Siirry sisältöön
Atean sovellusresurssien hallintapalvelulla (ARMS) varmistat, että tärkeiden sovellustesi käytössä on aina optimaalisin, edullisin ja skaalautuvin pilvi-infrastruktuuri. Haluatko parantaa sovellustesi käytettävyyttä sekä resurssien näkyvyyttä ja kustannustehokkuutta? Tee asioita fiksummin, säästä euroja ja vapauta it-yksikkösi aikaa rutiineista yhdessä kehittämiseen.

Vapaudu siiloista – ohjelmistojen ja it-infran kehittäjät samaan pöytään

Yritykset pyörittävät sovelluksiaan kasvavassa määrin pilvessä ja Gartnerin ennusteen mukaan IaaS-palvelut kasvavat vuonna 2023 lähes 30%. Pilvibudjetit paisuvat, ja niiden ylläpito tuottaa haasteita.

Organisaatioissa kuitenkin sovelluskehittäjät ja it-infrastruktuureista vastaavat ammattilaiset istuvat eri tiimeissä. Tämä heikentää vuoropuhelua ja johtaa tehottomaan it-resurssien käyttöön. Onko organisaatiollasi selkeä näkymä pilvi-infrastruktuurien käyttöön vai käytetäänkö kapasiteettia tuhlaillen? Atean ARMS-palvelu tuo it-yksikköösi yhteisen kielen ja näkyvyyden it-infran ja ohjelmistojen kanssa operoiville ammattilaisillesi. Haluatko muuttaa it-yksikkösi tapaa toimia ja saada tiimisi ratkomaan yhdessä haasteita sekä palvelemaan liiketoimintaasi?  

Atea ARMS -palvelu optimoi resurssit ja säästää rahaa

Atea ARMS-palvelusta on erityistä hyötyä yrityksille, jotka käyttävät sovellusalustoina ahkerasti julkipilvipalveluita ja joissa halutaan:   

 • Säästää kasvavia pilvikustannuksia ja päästä eroon it-resurssien ’ylimitoittamisesta’.
 • Vapauttaa it-alustojen ylläpidon ja ohjelmistopuolen ammattilaisten aikaa rutiinitehtävistä tuottavampaan kehitystyöhön sekä parantaa tiimien välistä yhteistyötä.
 • Varmistaa, että sovellukset toimivat mm. Azuressa luotettavasti, optimoidusti ja kustannustehokkaasti.

Atean ARMS-palvelulla voit lopettaa pilvi-infrastuktuurien resursointiin liittyvän arvailun ja säästää aikaa sekä rahaa. Miten palvelu toimii?   

 • Varmistaa yrityksesi sovelluksille niiden tarvitsemat resurssit, kuten laskentatehon ja muistin.  
 • Käynnistää työkuormalle uusia virtuaalikoneita, lisää muistia tai sammuttaa turhia it-resursseja sekä muuttaa resurssien hankintamallia.   
 • Tunnistaa pullonkauloja, ja varmistaa it-resurssien riittävyyden.
 • Automatisoi pilvessä tehtäviä muutoksia resurssien toimivuuden optimoimiseksi.

Atean ARMS-palvelun ytimessä on IBM® Turbonomic®

IBM Turbonomic on ohjelmisto-ohjattu alusta sovellusten ja työkuormien tarvitsemien it-resurssien optimointiin, kattaen laskentatehon, muistin, tallennuksen ja tietoliikennekapasiteetin. Ratkaisu arvioi tekoälyn ja automaation avulla 24/7 yksittäisten it-resurssien, kuten VMwaren virtuaalialustojen ja konttien toimivuutta sekä niiden vaikutusta it:n eri kerroksissa. IBM Turbonomic tarjoaa reaaliaikaista tietoa sovellusten käyttämistä pilviresursseista ja suorittaa automaattisesti tehostavia toimenpiteitä.

Forresterin (1) laskelma: IBM Turbonomic pienentää pilvikustannuksia 33 % ja tarjoaa jopa 471 % ROI:n alle 6 kuukaudessa! Lue lisää IBM Turbonomicista 

Pilotoinnilla ketterästi liikkeelle   

Atea toteuttaa yrityksellesi ARMS-palvelun pilotoinnin (Proof of Value) ketterästi ja riskittömästi Atean luomassa yksityisessä pilvessä. Käytämme edistyksellistä tietoturvaa ja vahvaa salausta. Emme tee ympäristöösi muutoksia ja varmistamme datasi parhaiden tietoturvakäytäntöjen mukaisesti (ISO27001).  

 • Käynnistämme pilotoinnin työpajalla, jossa käymme läpi pelisäännöt ja datan keruuseen liittyvät tietoturvakäytännöt sekä perehdymme yrityksesi pilvi-infrastruktuuriin.
 • Laadimme pilotoinnista raportin, joka sisältää havaintoja ja toimenpidesuosituksia.
 • Esitämme työpajassa, miten ja kuinka paljon aikaa ja euroja yrityksesi voisi säästää.

Monta syytä hankkia sovellusresurssien hallinta Atealta palveluna

 • Varmistat organisaatiollesi laadukkaasti toimivat sovellukset sekä niiden tarvitsemat kustannustehokkaat it-resurssit Azuressa, AWS:ssä ja Google Cloudissa.
 • Saat palvelun nopeasti, turvallisesti ja skaalautuvasti Atea Cloudista.
 • Kontrolloit it-resurssejasi tehokkaasti yhden pilvikäyttöliittymän avulla.  
 • Hyväksyt Atea ARMS:in tekemät resurssisuositukset itse tai jätät ne automaation hoidettavaksi.
 • Integroit halutessasi Atea ARMS:in palvelunhallintajärjestelmääsi, kuten ServiceNow:hun.    
 • Rahoitat palvelun sen tuomilla säästöillä – et tarvitse mittavia etukäteisinvestointeja.

 

Ota meihin yhteyttä ao. lomakkeella, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Yleinen yhteydenottolomake