Siirry sisältöön
Lojuuko yrityksessänne turhia IT-laitteita, joilla saattaisi vielä olla markkina-arvoa? Epäilyttääkö elinkaarensa päässä olevien laitteiden tietoturvallinen hävittäminen? Ratkaisu löytyy GoITLoop-kierrätyspalvelusta.

IT-laitteiden kierrätyksestä on tehty yhtä helppoa kuin pullojen palauttamisesta

Joka vuosi maailmassa syntyy 57 miljoonaa tonnia elektroniikkaromua. Tällainen romuvuori painaa enemmän kuin Kiinan muuri. Suomessa älypuhelimista kierrätetään vain noin kymmenen prosenttia eikä tietokoneidenkaan kierrätyksessä ole kehumista. 

Me Atealla haluamme kaikkien huomaavan, miten helppoa on vähentää omia CO2-päästöjään kierrättämällä. IT-laitteiden kierrätyksellä organisaatiosi pääsee kätevästi kierrätyksen makuun – ja saattaa jopa saada rahaa siitä!

Atean kierrätys- ja kunnostuskonsepti GoITLoopin ansiosta kierrätys on helppoa. Kun käytät GoITLoop-palvelua, voit luottaa siihen, että kaikki laitteesi käsitellään turvallisesti ja ympäristöä huomioiden.

Näin pääset alkuun

Valitse yrityksellesi parhaiten soveltuva GoITLoop-kierrätysvaihtoehto. Jätä loput meidän hoidettavaksemme.

Tuomme yrityksesi toimipisteeseen kierrätyshäkin, johon keräätte kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet (SER eli sähkö- ja elektroniikkaromu).

Noudamme häkin ja jatkokäsittelemme kaikki laitteet tietoturvallisesti LOOP-kierrätyspalvelussamme – niiden tilasta ja kunnosta riippumatta.

Prosessi on tehokas, tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen. Sen avulla yrityksesi pääsee vaivattomasti ja luotettavasti eroon tarpeettomista IT-laitteista. Toimintamme noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja.

Kierrätyspalvelun hyödyt

 1. Tehokas
  Atea noutaa yrityksestänne kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet valitsemanne kierrätysmallin mukaisesti.
 2. Tieto­turvallinen
  Tiedot poistetaan 100% tietoturvallisesti ohjelmallisesti tai demagnetisoimalla, markkinoiden johtavilla työkaluilla.
 3. Helppo ja luotettava prosessi
  Atea noutaa laitteet toimipaikastanne, teidän tarvitsee vain kerätä laitteet Atean toimittamiin kierrätyshäkkeihin.
 4. Ympäristö­ystävällinen
  Toimivat laitteet kunnostetaan uudelleenkäyttöön ja vanhentuneet laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti varaosiksi tai materiaalikierrätykseen. 
 5. ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukainen
  ISO 9001 on laadunhallintajärjestelmä, joka yhdistää laadunhallinnan strategiaan ja toiminnan suunnitteluun. ISO 14001 on puolestaan maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle.
Osa Jukka Hakasen Atealle tekemää piirrosta.

Kestävämpi tulevaisuus kierrättämällä

Arviomme mukaan Suomessa yrityspuolella käytössä olevasta laitekannasta vain vajaa puolet kierrätetään. Laitteet jäävät konttorilla laatikoiden pohjille, jolloin niillä on suuri riski joutua lopulta sekajätteeseen, missä ne muodostavat sekä ympäristö- että tietoturvariskin. Atea haluaa tehdä it-laitteiden kierrättämisestä yhtä helppoa kuin pullojen palauttamisesta. 

Lue lisää
Lehti, jossa 100 % -klubin logo.

Joko olet kuullut 100 % -klubista?

Atea on perustanut 100 % -klubin, jonka tavoitteena nimensä mukaisesti on pyrkiä 100 %:een tietoteknisten laitteiden kierrätysasteeseen. Haluamme sparrata, neuvoa ja opastaa sinua matkallasi kestävämpään tulevaisuuteen.

Lue lisää ja liity mukaan