Siirry sisältöön
Uutiset19-05-2017

Nopeaa apua WannaCry -haittaohjelman vahinkojen torjuntaan

Haluatko nukkua yösi rauhassa, onko organisaatiossasi SCCM käytössä? Maapallolla nopeasti leviävä WannaCry-kiristyshaittaohjelma aiheuttaa päänvaivaa ja vahinkoja myös suomalaisissa organisaatioissa.

WannaCry on käyttöjärjestelmistä löytyvän yleisen haavoittuvuuden ensimmäinen ilmentymä, eikä varmasti viimeinen. Haluatko nopeasti ratkaisun, jolla voit ostaa aikaa ja saada suojaa juuri tältä haittaohjelmalta ja sen suorilta tulevilta varianteilta riippumatta organisaatiosi koosta tai maantieteellisestä sijainnista?

Atea on luonut apuohjelman, jonka avulla voidaan estää WannaCry-haittaohjelman leviäminen organisaatiossa. Tämän työkalun avulla voidaan ennakoida vahinkoja poistamalla käytöstä haittaohjelman tarvitsema rajapinta päätelaitteissa ja valvoa sen konkreettista tehokkuutta.

Mikäli organisaatiossasi on käytössä Microsoft SCCM -hallinta, pystymme nopeasti toimittamaan ratkaisun WannaCry-haittaohjelman tuomaan uhkaan. Teemme analyysin organisaatiosi haavoittuvuuden leviämisriskistä ja estämme sen pysyvästi. Ratkaisu on kattavasti seurattavissa ja raportoitavissa.