Siirry sisältöön
Helppokäyttöinen Atea eShop tukee ja nopeuttaa kaiken kokoisten yritysten it-hankintaprosessia tarjoamalla kattavan tuotevalikoiman, nopeat toimitukset varastotuotteille sekä markkinoiden parhaan saatavuuden ja hinnan.

Atea eShop on markkinoiden edistynein it-verkkokauppa ja -hankintajärjestelmä samassa paketissa. It-laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi Atea eShopista voit hankkia myös erilaisia it-infran palveluita kuten esimerkiksi laitteiden esiasennuksia ja elinkaaripalveluita. Tarvittaessa saat apua nopeasti chatissä, puhelimitse tai sähköpostitse (arkisin klo 8 - 16).

Toistuvat hankinnat hoituvat Atea eShopissa parilla napinpainalluksella ja tuotteiden saatavuuden näet heti. Puskurivarastojen ansiosta tuotteita myös riittää. Halutessasi näet Atea eShopista tilaushistoriasi, laskutuksen ja esimerkiksi tilaamiesi lisenssien määrän ja voimassaoloajan.

Atea eShop on myös integroitavissa yritysten ja organisaatioiden omiin hankintajärjestelmiin. Tuotevalikoima voidaan räätälöidä yrityksen tarpeita vastaavaksi ja järjestelmän käyttö- ja hankintaoikeudet on määriteltävissä yrityksen hyväksymisjärjestelmän mukaisiksi.

Atea eShopista voit ostaa sekä perinteiseen tapaan että laitevuokramallilla, jossa maksetaan tuotteen käytöstä tasaista, ennustettavaa kuukausivuokraa ennakkoon sovittavan sopimuskauden ajan. Lue lisää rahoituspalveluistamme.

Uusi asiakas?

Jos ei sinulla vielä ole tunnuksia  Atea eShopiin tai My Ateaan, rekisteröidy asiakkaaksemme. 

Tutustu Atea eShopin ominaisuuksiin

Haluatko eShopin parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistallemme ja varmistut siitä että pysyt ajan tasalla kuumimmista laiteuutuuksista ja alan huippueduista.