Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivien useissa rinnakkaissessioissa pääset osallistumaan monipuoliseen ja ajankohtaiseen ohjelmaan. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten ja järjestelmätoimittajien tarpeita.

Vuoden 2024 teemoja ovat:

  • Kansalliset linjaukset ja ratkaisut palvelutuotannon tukena
  • Robotiikka ja älyteknologia
  • Tietojohtaminen, vaikuttavuus ja laatu I 
  • Yhteiset asiakkaat ja yhdyspinnat 
  • Digipalvelut osana sote-palveluita
  • Asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittäminen
  • Tietojohtaminen, vaikuttavuus ja laatu II  
  • Asiakkaat kehittämistyön ytimessä
  • Tuotteet ja toteutukset tutuiksi 

Huomioithan, että tapahtuma on ollut viimeiset kaksi vuotta loppuunmyyty, ilmoittautumisia otetaan vastaan 5.5. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Valtakunnallisen tapahtuman järjestää FCG yhdessä Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen hyvinvointialueiden sekä THL ja Hyvil:n kanssa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan FCG:n sivuilla.

Tervetuloa Atean osastolle D20

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen digitalisoituessa sekä tietoturvaan että tietosuojaan liittyvät vaatimukset kasvavat, erityisesti asiakas- ja potilastietojen osalta. On merkittävää, etteivät nämä tiedot päädy vääriin käsiin. Lisäksi tekoäly mullistaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa tulevaisuudessa mahdollistaen suurten tietomäärien käsittelyn, päätöksenteon sekä potilaskirjausten hyödyntämisen, mikä lisää työn tehokkuutta.

Esittelemme Atean ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin osastolla D20. Samalla osastolla on mukana myös yhteistyökumppaniamme: Microsoft ja Samsung.

Osastollamme pääset kokemaan, miltä näyttää tietoturvahyökkäys ja miten tilanteessa tulee toimia. Tekoälymallien avulla näytämme, miten sosiaali- ja terveydenhuollon työtä voidaan tehostaa. Osastomme tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta tekoälyn ja tietoturvan roolista terveydenhuollossa. Kuulet alan johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä, pääset jakamaan 
kokemuksia muiden terveysalan ammattilaisten kanssa.​

Osastoltamme löydät myös Samsungin uusimmat innovaatiot! Tutustu Samsungin valikoimaan tietoturvallisia laitteita yrityskäyttöön sekä uppoudu uusiin Samsung tekoälypuhelimiin.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta tutustua tulevaisuuden teknologiaan – tervetuloa!

Löydät meidät myös osastolta E40

Löydät lisää Atealaisia myös osastolta E40, jossa olemme yhdessä virtualisointikumppaneidemme Citrixin, Igelin ja Arrown kanssa.

Tapahtuma alkaa
27/5 2024, 20.00
Tapahtuma päättyy
29/5 2024, 15.00
Paikka
Tampere

Atean kanssa tapahtumassa mukana:

Heräsikö sinulla kysymyksiä messuosastoomme tai Atean palveluihin liittyen? Ota yhteyttä!

Anna Lahti
Advisor, Health Care & Social Services

Annalla on pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalalta, erityisesti terveysteknologian ja digiratkaisujen kehittämistyöstä ja käyttöönotosta sekä terveysalan johtamisesta. Anna yhdistää terveydenhuollon toimintaympäristön tarpeiden huomioimisen strategiseen näkemykseen terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuuden kehityksestä.