Business Owner, Endpoint

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2024-05-01

Haluatko olla ratkaisevassa roolissa jatkamassa Atean vahvaa loppukäyttäjäratkaisuiden tarinaa Suomen sekä Pohjoismaiden IT-markkinassa? Haluatko olla tärkeä osa Atea Suomen ammattilaisten joukkoa rakentamassa asiakkaidemme tietotyöläisten työpäiväkokemusta? Jos sanot kyllä, niin minulla on tehtävä Sinulle! 

Olen Pasi Sairanen ja olen rekrytoiva esimies tehtävään. Etsin sinua osaksi Digital Workplace-yksikön johtoryhmää Suomessa. Itse johdan Digital Workplace-yksikköä tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kollegoiden. Olemme rakentamassa asiakkaidemme digitaalista matkaa vastuullisesti ja tuolla matkalla loppukäyttäjäratkaisut ja -palvelut ovat keskeisessä roolissa. 

Atea Digital Workplace

Koko yksikkömme (Digital Workplace) koostuu kolmesta osakokonaisuusesta: AV, Loppukäyttäjäratkaisut ja Tuottavuusratkaisut. Yksikkömme tavoite on saada asiakkaillemme mahdollisimman hyvä työpäiväkokemus sekä menestymään luomalla tietotekniikan avulla tuottavampia, turvallisempia ja mielekkäämpiä työympäristöjä. Kutakin liiketoimintaa johtaa Business Owner ja nyt haemme uudessa rakenteessa uutta kollegaa Business Owneriksi Loppukäyttäjäratkaisuihin.

Atea Digital Workplace, Endpoint  

Business Ownerilla on johdettavanaan kokeneiden ammattilaisten joukko, joka koostuu mm ratkaisumyynnistä, ekosysteemien ammattilaisia (mm. Apple, Google) ja tietotyöläisten kouluttajia-ammattilaisia. Tiimin päätehtävänä on konsultoida ja myydä päätelaitteisiin sekä tietotyöläiseen liittyviä palveluita, ratkaisuita sekä tuotteita - mukaan lukien Atean Management Servicesin tuottamat jatkuvat palvelut. Kohderyhmänä on Suomessa toimivat asiakkaamme, joiden asiakastyytyväisyyden varmistamme yhdessä paikallisen Customer Management -organisaation kanssa. Yhteistyö Atean Product Services yksikön ammattilaisten kanssa on keskeisen tärkeää ja päivittäistä.

Tehtävämme on toimia asiakkaiden luotettavana neuvonantajana ja etsiä aktiivisesti uusia kehitysmahdollisuuksia IT-palveluille. Työtä tehdään yhdessä muun Atean organisaation kanssa ja tukenasi on 700 ammattilaista Suomessa ja yhteensä yli 8 000 työntekijää Pohjoismaissa ja Baltiassa. 

Tehtäviisi kuuluuvat:

  • Liiketoiminnan johtaminen ja omistaminen. Ymmärrät liiketoiminnan kokonaisuutena ja osaat johtaa omaa ja yksikkösi toimintaa numeroiden kautta
  • Johdat proaktiivisesti uusia ja olemassa olevia Loppukäyttäjäratkaisuihin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia Account Managereiden, Solutions Managerien sekä Product Services yksikön kanssa.
  • Suunnittelet ja luot yhdessä markkinointimme kanssa Go-to-market-kampanjoita Atean asiakkaille Suomessa
  • Tuet ja valmennat tiimisi jäseniä tarjousten ja teknisten ratkaisuehdotusten valmistelussa (kustannus- ja ROI-laskelmat).
  • Olet aktiivisesti kehittämässä tarjoomaamme yhdessä oman tiimisi ja muiden tiimien kanssa
  • Lisäksi toivomme, että sinulla on kyky toimia itsenäisesti ja kannat vastuun yksikkösi hankkeista ja myyntiprojekteista

 

Etsimällämme henkilöllä on näyttöä myynnin johtamisesta, erinomaiset viestintätaidot ja vahva ymmärrys Suomen ICT-palvelumarkkinoista. Toivomme kokemusta laajojen asiakasprojektien toteutuksesta sekä riittävää teknistä ymmärrystä pystyäksemme keskustelemaan vakuuttavasti asiakkaan johdon edustajien kanssa. Myös koulutustaustasi tukee tätä kokonaisuutta.

Tarjoamme sinulle

Ateassa työskentelet kansainvälisessä IT-palveluyrityksessä, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja työskentelemään motivoivassa ympäristössä. Atealla on laaja ja tyytyväinen asiakaskunta sekä tunnettu brändi pohjoismaisilla IT-markkinoilla. 

Atealaisena sinulla on mahdollisuus saada motivoiva palkkataso, joka koostuu kuukausittaisesta peruspalkasta ja neljännesvuosittaisesta palkkio-osuudesta, joka perustuu yhteiseen menestykseemme. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten mahdollisuuden hankkia laajan valikoiman IT-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, kattavat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Atealla sinulla on mahdollisuus työskennellä hybridimallilla, ja toimistosi voi sijaita Tampereella, Turussa tai Vantaalla. Toivomme kuitenkin, että sinulla on halu tavata tiimisi jäseniä, asiakkaita ja kollegoita säännöllisesti kasvokkain. Tuemme etätyötä tarjoamalla mobiililaajakaistayhteyden kotiisi.

Haastattelujen lisäksi rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuusarviointi. Tehtävien hoitaminen voi edellyttää myös hankekohtaista osallistumista Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Lupaukseni Sinulle

Minun johtamistyylini perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja avoimeen kommunikointiin. Olen kiinnostunut numeroista, tuloksellisuudesta ja ihmisistä edellisten takana. Uskon sparraauksen voimaan ja jatkuvaan vuoropuheluun johtamisessa – myös epäonnistumisen tai haasteiden ajoissa esille nostamiseen. Siten saamme yhdessä kehitystä aikaan ja yhteiset tavoitteemme täyttyy. Uskon johtamiseen, jossa tiimissä on ympärillä toisiaan täydentäviä ja kirittäviä kollegoita. Toivon, että saan tiimiini henkilön, jolta voin itsekin oppia paremmaksi johtajaksi. Tehdään yhdessä menestystarinaa.

Hae osaksi tiivistä yhteistyötä!  

Kiinnostunut? Täytä hakemus palkkatoiveineen tai ota yhteyttä pasi.sairanen(at)atea.fi saadaksesi lisätietoja. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä. Hakuaika päättyy kuitenkin viimeistään 30.4.2024. Atea haluaa olla oikea paikka - The Place To Be asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme, sillä arvostamme monimuotoisuutta ja työskentelemme niiden eteen aktiivisesti.

Useita paikkakuntia
2024-05-01