Siirry sisältöön
Aika
11/6 2024, 09.00 - 10.00
Paikka
Online
Hinta
Maksuton

Suurin osa tämän päivän datasta on jäsentämätöntä. Näistä esimerkkinä mainittakoon digitaaliset sisällöt kuten sähköpostit, videotallenteet, media- ja äänitiedostot, verkkosivut, antureiden IoT data ja media-arkistot. Edellä kuvatun kaltaisen datan tallentaminen perinteisiin tallennusratkaisuihin ei ole helppoa, eivätkä ne tarjoa nopeita ja joustavia hakutoimintoja datalle.

Tule mukaan tietoiskuun, jossa aiheena dataviidakon selviytymisopas

Opi, kuinka aloittaa matka kohti jäsenneltyä dataa parannellun tietoturvan ja alempien kokonaiskustannusten turvin.

Sanotaan, että on olemassa kahdenlaisia yrityksiä. Niitä, ketkä ovat joutuneet kyberhyökkäysten kohteeksi ja niitä, ketkä eivät sitä vielä tiedä. Ota koppi paremmasta tietoturvasta datan jäsentelyn keinoin. Sivuutamme myös, miten voit valmistautua NIS2 -direktiivin voimaantuloon liittyen datan jäsentelyyn ja disaster recoveryyn.

Pähkinänkuoressa: Objektitallennus tuo ketteryyden, kustannustehokkuuden ja rajattoman skaalautuvuuden kaikenlaisen strukturoimattoman datan tallennukseen ja hallintaan, unohtamatta tiedon turvaamista ja muuttumattomuutta.

Parhaimmillaan organisaatioiden strukturoimattoman datan tallennus ja sen käyttäminen toimii kuin Applen iCloud – aina saatavilla, erittäin helposti ja nopeasti haettavissa metadataa hyödyntäen ja käytettävissä suoraan sovelluksella.

Lenovolta laajat tallennusratkaisut, Atealta tuki ja palvelut

Lenovo tarjoaa laajan valikoiman tallennusratkaisuja, kuten tallennuspalvelimia ja tallennusjärjestelmiä, jotka voidaan optimoida objektivarastoille. Lenovon kumppanuus Datacoren ja Atean kanssa tarjoaa kattavan tuen ja palvelut asiakkaalle.

Datacore objektitallennuksen pioneerina tarjoaa teknologian, osaamisen ja kokemuksen yllä mainittujen haasteiden ratkaisemiseksi.

Atea palvelee asiakkaita valtakunnallisesti lähellä asiakasta. Atean kautta asiakas saa muun muassa käyttöönotto-, kartoitus- sekä konsultointipalveluita.


Objektitallenuksen etujen ja käyttötapauksien maailmaan sinut johdattaa:

Lari Suomi, Solution Manager, Atea Finland
Jari Uussaari, ISG Partner Account Manager, Lenovo
Ville Juhola, Solution Architect, Datacore

Jäsentele data hyötykäyttöön -webinaarissa mukana: