Siirry sisältöön

Ensimmäinen iPad julkaistiin 12 vuotta sitten ja jo silloin laite oli edelläkävijä ja mullisti digioppimista. Vuosikymmenen aikana iPad on kehittynyt entisestään ja on edelleen edelläkävijä oppimisteknologian saralla. Koulujen digitalisaatiossa on usein tyydytty korvaamaan kynä ja paperi laitteella, eikä opetusta ole paljoa muutettu. iPad ja uuden oppimisen välineet mahdollistavat kuitenkin niin paljon enemmän ja siksi haluamme esitellä, miten saat luotua oppilaille paremman muistijäljen opittavasta asiasta monipuolisella ja luovalla tekemisellä.

Käytämme iPadin mukana tulevia ilmaisia luovuuteen ja monipuolisuuteen kannustavia sovelluksia. Lisäksi esittelemme miten hyvin iPad integroituu Googlen ja Microsoftin palveluiden kanssa. Näytämme myös miten moderni laitehallinta toteutetaan iPadeille edullisella Jamf School hallintapalvelulla.

Ohjelma​:

14.00 Kahvit ja keskustelua

15.00 Virallinen ohjelma alkaa​

17.00 Illallinen​

18.00 Tilaisuus päättyy ​

Kuinka valmistautua tapahtumaan?​

Tarjolla on Atean testi iPadit ja oman iPadin saa halutessaan ottaa mukaan. Jos otat mukaan oman iPadisi, tarkista, että olet päivittänyt laitteesi uusimpaan käyttöjärjestelmään (iPad OS16.xx). Lisäksi lataa valmiiksi seuraavat sovellukset: Clips, Pages, Garageband, Keynote, Swift Playgrounds.​

Kouluttajat​

Kouluttajina tilaisuudessa toimivat Atean sisäiset APL kouluttajat Simon Koivumaa, Alex Ylinärä ja Joonas Väisänen.

Ilmoittautuminen​

Osallistumäärä rajoitettu enintään 50 henkilöön per paikkakunta.

Paikkakunta ja ajankohta

Tampereen tilaisuus 7.2.2023, Solo Sokos Hotel Torni
Osoite: Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
HUOM Tampereen tilaisuus täynnä.
Järjestämme vuoden ympäri myös webinaarisarjaa: Koko vuosi luovuutta. 

Helsingin tilaisuus 9.3.2023, Original Sokos Hotel Presidentti
Osoite: Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Tilaisuuksien osallistujamäärä: 50 osallistujaa per paikkakunta.


?

 

 

Tapahtuma alkaa
7/2 2023, 14.00
Tapahtuma päättyy
9/3 2023, 18.00
Paikka
Tampere ja Helsinki
Hinta
Maksuton

Tapahtumassa mukana:

Simon Koivumaa
Apple Business Manager

Simon Koivumaalla erinomaiset taidot kaikissa koulun digitalisaatioon liittyvissä asioissa. Hän on toiminut opettajana ja tvt-kouluttajana Suomessa ja Ruotsissa.

Alex Ylinärä, Atea.
Alex Ylinärä
Educational Consultant

Alex on työskennellyt yläkoulun opettajana ja rehtorina Torniossa. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet pitkään osa hänen arkeaan.

Joonas Väisänen
Educational Consultant

Joonas on työskennellyt luokanopettajana Varsinais-Suomessa vuodesta 2010 lähtien. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet isossa roolissa hänen opetustyössään alusta alkaen.