior Advisorina hänellä on halu ja kyky jakaa näkemyksiään liiketoimintaa tukevien ratkaisujen suunnittelusta sekä siitä, miten tietoturva ja tietoverkkojen turvallisuus eivät ole mikään irrallinen kokonaisuus vaan edellytys tehokkaalle liiketoiminnalle. Markku on vastaa Atealla myös 2.1.2024 alkaen Cisco Systems liiketoiminnan kehityksestä.