Siirry sisältöön
Teams Rooms -laitteilla olemassa olevat neuvotteluhuoneet muuttuvat käden käänteessä Teams-videoneuvottelutiloiksi.

Mikä on Teams Rooms?

Ajat muuttuvat ja yhä useampi kokous pidetään virtuaalisena verkossa. Teams Rooms -laitteilla olemassa olevat neuvotteluhuoneet muuttuvat käden käänteessä Teams-videoneuvottelutiloiksi, joissa voit varata palaverin, siirtyä huoneeseen tai liittyä palaveriin yhdellä napin painalluksella.

Ehkä parasta ratkaisussa kuitenkin on se, että sen avulla voit vapauttaa itsesi webkameran ja kuulokkeiden kahleista: Teams Room -laitteen kamera seuraa ääniohjautuvuuden ansiosta puhujaa  ja ääni toistuu laitteistosta kristallinkirkkaasti. Voit jakaa sisältöä langattomasti omalta koneeltasi ja hallinnoida palaveria helposti kosketusnäytöltä.

Muunna kokoustilat toimiviksi videoneuvotteluhuoneiksi

Ratkaisun käyttöönotto ei ole monimutkaista, mutta onnistuakseen se vaatii silti usein yhteistyötä ammattitaitoisen kumppanin kanssa. Pelkkä laitteiston asennus ei riitä, vaan on myös huomioitava monia muita seikkoja.

Microsoftin kumppanina Atea tarjoaa laadukkaat kokoukset palveluna, joka kattaa kokonaisratkaisun suunnittelusta ja lisensseistä laitteiden valintaan, toimitukseen ja asennukseen, ylläpitoon, tukeen, hallintaan, valvontaan ja parhaaseen tietoturvaan.

Atean avulla muunnat pienetkin neuvottelutilat toimiviksi Teams Room -huoneksi.

Varaa maksuton kartoitus

Ensimmäinen askel ratkaisun käyttöönottoon on varata lyhyt, maksuton online-läpikäynti, jossa kartoitamme yrityksesi/organisaatiosi tarpeet.

Mies ja nainen keskustelevat.

Mitä Atean Teams Rooms -kokonaisuus sisältää?

Olemme valinneet parhaat Teams-sertifioidut laitteet ja koostaneet ne valmiiksi tuotepaketeiksi, jotka soveltuvat tilaan kuin tilaan. Kokonaisuuksissa on otettu huomioon käyttäjän tarpeet niin helppokäyttöisyydessä kuin monipuolisissa ominaisuuksissa, laadusta tinkimättä.

Miksi valita Atea kumppaniksi?

Tiesitkö, että Teams Rooms tarvitsee oman lisenssinsä? Onko ympäristösi hybridi vai onko käytössäsi pelkkä pilvi? Miten laitteet tulee huomioida it-ympäristösi tietoturvaratkaisuissa? Kuinka Teams Rooms -ratkaisu istuu juuri sinun yrityksesi verkkoarkkitehtuuriin? Toimiiko Teams Rooms Smart Office -ratkaisujen kanssa?

Atea on Microsoftin Gold-tason kumppani, mikä varmistaa teknologisen asiantuntemuksen ja laadukkaat palvelut. Osaamisemme ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin digitaalisen työpaikan ratkaisuihin, vaan osaamme katsoa it-ympäristöä kokonaisuutena. Kerromme, mitä ratkaisu vaatii esimerkiksi tietoturvalta, verkoilta tai vaikkapa käytettävän kapasiteetin osalta.

Me varmistamme, että yritykseni saa käyttöönsä saumattomasti toimivan ratkaisun. Saatavillasi on viimeisin tieto ja tekniikka nyt ja tulevaisuudessa.

 

icon.

Asiantuntijamme Teams Rooms -ratkaisuissa

Jouni Koivusaari, Atea.
Jouni Koivusaari
Solution Manager

Jouni Koivusaari toimii Smart AV -tiimissä Solution Managerina ja omaa yli 20 vuoden taustan it-myynnistä. Viimeisen yli 10 vuoden ajan Jouni on keskittynyt erilaisiin video-, DS- ja AV-ratkaisuihin.