Siirry sisältöön
Copilot for Microsoft 365 mullistaa tapamme tehdä töitä. Mistä pitäisi aloittaa? Miten yritykseni voi hyödyntää Copilotin voimaa? Miten varmistan, ettei yritykseni jaa luottamuksellisia tietoja ja toiminta on tietoturvallista? Ennen käyttöönottoa, on organisaatiossa hyvä varmistaa, että taustat käyttöönottoa varten ovat valmiina. On tärkeää tarkistaa esimerkiksi tietohallintakäytännöt, koulutettava käyttäjät ja sidosryhmät. Me voimme auttaa. Tarjoamme turvallisen ja liiketoimintaa tukevan tien kohti Copilot for Microsoft 365:n tehokasta käyttöä.

Mikä on Copilot for Microsoft 365?

Copilot for Microsoft 365 on parhaimmillaan vallankumouksellinen työkalu, joka muuttaa organisaation tuottavuutta ja luovuutta M365-sovellusten kanssa. Copilot voi auttaa käyttäjäänsä erilaisissa tehtävissä ja skenaarioissa, kuten kirjoittamisessa, muokkaamisessa, analysoinnissa, kommunikoinnissa ja yhteistyössä.

Kuinka valmistautua Copilotin käyttöönottoon - tutustu palveluihimme

Tarkista tietohallintakäytännöt. Copilotilla tulee olla pääsy organisaation tietoihin muun muassa, SharePointissa, OneDrivessa, Power BI:ssa ja Dynamics 365:ssa. On syytä varmistaa, että tiedot näissä sovelluksissa ovat ajan tasalla, ja että organisaatiossa on jaettu asianmukaiset käyttöoikeudet tietojen käyttämiseen ja jakamiseen. On myös varmistettava, että pääsy tietoihin ovat hallittuja organisaation käytäntöjen ja säännösten mukaisesti.

Valmistellaan yhdessä organisaatiosi vastaanottamaan Copilotin täysi potentiaali.

Autamme muunmuassa seuraavissa kokonaisuuksissa:

 • Copilotin esittely ja käyttötapaukset​
 • Teknisen infrastruktuurin kartoitus​
 • Tiedon hallinta ja suojaaminen​
 • Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM)​
 • Muutoksenhallinta ja käyttäjäkoulutukset​

Sukella syvemmälle Copilotin maailmaan - lataa webinaaritallenne

Sukella kanssamme Copilotin maailmaan syvemmin ja opi, kuinka tietoturvallinen toiminta on tärkeä osa Copilotia. Mikäli haluat tietää lisää, kokeneet konsulttimme auttavat kohti tehokkaampaa työpäiväkokemusta.

Onko organisaatiosi valmis​ Copilot for Microsoft 365:een - varmista ainakin nämä kuusi asiaa

Copilot näkee ja voi hyödyntää kaiken sen tiedon, johon sinulla itselläsi on pääsy – hyvässä ja pahassa. Varmista, että organisaatiossasi hallitaan tietoa riittävän hyvin, ennen kuin annat käyttäjille mahdollisuuden käyttää Copilotia.​

 1. Tiedetäänkö mitä kaikkea sisältöä M365:ssa on?​
 2. Onko intrassa tai Teamsissa paljon vanhaa ja/tai turhaa sisältöä?​
 3. Ovatko käyttöoikeudet kunnossa?​
 4. Halutaanko sisältöjä rajata pois Copilotin käytöstä?​
 5. Ovatko työntekijät motivoituneita kokeilemaan uusia asioita?​
 6. Osaavatko työntekijät käyttää nykytyökaluja?​

Microsoftin puheenvuoro Lead the AI Atea Focuksessa

Atea Focuksessa sukellettiin tekoälyn maailmaan. Microsoftin puheenvuorossa tekoälyn lisäksi käymme läpi myös miten Microsoft suojelee organisaatioiden dataa & täyttää tarvittavat liiketoimintasovelluksen yksityisyys & tietosuojavaatimukset.

Puhujat:
Kalle Saarikannas, Microsoft
Lukas Lundin, Microsoft


Webinaaritallenne | Copilotin käytännön esimerkit

Näe, miten Copilot käytännössä toimii ja miten Copilot auttaa sinua työssäsi

Katso videolta, miten Copilot for Microsoft 365 käytännössä toimii ja kuinka sen ominaisuudet voivat mullistaa tapamme tehdä töitä. Lataa webinaaritallenne ja sukella Copilotin maailmaan käytännön esimerkkien kautta.

Rakkaudesta softaan -podcast Copilot jakso

Rakkaudesta softaan -podcastin jaksossa asiantuntijamme Maarit Vesanto sekä Santtu Viitala keskustelevat Microsoft 365 Copilotista. Katso video ja hyppää mukaan Microsoft 365 Copilotin kiehtovaan maailmaan! 

Jaksossa puhutaan Copilotin julkaisun ajankohdasta marraskuussa. Video on kuvattu ajankohtana, jolloin vielä odotimme Copilotin saapumista.

Jos kaipaat sparrausta aiheeseen liittyen, ota yhteyttä!

Mikko Kalenius
Head of Productivity
Lähetä sähköpostia

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä