Siirry sisältöön
Takaisin Digitaalinen työpaikka

Työpöytä- ja sovellusvirtualisointi

Modernin työn keskeinen vaatimus on sovellusten ja tietojen joustava käyttö. Sen takana on virtualisointi, jossa Atea tarjoaa asiakkailleen Suomen parasta osaamista.

Työpöytävirtualisointi mahdollistaa it-palveluiden monipuolisen käytön eri päätelaitteilla tietoturvallisesti eri tietoliikenneyhteyksien yli. Virtualisointi on teknologiaa, mutta tärkeintä on se, mitä sillä saadaan aikaan: esimerkiksi tuottavampaa, joustavampaa työtä julkisen sektorin raskaiden tietojärjestelmien parissa. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lääkäri saa enemmän aikaa potilaan kohtaamiseen. Olemme innostuneita voidessamme mahdollistaa asiakkaillemme näitä asioita.

Virtualisointi säästää myös kustannuksia. Kun vanhasta tavasta asentaa sovellukset kullekin työasemalle paikallisesti luovutaan ja ne toimitetaankin keskitetysti, saavutetaan monenlaisia hyötyjä: sovellusten päivittäminen on nopeaa ja hallittua, ja uudet sovellukset saadaan nopeasti käyttöön ja vanhat poistettua.

Virtualisointia hyödyntämällä voidaan käyttää erilaisia päätelaitteita ja työasemien tai kannettavien rinnalla voidaan käyttää myös muita, edullisempia päätelaitteita (ThinClient), jolloin saadaan vielä lisää kustannussäästöjä.

Atealla on korkean tason virtualisointiosaamista

Atealla on suomen kärkiosaaminen ja parhaat kumppanit virtualisointiratkaisujen toteuttamiseen. Mielestämme onnistuneiden virtualisointihankkeiden takana on ennen kaikkea motivaatiomme ja intomme valjastaa teknologiaa hyötykäyttöön asiakkaan parhaaksi. Meillä on tapana kokeilla uusinta uutta ensin itsellemme ja sitten kokemusta viisaampina myös asiakkaillemme. Olemme toteuttaneet tällä tavoin virtualisointiin pohjautuvat One Infra ja Free Choice -mallit, ja asiakkaamme hyötyvät tekemästämme kehitystyöstä.

Takaisin Digitaalinen työpaikka
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer