Siirry sisältöön

Tietomurtojen määrä lisääntyy jatkuvasti. Jopa 75 % pienistä ja keskisuurista organisaatioista on ollut tietomurron kohteena (PwC 2015). Vakavan tietomurron kustannukset voivat nousta satoihin tuhansiin tai jopa miljooniin euroihin yrityksen koosta riippuen. Kalasteluviestin klikkauksesta hyökkäyksen alkuun tarvitaan vain reilu minuutti. Ei ole siis sama, miten tietoturvastaan huolehtii. Tule kuulemaan Atean ja Jamfin tietoturva-asiantuntijoiden näkemys nykyisistä tietoturvauhkista ja miten niitä vastaan voidaan suojautua mahdollisimman tehokkaasti.

Atea auttaa kaikessa tietoturvaan liittyvässä

Atea on vahva pohjoismainen tietoturvan asiantuntija- ja palvelutalo. Keskitymme erityisesti ennaltaehkäisevään tietoturvaan ja missionamme on ehkäistä tietoturvahäiriöt ennen niiden tapahtumista. Toteutamme asiakkaillemme tietoturvan kehitysprojekteja sekä kehitämme asiakkaidemme tietoturvaa palveluna. Asiakkaitamme ovat niin pk-yritykset, julkishallinto kuin suuret kansainväliset suuryritykset.

Atean osuus on suomeksi ja Jamfin osuus on englanniksi.

Aika
14/2 2024, 09.30 - 10.30
Paikka
Online
Hinta
Maksuton

Mikä on Jamf?

Jamf on MDM ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys. Yritys Wisconssinissa vuonna 2002. Jamfin MDM-palvelut on suunnattu Applen laitteiden hallitsemiseen ja heidän tietoturvaratkaisut taas toimivat kaikissa ekosysteemeissä.

Jamf Executive Threat Protection - Mobile attacks are finally visible

Jamf Executive Threat Protection on edistyksellinen havaitsemis- ja reagointiratkaisu, joka antaa organisaatioille hienostuneen etämenetelmän tietää, mitä on tapahtunut heidän mobiililaitteissaan, ja tarjoaa työkalut vastata edistyneisiin hyökkäyksiin. Jopa kaikkein hienostuneimmat hyökkäykset jättävät jälkensä tietoihin, mutta sinun on tiedettävä, mitä etsiä. Jamf suorittaa syvällisen analyysin tunnistaakseen uhkien ilmaisimia (IOC) ja esittää nämä edistyneet havainnot suoraan turvatiimeille. Siellä missä hienostuneet zero-day -hyökkäykset muuten pysyisivät piilossa, Jamf Executive Threat Protection valaisee ne valokeilassa.

Yhteistyössä:

Tapahtuman puhujat

Adam Boynton

Senior Security Sales Manager
Adam has over 9 years of experience working in mobile security and is now responsible for introducing Jamf’s security portfolio to the EMEIA market.

Chris Deane

Security Sales Engineer
Chris is a Security Systems Engineer, living in Bristol, England and working across the whole Jamf Security portfolio, with a specific focus on Jamf Executive Threat Protection. Chris joined Jamf 2.5 years ago, moving from Private Networking & Mobile Consultancy in BT Global. Prior to that Chris held multiple roles within BT UK, EE and Orange UK spanning 20 years. Outside of work Chris enjoys spending time with his family and rugby, coaching both junior boys and girls for local clubs.

Toni Vartiainen

Head of Cyber Security
Toni työskentelee Atealla tietoturvaliiketoiminnan vetäjänä. Toni on tietoturvageneralisti, jonka missiona on tietoturvatapahtumien ennaltaehkäisy sekä hyvän kyberhygienian toteuttaminen asiakaslähtöisesti.