Siirry sisältöön
Aika
12/1 2024, 09.00 - 10.00
Paikka
Online
Hinta
Maksuton

Express on näppärä selaimessa toimiva sovellus, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan sisällöntuotannon esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, intranettiin tai vaikka asiakaskirjeisiin. Käyttäjän ei tarvitse hallita ammattilaisten käyttämiä vaativampia sovelluksia vaan alkuun pääsee helposti ja apuna voi käyttää myös Adoben keinoälyä.

Nyt sinun on mahdollisuus tutustua Expressin mahdollisuuksiin pitkän linjan Adobe asiantuntijan Juha Laamasen johdolla. Ilmoittaudu webinaariin, jossa näet käytännössä, miten voit hyödyntää Expressin mahdollisuuksia täysipainoisesti ja nopeasti ja saat boostia työpaikkasi viestintään, markkinointiin ja brändinhallintaan.

Webinaarissa käymme läpi

Expressin perusajatus ja käyttöliittymä

Mallipohjat

Oman brändin ja mallien määrittäminen

Ryhmätyöskentely

Keinoälyn hyödyntäminen


Puhujat

Juha Laamanen
Adobe Certified Instructor
Corellia Helsinki Oy
Kouluttajana webinaarissa toimii Juha Laamanen, pitkän linjan Adobe-veteraani ja Adobe Certified Instructor Corellia Helsinki Oy:stä.

Juho Rintamäki
Software Sales Manager
Atea Finland Oy
Lisenssiasiantuntijana webinaarissa toimii Juho Rintamäki Atean lisenssimyynnistä. Juholla on kymmenen vuoden kokemus Adobe tuotteiden lisensoinnista ja ostomahdollisuuksista.

Lisätietoja antaa:

Juho Rintamäki
Software Sales Manager

Juholla on pitkä kokemus ohjelmistomaailmasta ja etenkin Adoben kanssa yhteistä matkaa hänellä on kertynyt lähes kymmenen vuotta. Juhoa kiinnostaa erityisesti asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen siten, että softa tukee liiketoiminnan kasvua. Ota rohkeasti yhteyttä Juhoon - laitetaan softa tukemaan myös teidän liiketoiminnan menestystarinaa.