Siirry sisältöön
Googlen oppilaitosratkaisuissa yhdistyy pedagoginen asiantuntijuus viimeisimpään teknologiaan. Ne edistävät uudenlaista oppimista, yhteistyötaitoja sekä erilaisten oppijoiden luovuutta. Nopeasti käyttöönotettavat ja helppokäyttöiset ratkaisut säästävät aikaa oleelliseen eli koulutyöhön.

Atean oppilaitosratkaisuissa on sopivia vaihtoehtoja erilaisille oppilaitoksille ja opiskelijoille opintojen kaikissa vaiheissa.

Jos kuntanne kuuluu Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksen piiriin, voitte hankkia kaikki Google-ratkaisut valmiiksi kilpailutetuilla ja edullisilla hinnoilla Tiera Verkkokaupasta. Laitteet on helppo hankkia ja säästätte sekä aikaa että rahaa. Tiera Verkkokauppa on turvallinen paikka hankkia tietotekniikkaa, sillä se täyttää hankintalain vaatimukset: tuotteet, laitteet, ohjelmistot ja palvelut on kilpailutettu vaatimusten mukaan.

Erilaisia päätelaitteita.

Chrome-laitteet ovat helposti aina ajan tasalla, eivätkä vaadi jatkuvaa teknistä tukea. Siksi ne ovat oiva valinta kaikille oppilaitoksille.

Pilvi, jossa oikeinmerkki.

Google Workspace -kokonaisuus kattaa työkalut kaikkeen oppimiseen ja yhteistyöhön.

Kaksi ratasta.

Atean Google-palvelut on suunniteltu helpottamaan oppilaitosten arkea niin ylläpidon kuin käyttäjienkin näkökulmasta.

Luotu oppilaitosten Google-ympäristöihin

Oppilaitoksesi voi käyttää Google Chrome -työympäristössään valitsemiaan pilvipalveluita kuten Google Workspacea. Autamme teitä löytämään kaikkiin tarpeisiinne sopivimman ratkaisun. Näin saatte joka päivä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen Chrome-oppimisympäristössä. Chromebookit ovat käytössä jo satojen suomalaiskuntien oppilaitoksissa. Chromebook-laitteet, laitehallintalisenssit sekä Atean päätelaitehallintapalvelu ovat työympäristö, jota hallitaan pilvipalveluna.

 

Opiskelijoita kulkemassa portaita alas koulun edessä.

Google Workspace – ratkaisut luovaan oppimiseen

Google Workspace Google Workspace for Education on oppimisympäristö, joka tarjoaa nykyaikaiset työkalut oppilaitoksen keskeisiin prosesseihin. Classroom-työkalulla luot hetkessä virtuaalisia luokkia, työtiloja ja tehtävänantoja. Arviointityökalujen lisäksi Workspace for Education sisältää Gmail-sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut integroituna kokonaisuutena kaiken kokoisille oppilaitoksille.

Toimitamme Google Workspace -ratkaisuja tarpeisiinne sopivimmalla lisenssimallilla.  Oppilaitoksille suunnatut palvelumme kattavat Workspace for Education-ratkaisun hyödyntämisen palveluiden valinnasta ja käyttöönotosta pedagogisiin koulutuksiin. Katso tarkemmin, mitä ominaisuuksia Google Workspace tarjoaa oppilaitosten käyttöön.

Atean Google-palvelut

Google-palvelumme tukevat oppilaitoksenne Google-työkalujen teknistä ja pedagogista käyttöä neljässä vaiheessa:

  • Käyttöönoton suunnittelu ja toteutus 
  • Lisenssit ja laitteet
  • Tuki ja ylläpito
  • Koulutukset ja konsultoinnit.

Koulutuksemme kattavat sekä pedagogisia käyttökoulutuksia että teknisiä ylläpitokoulutuksia. Opettajataustaiset kouluttajamme ymmärtävät, millaista koulutusta opetustyön arjessa kaivataan. Autamme myös ammatillisen kehittymisen suunnitelmissa sekä Googlen sertifiointien toteutuksissa.

Koulutuksia on sekä valmiina paketteina että oppilaitoksen tarpeisiin räätälöityinä. Kaikki voidaan toteuttaa sekä lähi- että etäkoulutuksina.

Atean avulla liikkeelle

Googlen korkeimman tason Premier-kumppanina palvelemme kouluja ja oppilaitoksia Google-matkalla. Tuomme hallitusti Google-ekosysteemiin perustuvia laitteita ja ratkaisuja osaksi kuntien, oppilaitosten ja korkeakoulujen arkipäivää. Palvelukatalogimme kokoaa yhteen Atean Google-palvelut organisaatioille.

 

Tutustu Atean Google-palveluvalikoimaan

Tutustu arkea helpottaviin ratkaisuihin Pohjoiskehän koululla

Liity mukaamme vierailulle Pohjoiskehän kouluun, kun käymme läpi Acer Chromebook -laitteiden korvaamatonta roolia koulutuksen tulevaisuuden muokkaajana.

Yhteistyöhankkeista saumattomaan asiakirjojen jakamiseen Acerin opettaja- ja opiskelijamallien monipuolisuus on käänteentekevää. Syvenny oppimaan, kuinka nämä laitteet eivät ole vain työkaluja, vaan portteja uuteen vuorovaikutteisen ja osallistavan opetuksen aikakauteen!

Tutustu Pohjoiskehän koulun tehokkaaseen arkeen

Kysy lisää

Mia Bergius, Atea.
Mia Bergius
Google Business Manager

Mia Bergius, Google Business Manager

Janne Konttinen
Janne Konttinen
Advisor, Education

Janne Konttisen vastuulla on opetukseen ja oppimiseen liittyvien palveluiden suunnittelu ja johtaminen. Hänen erityisosaamistaan ovat kaikki koulun digitalisaatioon liittyvät asiat. Jannen toimialuetta on koko Suomi.