Siirry sisältöön

Tervetuloa mukaan Korkeakoulujen IT-päiville!

Atea Finland on mukana Korkeakoulujen IT-päivillä 8.–9.11.2023 Helsingin kongressikeskus Paasitornissa. Tapahtuman järjestää tänä vuonna Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Korkeakoulujen IT-päivät kokoaa Suomen ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen IT-asiantuntijat, päättäjät ja yhteistyökumppanit yhteen.

Tapahtuman osallistujat ja osallistujamäärä on rajattu.

 

Tapahtuma alkaa
8/11 2023, 08.30
Tapahtuma päättyy
9/11 2023, 15.00
Paikka
Helsinki

Mukana tapahtumassa:

Apple:

Atea Finland ja Apple tarjoavat yhdessä kattavasti Apple-ratkaisuja oppilaitoksille. Ratkaisut on helppo integroida, suojata ja ottaa käyttöön olemassa olevaan toimintaympäristöön.  Applen innovatiiviset tuotteet yhdistettynä Atean palveluihin tekevät työnteosta ja oppimisesta tuottavampaa ja mielekkäämpää. 

Jamf:

Atea on Jamfin ainoa korkeimman tason kumppani Suomessa. Jamf tarjoaa Applen laitteiden tietoturvallisen käytön ja IT -osastolle tietoja suojaavan ja tietoturvallisen hallintajärjestelmän. Jamf on myös osa The Microsoft Intelligent Security Associationia ja Microsoftin suosittelema MDM-palvelu Macien hallintaan.

Google: 

Google Workspace ja ChromeOS-laitteet ovat laajalti käytössä eri oppiasteilla ympäri maailmaa. Niiden suosio perustuu innovativiiseen ja turvalliseen kehitystyöhön, joka mahdollistaa soveltuvuuden monipuolisesti oppilaitosten erilaisiin tarpeisiin. Google Premier -kumppanina Atea palvelee oppilaitoksia Google-lisenssien ja laitehankintojen lisäksi kattavin asiantuntijapalveluin. 

AVION Interactive:

AVION Interactive on moderniin esitystekniikkaan erikoistunut maahantuoja, jonka tuotteita Atea toimittaa koulutus- ja neuvottelutiloihin. Oppilaitoksiin soveltuvat Newline ja Clevertouch -kosketusnäytöt sekä WolfVisionin monitoimitilaratkaisut kuvan äänen ja tiedostojen jakoon ovat osa Avionin laajaa tarjontaa.

Tapahtumassa mukana:

Cecilia Veikkolainen
Account Manager

Simon Koivumaa
Apple Business Manager

Simon Koivumaa, Apple Business Manager.

Mia Bergius, Atea.
Mia Bergius
Google Business Manager

Mia Bergius, Google Business Manager

Janne Konttinen
Janne Konttinen
Advisor, Education

Janne Konttisen vastuulla on opetukseen ja oppimiseen liittyvien palveluiden suunnittelu ja johtaminen. Hänen erityisosaamistaan ovat kaikki koulun digitalisaatioon liittyvät asiat. Jannen toimialuetta on koko Suomi.