Siirry sisältöön
Atea on Adobe Platina kumppani, mikä tarkoittaa sitä, että toimimme tiiviissä yhteistyössä Adoben kanssa ja meillä on viimeisin tieto tuotteista ja niiden lisensoinneista. Atean kokeneet asiantuntijat auttavat teitä löytämään tarpeisiinne parhaiten sopivan tavan hankkia sovellukset.
Ohjelmistopalvelut

Adoben sopimukset ja lisenssien hankintamallit

Adobe ETLA -sopimukset suurille organisaatioille

Kolmevuotinen ETLA-sopimus sopii parhaiten suurille asiakkaille, joilla on erityisvaatimuksia lisenssisopimuksen kanssa. Toisin kuin VIP-sopimuksessa, ETLA-sopimuksessa Adoben ja asiakkaan välistä sopimusta voidaan muokata ja lisenssien hinta määräytyy asiakaskohtaiseseti. Sopimukseen määritellään lisenssimäärä, jota ei sopimuskauden aikana saa pienentää, mutta lisähankintoja voi tehdä sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Adobe VIP -sopimukset kaiken kokoisille organisaatioille

Value incentive plan eli VIP-sopimus on helppo ja joustava tapa hankkia Adobe-lisenssit. VIP sopimuksen kautta yritykset, julkishallinnon- ja oppilaitosasiakkaat voivat hankkia kaikki tärkeimmät Adobe-ohjelmat. Asiakas saa käyttöönsä Adobe Admin -konsolin, jossa asiakas voi tehdä lisätilauksia ja hallinnoida käyttäjiä reaaliajassa. Lisenssit uusitaan vuosittain ja kaikki uusimmat päivitykset sisältyvät hintaan.

Adobe VIP Marketplace -lisenssit Atea Cloud portaalista

Uusin ja kätevin tapa hankkia Adobe VIP lisenssit, on ostaa ne Atea Cloud -portaalista. Atea Cloud -portaalissa tilausten tekeminen on helppoa ja näet tuotteille heti oikean hinnan perustuen sopimuksenne kestoon ja hinnoittelutasoon. Tilauksia voi tehdä koska tahansa ja tuote on heti oston jälkeen käytettävissä.

Adobe TLP ja CLP sopimusmallit

TLP ja CLP -lisessimalleilla voi ostaa omistuslisenssejä rajoitetusta valikoimasta. Kyseisiä sopimuksia tehdään nykyisin enää hyvin harvoin, sillä VIP-sopimuksen kautta saat kaikki viimeisimmät Adoben työkalut. Voimme kuitenkin auttaa mikäli haluatte ostaa lisenssit TLP tai CLP-lisenssimalleilla.

Adobe lisenssit Atealta

Adobe tarjoaa maailman käytetyimmät sovellukset luovaan työskentelyyn, PDF tiedostojen käsittelyyn, sekä sähköisiin allekirjoituksiin. Olipa tarpeesi suuri tai pieni, Atean Softamyynti auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten soveltuvan tavan hankkia lisenssit.

Adobe Sign

Adobe Sign on selaimessa tai mobiililaitteilla käytettävä allekirjoitustyökalu, jonka avulla voit korvata paperiset allekirjoitukset. Sign helpottaa ja nopeuttaa koko allekirjoitusprosessia turvallisesti. Ei enää kadonneita lomakkeita tai allekirjoituksia vääriltä henkilöiltä.

Adobe Sign tuo mukanaan paljon ominaisuuksia, jotka helpottavat lomakkeiden hallintaa. Adobe Sign integroituu täydellisesti esimerkiksi Microsoft Office -työkaluihin, Onedriveen sekä Adobe Acrobatiin. Voit lähettää Word dokumentin allekirjoitettavaksi poistumatta Wordista tai Onedrivesta. Lomakkeita voi myös lähettää suurelle vastaanottajaryhmälle massana tai upottaa nettisivuille allekirjoitettaviksi weblomakkeiksi ja kerätä allekirjoitusten yhteydessä maksuja. Tärkeintä on kuitenkin käytön helppous.

Sähköiset allekirjoitukset ovat lainvoimaisia ja toimeenpanokelpoisia lähes kaikissa teollistuneissa maissa eri puolilla maailmaa. Euroopan Unionissa sähköisten allekirjoitusten laillisuus on todennettu eIDAS asetuksella. Lue lisää Adoben sivuilla.

Adobe Sign Tutoriaaleja Adoben sivuilla.

Adobe Acrobat ja Document Cloud

Muunna, muokkaa, jaa.

Adobe Acrobat DC:n avulla muunnat työtiedostot standardoiduiksi PDF tiedostoiksi, tunnistat tekstit skannatusta dokumentista, vertailet eri sopimusversioita keskenään, lähetät lomakkeen kommentoitavaksi ja seuraat kommentointeja mobiililaitteellasi.

