Siirry sisältöön
Uutiset08-12-2017

Atea voitti Microsoft Partner Seller Awardin

Palkinto myönnettiin Atea Finland Oy:lle Microsoft Surface Hub -laitteiden menestyksekkäästä myyntityöstä nimikkeellä ”For Exceptional Work in Surface Business”.

Atean digitaalisen työpaikan toteutuksissa Microsoft Surface Hub on lisännyt ryhmätyöskentelyn ja etäkokousten laatua ja tuottavuutta. Suomessa Atea on Microsoft Surface Hub -laitteiden myynnissä ylivoimainen markkinajohtaja, Atean markkinaosuus niiden myynnistä on lähes 90 %. Laitteiden myynnin kasvu on yli kaksinkertaistunut vuoden aikana.

Palkinnon jakoi Paul Muckleston, WW Surface Commercial Lead Microsoftilta. Palkinnon perusteissa kiinnitettiin erityistä huomiota osaavaan asiakastyöhön: "Atean Mihail Borodavkin erottuu kohtaamistamme partnerimyyjistä. Hän on nälkäinen, ennakoiva ja osoittanut erinomaisia kykyjä sopimusneuvotteluissa ja johtotason tapaamisissa. Mihail on positiivinen ja todellinen tiimipelaaja, joka osaa upeasti sekä esitellä laitteet että kertoa Microsoftin modernin työpaikan ja tuottavuuden arvoista."

Lue lisää siitä, miten Microsoft Surface Hub tuo tuottavat työkalut sekä luontevan kommunikaation organisaatioiden ryhmätyöhön ja etäpalavereihin.