Siirry sisältöön
10-05-2024

Windows 11: Digitaalisen muutoksen katalysaattori

Ota yhteyttä
Tommi Kuuri, Solution Manager
Lähetä sähköpostia

Onko organisaatiosi valmis Windows 11:een?

Lähestymme ajanjaksoa, jolloin Windows 10:n tuki päättyy ja yritykset valmistautuvat uuteen vaiheeseen Windows 11:n käyttöönoton myötä.  Uuteen käyttöjärjestelmään siirtyminen ei ole pelkästään teknologisen päivityksen tekemistä, joka koskee sekä ohjelmistoa että laitteistoa, vaan se edustaa laajempaa digitaalista muutosta organisaatiossasi.

IT-ammattilaisille ja yritysjohtajille siirtyminen Windows 11:een merkitsee muutosta, joka tukee innovaatiota, vahvistaa tietoturvaa ja parantaa etätyöskentelyä - mikä on välttämätöntä nykypäivän yhä digitalisoituvassa työympäristössä.

 

Laitteiston haaste 

Lähestyvä muutos vaikuttaa paljon muuhunkin kuin pelkkään transformaatioon - monet alueemme yritykset käyttävät vanhentunutta laitteistoa, joka ei tue uutta käyttöjärjestelmää, luoden merkittäviä haasteita. Siirtyminen Windows 11:een ei näin ollen tarkoita pelkästään ohjelmistopäivityksiä, vaan mahdollisesti myös laajoja laitteistouudistuksia. Tämä on kriittistä, sillä päivittämättä jättäminen voi altistaa yritykset tietoturvariskeille ja vaatimustenmukaisuusongelmille, kun Windows 10 saavuttaa EOS:n (end-of-support).

Huolimatta paljon julkisuutta saaneesta tulevasta EOS for Windows 10 -versiosta, huomattavan monen pohjoismaisen yrityksen on vielä saatettava siirtymänsä päätökseen. Viivästyminen koko päätelaiteympäristön päivittämisessä johtuu useista tekijöistä, kuten budjettirajoituksista, käyttöönoton laajuudesta ja haasteista, jotka liittyvät yhteensopivuuden varmistamiseen olemassa olevien sovellusten ja järjestelmien kanssa. Tämä epäröinti voi estää yrityksiä hyödyntämästä Windows 11:een sisältyviä uusimpia teknologisia edistysaskeleita, vaikuttaen viime kädessä yritysten kilpailuetuun ja toiminnan tehokkuuteen. 

 

Muutoskumppanisi   

Atea sitoutuu tukemaan sinua tässä siirtymävaiheessa, auttaen omaksumaan Windows 11:n niin ohjelmisto- kuin laitetasolla sekä hyödyntämään täysimääräisesti potentiaaliasi digitaalisten muutosaloitteiden ohjaamisessa. Tule mukaan muutosmatkalle, jossa uudelleenmäärittelemme mahdollisuudet yrityksellesi digitaalisella aikakaudella.

 

Älä odota! Päivitä Windows 11:een Atean avulla ja vapauta laitteistosi täysi potentiaali jo tänään!  

Kuinka valmistautua Windows 11:een ja päivittää laitekantasi älykkäämmällä tavalla?

Siirtyminen Windows 11:een: laitteistokeskeinen asia 

Windows 11:n ytimessä on parannettu tietoturva, tehokkuus ja innovaatio, edellyttäen tiettyjä laitteisto-ominaisuuksia. Windows 11:n vaatimukset täyttävän laitteiston valitseminen tarkoittaa enemmän kuin pelkän yhteensopivuuden varmistamista – se merkitsee myös tulevaisuuteen suuntautuvien laitteiden hankkimista, jotka ovat valmiita hyödyntämään nopeatempoisen ympäristömme tarjoamat mahdollisuudet.  


Haluamme auttaa sinua tekemään sijoituksen, joka tukee kestävää, tehokasta ja skaalautuvaa liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä.
 

 

Tehosta liiketoimintaasi Intel vPro -tekniikalla 

Tie kohti Windows 11:ta on väistämätön monille yrityksille. Sen sijaan, että Intel vPro -tekniikan käyttöönotto nähtäisiin pelkkänä siirtymänä, tulisi hahmottaa se uudelleen mahdollisuutena – tarjoten paremman tietoturvan, tehokkaamman hallinnan ja vankan IT-strategian, joka vastaa nykypäivän ja tulevaisuuden liiketoiminnan dynaamisiin tarpeisiin.

 

Ota yhteyttä!