Vanhat Acrobat versiot kannattaa päivittää uuteen DC-versioon, jolloin kaikki versiopäivitykset sisältyvät vuosihintaan. Adobelta on haettavissa erikoishinnoitteluja, mikäli asiakas haluaa päivittää vanhat omistuslisenssit vuosilisensseihin. Kysy lisää Atean ohjelmistotiimiltä.

Katso kaikki ominaisuudet Adobe Acrobatista.

Adobe Creative Cloud

Creative Cloud tuoteperheeseen kuuluu yli 20 sovellusta valokuvaukseen, videointiin, muotoiluun, web- ja UX-suunnitteluun sekä sosiaaliseen mediaan. Voit hankkia valikoimasta joko yksittäisiä sovelluksia tai Kaikki sovellukset -paketin.

Creative Cloudin Kaikki sovellukset -paketin mukana saat nyt 1Tb tallennustilaa, jota voidaan käyttää työtiedostojen ja resurssien synkronointiin eri käyttäjien ja laitteiden kesken. Tiimityöskentely onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisää tilaukseen vielä Adobe Stock-kuvapankki ja saat kuvapankin integroituna suoraan Adoben luoviin sovelluksiin. Stock säästää suunnittelijoiden aikaa huomattavasti ja hallinnan kannalta hankinta on helppo, sillä kuvapankki laskutetaan samalla tavoin kuin muutkin Adobe sovellukset.

Adobe oppilaitoksille

Päästä opiskelijoiden luovuus valloilleen

Adobe tarjoaa oppilaitoksille laajan valikoiman sovelluksia, joiden avulla oppilaat voivat tehdä graafista suunnittelua ja videoita. Viimevuosina Adobe on lisännyt tarjontaan myös helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla jo ala-aste ikäiset voivat luoda helposti ja hauskasti esitelmät visuaaliseen muotoon julisteeksi, verkkosivuksi tai videoksi. Adobe Express on tällainen helppokäyttöinen luovien työkalujen työkalupakki joka on mahdollista saada oppilaitosten käyttöön jopa ilmaiseksi.

Monta tapaa hankkia lisenssit

Yksi malli ei sovi kaikille, sillä koulut ja koulujen tarpeet ovat erilaisia. Tästä syystä Adobe on luonut useita eri malleja hankkia samat työkalut. Atea on Adoben virallinen oppilaitoslisenssien jälleenmyyjä ja kokenut lisenssitiimimme auttaa teitä löytämään teille parhaan tavan hankkia lisenssit.

Ylläpito ja asennuspalvelut

Teidän ei tarvitse tietää sovellusten jakamisesta ja asentamisesta mitään, sillä Atea tarjoaa lisenssien lisäksi myös ylläpito- ja asennuspalveluita, joiden avulla käyttöönotto voidaan toteuttaa avaimet käteen periaatteella. Käyttöönotto voidaan toteuttaa projektina, jolloin ylläpito jää asiakkaalle tai jatkuvana palveluna, jolloin Atea vastaa myös käyttäjien ylläpidosta.

Adobe Creative Educator

Adobe tarjoaa opettajille laajasti oheispalveluita ja valmiita opetusmateriaaleja, jotka helpottavat opetustyötä ja inspiroivat kehittymään. Adoben Creative Educator -ohjelmassa opettaja voi suorittaa kursseja, osallistua live koulutuksiin sekä hakea neuvoja ja oppeja muilta opettajilta. Eri osa-alueilta suoritetuista kursseista opettaja saa Creative Educator -arvomerkkejä.

Adobe Creative Educator

 

Kysy lisätietoja

Juho Rintamäki
Software Sales Manager

Juholla on pitkä kokemus ohjelmistomaailmasta ja etenkin Adoben kanssa yhteistä matkaa hänellä on kertynyt lähes kymmenen vuotta. Juhoa kiinnostaa erityisesti asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen siten, että softa tukee liiketoiminnan kasvua. Ota rohkeasti yhteyttä Juhoon - laitetaan softa tukemaan myös teidän liiketoiminnan menestystarinaa.

Miksi Atea?

Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja tarjoamme parhaan tuen ja kehitysavun organisaatiosi liiketoimintastrategian toteuttamisessa. Huomioimme niin tehokkaan pilvipalveluiden käyttöönoton kuin jatkuva kehittämisen. Avullamme suuntaat liiketoimintasi tulevaisuuteen, saat pilvipalvelupohjaisista tietotekniikkaratkaistuista kaiken hyödyn irti ja vahvistat asemaasi markkinassa. Tutustu 9 hyvään syyhyn, miksi valita valita Atea ohjelmistopalveluiden tarjoajaksi.

icon.