Siirry sisältöön
FI | EN

VMware

Atea ja VMware valjastavat teknologian palvelemaan liiketoimintaa mahdollistaen liiketoiminnan jatkuvuuden ja ketteryyden. Tuemme organisaatiosi digitaalista matkaa datakeskuksesta pilveen, reunalle ja mobiililaitteisiin.

Atean ja VMwaren strateginen kumppanuus

VMware on digitaalisen muutoksen johtaja, ja tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden toimittaa palveluita paikasta ja laitteesta riippumatta 24/7. VMwarella on laaja valikoima skaalautuvia ohjelmistoja ja alustoja hybridipilveen, moderneille sovelluksille sekä digitaalisten työympäristöjen (VDI), virtuaalisten konesalien ja virtuaalisten verkkojen rakentamiseen.

Atea ja VMware tuottavat yrityksille digikehitystä edistäviä palveluita nopeasti ja hallitusti. Atea on VMwaren korkeimman tason Principal Partner, ja Atealla on kymmeniä sertifioituja VMware-ratkaisukonsultteja sekä myyjiä.

 

Modernisoi datakeskus

Digitransformaatio tuo mukanaan nopeita ja isoja muutoksia organisaatioihin ja toimintamalleihin.  VMwaren ja Atean avulla it-yksiköt voivat toimittaa liiketoiminnoille kehitystä ja kasvua tukevia it-infrastruktuuri- ja sovelluspalveluita nopeasti ja joustavasti. 

 

Integroi julkipilviympäristö

Skaalaa ja kasvata liiketoimintaasi nopeasti, ketterästi ja hallitusti. VMware Cloud tarjoaa it-yksiköille kattavan valikoiman työkaluja sekä joustavuutta sovellusten käyttöönottoon, hallintaan, siirtämiseen ja suojaamiseen missä tahansa pilvessä.

 

Kehitä digitaalista työpaikkaa 

Työntekijät tarvitsevat digikaudella laadukkaita työkaluja ajasta ja paikasta riippumatta. VMwaren älykkäillä ratkaisuilla yritykset varmistavat käyttöönsä virtuaaliset työasemat kätevästi palveluna (Desktop as a Service) sekä automatisoituja ja ennakoivia työkaluja tiedon sekä toimintojen suojaamiseen parhaalla käyttökokemuksella.

 

Vahvista tietoturvallisuutta

Dynaaminen liiketoiminta edellyttää uutta lähestymistapaa tietoturvaan ja verkottumiseen. VMwaren verkkoalusta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää ja suojata sovelluksia ja tietoja riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat – datakeskuksesta pilveen.

 

Atea Hybrid Platforms

VMwaren ratkaisut läpileikkaavat koko Atean Hybrid Platforms-liiketoiminnan palveluportfolion, joka pitää sisällään asiakkaillemme workshopit, arkkitehtuurin, suunnittelun, projektit ja laitteet sekä palvelut.

Paras koti työkuormille

Matka pilveen | Fit for purpose

Kaikki kytkeytyy kaikkialle

Digitalinen kivajalka | Network as sensor & Enforcer

 

Liiketoiminnan jatkuvuus ja ketteryys

Jatkuvuus, suunnitelmat ja kyvykkyydet | Työkuormien siirrettävyys

Hybridipilvialusta moderneille sovelluksille - VMware Cloud Foundation

VMware Cloud Foundation  on markkinoiden modernein hybridipilvialusta perinteisille ja moderneille työkuormille. Se tarjoaa yrityksellesi palvelimet, tallennuksen, verkon, tietoturvan, pilvet ja hallinnan ohjelmisto-ohjatusti – omasta konesalistasi. Sen avulla otat it-resurssisi paremmin hallintaan, ja saat halutessasi käyttöösi myös AI-, DevOps- ja Kubernetes -kyvykkyydet.

VMware Cloud Foundation on uudenlainen pilvialusta kaikille sovelluksillesi.

 

Mitä VMware ja Atea varmistavat organisaatiollesi?

  • Ihanteellista suorituskykyä ja huippuluokan toimintavarmuutta liiketoiminnan jatkuvuuden ja työnteon sujuvuuden varmistamiseen – liiketoiminnan lähtökohdista.
  • Markkinoiden johtavat ratkaisut ja asiantuntemuksen konesalien sekä verkkojen virtualisointiin – kattaen hyperkonvergoidut it-infrastruktuurit.
  • Monipuolista osaamista turvallisten työympäristöjen rakentamiseen paikallisesta datakeskuksesta pilveen.
  • Pilvimäistä käyttökokemusta perinteisten ja modernien työkuormien sekä ohjelmistokonttien ajamiseen ja hallintaan.
  • Työkaluja tallennuksen tehostamiseen ja kustannusten säästämiseen.
  • Modernia ja tehokasta tukipalvelua jopa 24/7
icon.