Takaisin Elinkaaripalvelut
elinkaaripalvelut kierrätys It-palvelut

It-laitteiden kierrätys – GoITLoop

Lojuuko yrityksessänne vanhentuneita tai turhia it-laitteita, jotka pitäisi tuhota, mutta joilla saattaa vielä olla markkina-arvoa? Epäilyttääkö kierrätettävien laitteiden tietoturvallinen hävittäminen? Ratkaisu löytyy GoITLoop-kierrätyspalvelusta.

It-laitteiden kierrätyksestä on tehty yhtä helppoa kuin pullojen palauttamisesta

Joka vuosi maassamme myydään miljoonia älypuhelimia, mutta vain noin kymmenen prosenttia niistä kierrätetään. Puhelinten ja it-laitteiden kierrättäminen pitäisi olla yhtä itsestäänselvää kuin tyhjien juomatölkkien palauttaminen.

Me Atealla haluamme kaikkien kierrättävän it-laitteensa ja huomaavan, miten helppoa on vähentää omia CO2-päästöjään ja parantaa yhteiskunnan kiertokulkua. It-laitteiden kierrätyksellä yrityksesi pääsee kätevästi kierrätyksen makuun!

Vaikka it-laitteiden kierrätys on fiksua sekä ympäristön että yrityksen kannalta ja lisäksi tietoturvallista, liian harva kierrättää. Muutetaan tämä! Atean kierrätys- ja kunnostuskonsepti GoITLoopin ansiosta kierrätys on helppoa. Kun käytät GoITLoop-palvelua, voit luottaa siihen että kaikki laitteesi käsitellään turvallisesti ja ympäristöä huomioiden.

Totea itse, miten helppoa kierrättäminen on

Kierrätyspalvelun hyödyt

 1. Tehokas
  Atea noutaa yrityksestänne kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet, kahvinkeittimistä tietokoneisiin – valitsemanne kierrätysmallin mukaisesti.
 2. Tieto­turvallinen
  Tiedot poistetaan 100% tietoturvallisesti ohjelmallisesti tai demagnetisoimalla, markkinoiden johtavilla työkaluilla.
 3. Helppo ja luotettava prosessi
  Atea noutaa laitteet yrityksestänne, teidän tarvitsee vain kerätä laitteet Atean toimittamiin kierrätyshäkkeihin.
 4. Ympäristö­ystävällinen
  Vanhentuneet elektroniset laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti, toimivat laitteet kierrätetään.
 5. ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukainen
  ISO 9001 on laadunhallintajärjestelmä, joka yhdistää laadunhallinnan strategiaan ja toiminnan suunnitteluun. ISO 14001 on puolestaan maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle.

Näin pääset alkuun

Valitse yrityksellesi parhaiten soveltuva GoITLoop-kierrätysvaihtoehto. Jätä loput meidän hoidettavaksemme. Tuomme yrityksesi toimipisteeseen kierrätyshäkin, johon keräätte kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet (SER eli sähkö- ja elektroniikkaromu). Sen jälkeen noudamme häkin ja jatkokäsittelemme kaikki laitteet tietoturvallisesti LOOP-kierrätyspalvelussamme – niiden tilasta ja kunnosta riippumatta. Prosessi on tehokas, tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen. Sen avulla yrityksesi pääsee vaivattomasti ja luotettavasti eroon tarpeettomista it-laitteista. Toimintamme noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja.

Kestävämpi tulevaisuus kierrättämällä

Arviomme mukaan Suomessa yrityspuolella käytössä olevasta laitekannasta vain vajaa puolet kierrätetään. Laitteet jäävät konttorilla laatikoiden pohjille, jolloin niillä on suuri riski joutua lopulta sekajätteeseen, missä ne muodostavat sekä ympäristö- että tietoturvariskin. Atea haluaa tehdä it-laitteiden kierrättämisestä yhtä helppoa kuin pullojen palauttamisesta. 

Lue lisää
100-prosentin-klubi, it-laitteiden kierrätys

Joko olet kuullut 100 % -klubista?

Atea on perustanut 100 % -klubin, jonka tavoitteena nimensä mukaisesti on pyrkiä 100 %:een tietoteknisten laitteiden kierrätysasteeseen. Haluamme sparrata, neuvoa ja opastaa sinua matkallasi kestävämpään tulevaisuuteen.

Lue lisää ja liity mukaan

Haluatko tietää lisää?

Jätä meille tietosi, ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Webinaari: Vastuullisuus it-hankinnoissa

Vastuulliset it-hankinnat ovat agendalla, kun mietitään yritysten ja organisaatioiden keinoja vaikuttaa toimintansa ympäristövaikutuksiin. Webinaarissa haluamme herättää keskustelua siitä, mitä yritysmaailma voi voimansa yhdistämällä tehdä Suomessa it-laitteiden kestävän toimintamallin vakiinnuttamiseksi. Keskustelemassa ovat HP Finland Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty ja Atean kestävän kehityksen johtaja Vesa Siitari.

Game of Phones innostaa kierrättämään

Kierrätetyistä puhelimista rakennettu, 300 kilon painoinen ja yli 2 metrin korkuinen Atean Game of Phones -valtaistuin on saanut innoituksensa Game of Thrones -sarjan Iron Thronesta. Game of Phonesissa ei ole kyse vain hauskasta ja viihdyttävästä taideteoksesta vaan se muistuttaa kiertotalouden tärkeydestä.  Game of Phones -valtaistuin oli nähtävillä Atea Focus tapahtumassa vuonna 2018, jolloin asiakkaamme pääsivät ihastelemaan istuinta livenä.

Takaisin Elinkaaripalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer