Siirry sisältöön

Kutsumme sinut mukaan käytännönläheiseen Copilot-webinaariin, jossa käymme läpi, miten Copilot käytännössä toimii ja miten pääset sen kanssa vauhtiin!

Aika
8/2 2024, 09.00 - 09.45
Paikka
Webinaari
Hinta
Maksuton

Microsoft Copilot on nyt kaikkien saatavilla! Atean maksuttomassa webinaarissa torstaina 8.2. kello 9 kerromme Microsoft Copilotin viimeisimmät tuulahdukset sekä miten valjastat sen tarjoamat ominaisuudet yrityksesi käyttöön tehokkaasti. Pureudumme Microsoft 365 E5-lisenssitason tietoturva- ja tiedon suojausominaisuuksiin sekä käymme läpi näiden asioiden merkityksen Copilotin tietoturvallisessa käyttöönotossa.

Käymme läpi mm. seuraavia asioita

  • erilaiset  käyttökohteet
  • miten pääset alkuun
  • miten Microsoft Copilotin avulla lisäät työntekijöiden luovuutta
  • kuinka huolehdit ympäristösi tiedoista tietoturvallisesti
  • Atean Copilot loppukäyttäjäkoulutukset

Webinaari on suunnattu niille yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat hankkimassa tai ottamassa Microsoft Copilotia käyttöön tai ovat kiinnostuneet siitä. Webinaarin puhujina toimivat Atean arkkitehti, Ville Rintala ja Microsoft Sales Specialist Santtu Viitala. Lähetämme ilmoittautujille tallenteen webinaarista jälkikäteen.

Copilotin taikojen parissa mukana asiantuntijamme

Ville Rintala
Lead Architect
Lähetä sähköpostia
Santtu Viitala
Cloud Sales Specialist
Lähetä sähköpostia

Mikä on Microsoft 365 Copilot?
Microsoft 365 Copilotia kutsutaan työtapojamme mullistavaksi työkaluksi. Jotain, joka tekee organisaatioista entistä tehokkaampia. Microsoft 365 Copilot on uusi tekoälypalvelu Microsoftilta, joka yhdistää suurten kielimallien voiman organisaatiosi sisäiseen tietoon, joka generoidaan Microsoft Graphilla ja Microsoft 365 -sovelluksilla. Käyttämällä Microsoft 365 Copilotia organisaatiosi käyttäjät voivat löytää parempia vastauksia kysymyksiinsä ja mahdollisesti luoda niihin perustuvaa sisältöä. Microsoft 365 Copilot on julkaistu 1.11.2023. Olethan valmiina työn tuottavuuden murrokseen!

Me autamme valmistautumaan Copilotiin
Autamme asiakkaitamme aloittamaan Copilotin potentiaalin hyödyntämisen mahdollisimman sujuvasti.