Siirry sisältöön

Me Atealla haluamme tarjota opettajille mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja ideoita opetukseen.

Tarjoamme myös tavallisia koulutuksia, mutta kiireisestä arjesta voi olla haastava löytää aikaa osallistumiseen. Koko vuosi luovuutta -koulutuskokonaisuus on jatkoa kolmelle edelliselle suuren suosion saavuttaneelle koulutuskokonaisuudelle.

Edelliset jaksot löytyvät mm. Freeedin Atea -sivulta tai Atea Edu -YouTubekanavalta.

Koulutuskokonaisuudessa keskitytään hyödyntämään iPadin monipuolisia ominaisuuksia luovassa ja perinteisessä digipedagogiikassa. Saat myös ideoita, miten tehtäviä saadaan yhdistettyä eri oppiaineisiin.

Koulutuskokonaisuuden vetää Atean omat opettajat ja APL-kouluttajat Alex Ylinärä ja Joonas Väisänen.

Koulutukset ovat 30 minuutin mittaisia ja voit osallistua niihin kaikki tai vain osaan. Tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen.

Ilmoittaudu mukaan ja merkitse kevät- ja syyslukukauden torstait kalenteriin. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma alkaa
2/2 2023, 15.30
Tapahtuma päättyy
31/12 2023, 16.00
Paikka
Online
Hinta
Maksuton

Koulutusten ajankohdat:

Jokaisen viikon torstaina klo. 15:30.
Jos torstaille sattuu arkipyhä, tulee lähetys edellisenä tai seuraavana päivänä. Koulujen kesäloman aikana pidämme tauon koulutusten osalta. Tarkemmat lähetysajankohdat tulevat löytymään YouTube-kanavalta. Ilmoittaudu mukaan!


?

Mukana tapahtumassa

Joonas Väisänen
Educational Consultant

Joonas on työskennellyt luokanopettajana Varsinais-Suomessa vuodesta 2010 lähtien. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet isossa roolissa hänen opetustyössään alusta alkaen.

Alex Ylinärä, Atea.
Alex Ylinärä
Educational Consultant

Alex on työskennellyt yläkoulun opettajana ja rehtorina Torniossa. Applen, Microsoftin ja Googlen teknologiat ovat olleet pitkään osa hänen arkeaan.