Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

Google Workspace

Ota hallitusti käyttöön pilvipohjaiset Google Workspace työkalut!

Googlen Workspace on pilvipalvelu, joka tarjoaa sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut integroituna kokonaisuutena kaiken kokoisille organisaatioille. 

Muokkaa dokumentteja, laskentataulukoita ja esityksiä kaikilla laitteillasi reaaliajassa tai offline-tilassa. Kommunikoi tiimin tai asiakkaiden kanssa pikaviesteillä.

Workspace videokokousten, ryhmäkeskustelujen ja dokumenttien yhteiskäyttösovellusten avulla etätöiden tekeminen on tehokasta!

Asiakkaanamme saat kaiken tarvittavan digitaaliselle matkalle:

  • Google Workspace lisenssit
  • Chrome laitteet ja hallintalisenssit
  • Hallittu käyttöönotto
  • Asiantuntija- ja koulutuspalvelut
  • Chromebook ja Workspace tukipalvelut.

Autamme integraatioprojekteissa, kuten esimerkiksi Azure AD käyttäjien provisioinnissa ja kertakirjautumisessa Google ympäristöön.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin katsomme teidän tilanteeseen ja tavoitteisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun!


Google Workspace digitaalisen työpaikan ratkaisut

Joustavia ratkaisukokonaisuuksia kaiken kokoisille organisaatioille


Voit hoitaa työt mistä tahansa ja jatkaa toisella laitteella siitä mihin jäit! Ja vaikka et olisi yhteydessä verkkoon, voit silti luoda, katsoa ja muokata tiedostoja offline-tilassa.

Etätyö Google Workspacen avulla


Videokokousten, ryhmäkeskustelujen ja dokumenttien yhteiskäyttösovellusten avulla etätöiden tekeminen on vaivatonta.

Pidä virtuaalikokous


Google Meetin avulla voit järjestää jopa 250 osallistujan kokouksia missä tahansa oletkin, tallentaa ja katsoa niitä myöhemmin tai livestriimata jopa 100 000 osallistujalle.

Reaaliaikainen dokumenttien luominen ja muokkaaminen


Luo ja muokkaa dokumentteja, esityksiä ja laskentataulukoita reaaliaikaisesti yhdessä koko tiimin kanssa ja seuraa muutoksia versiohistoriasta.

Pilvitallennus

  • Luo ryhmäkalenteri, järjestä tiedostoja jaettuun Driveen.
  • Microsoft tiedostojen reaaliaikainen editointi ja kommentointi.
  • Googlen haku tuo tehokkuutta kun tiedostot löytyvät helposti ja nopeasti.

Keskitetty hallinta


Hallinnoi Workspace ympäristöä, applikaatioita ja laitteita yhdestä paikasta.

Hallittavuus ja tietoturva 

Google ympäristön ydinpalvelujen, käyttäjien ja laitteiden hallinta tapahtuu samasta hallintakonsolista. Keskitetty järjestelmänhallinta tekee käyttöönotosta ja hallinnoinnista nopeaa ja helppoa. Google Workspace Marketplacea sisältää satoja kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka kaikki ovat käytettävissä kertakirjautumisella. Voit valita organisaatiosi tietoturvavaatimuksiin parhaiten sopivan Google Workspace version.

Katso Google Workspace security whitepaper

UKK - Vastauksia kaikkiin Google Workspacea koskeviin kysymyksiin 

Mitä Google Workspaceen sisältyy? 

Workspace -paketteihin sisältyy yrityksen Gmail-sähköpostiosoite, Kalenteri, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms ja Sites. Voidaan laajentaa kolmannen osapuolen työkaluilla Workplace Marketplace verkkokaupasta.

Mikä Google Workspace paketti sopii yritykselleni parhaiten? 

Workspace soveltuu niin pienille kuin enterprise-tason tarpeisiin. Tarjoamme useita erilaisia paketteja vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita. Autamme ja suosittelemme yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin.

Miten voin rekisteröityä käyttäjäksi? 

Tarjoamme avaimet käteen palvelun lähtien perustamisesta ja käyttöönotosta aina käytönaikaiseen tukeen asti.

Työskentelen suuryrityksessä – sopiiko Google Workspace meille? 

Workspace Enterprise soveltuu suuryritysten tarpeisiin ja sisältää suuryritystason pilvitallennus- ja turvallisuusratkaisuja. 


Jos haluat lisätietoja, ole yhteydessä Atean myyntiin: softaryhma@atea.fi


Atean Google-palvelut organisaatioille

Google-ratkaisut auttavat organisaatiotasi uudistamaan työympäristönsä ja -välineensä modernin työn haasteisiin. Googlen korkeimman tason Premier-kumppanina palvelemme niin yrityksiä kuin oppilaitoksiakin modernin työn matkalla laitehankinnoista kattaviin asiantuntijapalveluihin.

Google Workspace for Education

Google Workspace for Education on oppilaitoksille suunnattu oppimisympäristö, joka tarjoaa työkaluja oppilaitoksen keskeisiin prosesseihin. Classroom työkalulla luot hetkessä virtuaalisia luokkia, työtiloja ja tehtävänantoja. Arviointityökalujen lisäksi Workspace for Education sisältää Google sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut integroituna kokonaisuutena kaiken kokoisille organisaatioille.


Atean Chromebook valikoima

Chromebookit soveltuvat helppokäyttöisyytensä ansiosta erinomaisesti opettaja-, oppilas- ja opiskelijakäyttöön sekä yrityskäyttöön. Chromebookeja on myös helppo ylläpitää ja hallita. Chromebookeissa voidaan hyödyntää pilvipalveluja kuten esimerkiksi Workspace for Education ja O365 ohjelmistopakettia. Laitteisiin voidaan myös esiasentaa pedagogisesti toimivia sisältöjä, verkko-oppimateriaaleja (appseja ja muita sisältöjä) käyttäjäryhmäkohtaisesti.

Atean valikoima sisältää johtavien laitevalmistajien Chrome -laitteita. Asiantuntijamme auttavat laitevalinnoissa, käyttöönotossa ja ympäristön optimoinnissa esimerkiksi etätyön ja -opiskelun edellyttämään tietoturvatasoon.