Siirry sisältöön
Uutiset09-11-2018

Atea toimittaa tehokkaat toimistoviestintäpalvelut Tieran omistaja-asiakkaille

Atea Finland Oy on voittanut Kuntien Tiera Oy:n Toimistoviestintäpalveluiden M365- ja Tietoturvallinen toimistoviestintä -kilpailutuksen. Sopimuksen kesto on vähintään 48 kk ja sen arvo on noin 4 miljoonaa euroa.

Tiera on tehnyt hankintapäätöksen Tiera Toimisto -palveluista 13.8.2018. Päätöksen mukaan Atea toimittaa Tieran omistaja-asiakkaille Microsoft Office 365- ja Dynamics-käyttöoikeuksia sekä toimii heidän kumppaninaan pilvipalveluihin siirtymisessä ja käyttöoikeuksien hankinnassa sekä konsultoi palveluiden hyödyntämisessä. Sopimukseen sisältyy myös tietoturvallisten toimistoviestintäratkaisujen toimittaminen.

Kilpailutuksella Tiera haki omistajilleen aiempaa tehokkaampia ja kattavampia toimistoviestintäpalveluja. Tiera Toimisto on yksi Tieran suosituimmista infrapalveluista ja se on käytössä jo joka viidennessä Suomen kunnassa. Tiera Toimisto -palvelukokonaisuus tehostaa ja helpottaa päivittäistä toimistotyötä ja siihen kuuluvat viestintä- ja ryhmätyöratkaisut soveltuvat erinomaisesti myös nykyaikaiseen etätyöhön.

”Sopimus on meille erinomainen tilaisuus tarjota tuottavan työympäristön kehitysosaamisemme Tieran omistajien käyttöön. Atealla on vankka kokemus julkishallinnon tietotekniikkatarpeista sekä asiakkaille tehdyistä Office 365 -toteutuksista. Asiantuntijamme varmistavat, että Tieran asiakkaat saavat pilviympäristöjensä hyödyt täysimääräisinä käyttöönsä”, sanoo Atean toimitusjohtaja Juha Sihvonen.

”Haimme kilpailutuksella omistajillemme aiempaa tehokkaampia, kattavampia ja kustannustehokkaampia toimistoviestintäpalveluja. Meillä oli selkeä tavoite uudistaa Tiera Toimisto -palvelu ja olemme varmoja, että uudistunut palvelu tuo omistaja-asiakkaillemme kustannustehokkuuden lisäksi selkeitä lisäarvopalveluita, joiden kehittäminen jatkuu läpi koko hankintakauden kestävän kumppanuuden”, kertoo Tieran liiketoimintapäällikkö Jyri Lehtonen.

Kuntien Tiera

Kuntien Tiera Oy on vuonna 2010 perustettu kuntatoimijoiden omistama osakeyhtiö, joka kehittää kuntien, kaupunkien ja maakuntien ICT-palveluja verkostomaisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaiden sekä muiden julkisten- ja kaupallisten toimijoiden kanssa.

Lisätietoja: Juha Sihvonen, toimitusjohtaja, Atea Finland Oy, puh. +358 40 073 5134.