Siirry sisältöön

Macien saumaton hallinta Intunella

Applen tuomien hallinnan uudistusten ja Intunessa tapahtuneen kehityksen ansiosta Macien hallinta on yhtä vaivatonta Intunella kuin PC-laitteiden hallinta.

Yhä useamman organisaation HR pohtii, miten houkutella parhaat tekijät heille töihin. Tarjoamalla valinnan mahdollisuuden työvälineiden suhteen on yksi merkittävä tekijä. Tämä on nyt entistä helpompaa myös IT:n näkökulmasta Intunen avulla. Lisäksi talousosasto kiittää, kun voidaan hankkia suuren jäännösarvon sisältäviä Macit, jotka madaltavat kokonaiskustannuksia. Ympäristövastaavat taas kiittävät Macien alhaisesta hiilijalanjäljestä.

Intune ja Platform SSO

Intunen ja Platform SSO (single sign-on) -tuki Macilla mahdollistavat helpon ja tutun hallinnan kaikille organisaatioille laitteista riippumatta. Nyt on entistä helpompaa tarjota Mac-vaihtoehto työntekijöille.

Platform SSO on Intunen ominaisuus, joka on suunniteltu tehostamaan SSO -kokemuksia macOS-laitteilla samalla vahvistaen tietoturvaa. Tämä parannus tuo useita keskeisiä etuja käyttäjille, edistäen sujuvampaa ja turvallisempaa todennusprosessia.

MacOS:n Platform SSO yksinkertaistaa käyttöönottoa tarjoten samalla tutun ja luontevan macOS-kokemuksen. Suurimpana uudistuksena se poistaa Mac-käyttäjiltä tarpeen käynnistää Company Portal -sovellus saadakseen pääsyn Conditional Accessin suojaamille resursseille Intune-hallinnoiduilla Mac-laitteilla. Näin se virtaviivaistaa käyttäjäkokemusta.

Atea tarjoaa parasta mahdollista osaamista

Atealla on Suomen vahvin osaaminen Microsoftin ja Applen tuotteiden hyödyntämisestä organisaatioissa.

Atean konsultointipalveluiden avulla voit varmistaa, että organisaatiosi laitestrategia tukee IT-ympäristön kokonaisarkkitehtuuria parhaalla mahdollisella tavalla. Optimoitu kokonaisarkkitehtuuri parantaa merkittävästi tehokkuutta ja kilpailukykyä sekä vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisön kokemukseen.

Meiltä saat suunnittelu-, määrittely- ja implementointipalvelut Atean tarjoamien ratkaisualueiden mukaisesti.

Tietoturvakonsulttimme auttavat yritystäsi erilaisissa tietoturvaan liittyvissä hankkeissa, kuten tietoturvan auditoinneissa (liittyen mm. standardeihin ja EU-direktiiveihin), penetraatiotestauksissa ja IT-ympäristöjen turvaamisessa.

IT-strategiakonsulttimme tuottavat muun muassa liiketoiminnan ja IT-osaston yhteisiä roadmap-suunnitelmia ja auttavat organisaatiotasi oikeiden ratkaisujen valinnassa. Autamme myös kokonaisarkkitehtuurin ja esimerkiksi sovellusten kriittisyysanalyysien tekemisessä. Meillä on halu ja kyky toimia kokonaisvastuullisena toimittajana, joka integroi laitteistot ja ohjelmistot sekä Atean että kolmansien osapuolien tuottamat palvelut.

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Webinaari järjestetään kahdesti, ole hyvä ja valitse sinulle sopivin aika:

18.3.2024 klo 14.30 - 15.30

27.3.2024 klo 8.30 - 9.30

Tervetuloa mukaan! Asiantuntijoina linjoilla Atean ja Applen edustajat.

Aika
18/3 2024, 14.30 - 15.30
Paikka
Online
Hinta
Maksuton
Huom! Kaksi ajankohtaa: 18.3.2024 klo 14.30 - 15.30 ja 27.3.2024 klo 8.30 - 9.30