Siirry sisältöön

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan 28.4. webinaariin

Adoben Creative tuotteet päivittyvät jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia lanseerataan pitkin vuotta. Uudet ominaisuudet pyrkivät tuottavuuden parantamiseen eli siihen että manuaalista työtä voidaan automatisoida osittain tai kokonaan Adoben Sensei tekoälyn hoidettavaksi.

Kun suunnittelijalta vapautuu aikaa toistuvista ja aikaa vievistä tehtävistä, voidaan tämä aika käyttää luovaan työhön. Pfeiffer Consultingin teki hiljattain tutkimuksen jossa 74 % luovista työntekijöistä kertoi käyttävänsä yli 50 % työajastaan muuhun kuin luovaan työntekoon, joten kirittävää on paljon. Lähde.

Perinteisesti käyttäjät ovat olleet itse aktiivisia ja hankkineet tietoa uusista ominaisuuksista itsenäisesti. Tämä vie kuitenkin käyttäjiltä aikaa eivätkä kaikki uudet ominaisuudet välttämättä ole vielä sillä tasolla, että niistä olisi apua nykyisissä työnkuluissa. Jos ominaisuuksien arviointi ja opiskelu jätetään pelkästään käyttäjien vastuulle, luovan tiimin sisällä saattaa tulla tasoeroja ja työn tehokkuus kärsii.

Aihe: Adobe Creative Cloud uudet ominaisuudet ja pilvipalvelut hyötykäyttöön
Kenelle: Koulutus on tarkoitettu Atean Adobe asiakkaille
Hinta: Maksuton.
Ajankohta: 28.4 klo 9-12. Välissä 15min tauko.

Jos et ole vielä Atean Adobe -asiakas, tutustu Atean Adoben tarjoomaan täällä.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet lähempänä tapahtumaa.

Atea tarjoaa Adobe asiakkailleen säännöllisesti Adoben virallisen koulutuskumppanin suomeksi pitämiä webinaarikoulutuksia. Koulutukset ovat Adobe asiakkaillemme ilmaisia ja niissä käydään läpi Adoben lanseeraamia uusia ominaisuuksia ja vastaillaan kysymyksiin. Koulutuksen vetäjä nostaa esiin tärkeimpiä uusia ominaisuuksia ja näyttää käytännössä kuinka niitä voi käyttää. Tavoitteena koulutuksissa on se että asiakkaamme saavat enemmän vastinetta investoinnilleen.

Aika
28/4 2023, 09.00 - 12.00
Paikka
Webinaari
Hinta
Maksuton