Siirry sisältöön
Microsoftin pilvipalvelut ovat turvallisia, kunhan niiden ominaisuudet ovat ajan tasalla, ja ne vastaavat käyttötarkoitustaan. Atean asiantuntijat auttavat organisaatiotasi varmistamaan ympäristösi tietoturvan liiketoiminnan muutoksissa. Tietoturvan health check tulisi tehdä säännöllisesti.

O365-tietoturvakartoitus tuo selkeitä hyötyjä

Microsoftin O365-ratkaisut tarjoavat laajan kattauksen ennalta määriteltyjä tietoturvaominaisuuksia. Kuitenkin ominaisuuksien konfigurointi sekä pilvipalveluissa käytettyjen identiteettien, datan sekä laitteiden turvaaminen vaatii jatkuvaa kehittämistä.

Atea O365-tietoturvakartoituksen hyödyt

O365-tietoturvaominaisuuksien ja toiminnallisuuksien konfigurointien tarkka läpikäynti.

Nykytyössä tehdään paljon yhteistyötä toisten organisaatioiden kanssa. Tiedostoja jaetaan ja esimerkiksi avataan yhteisiä kanavia vaikkapa Teamsiin. Määritysten kanssa on oltava hyvin tarkkana, jotta työnteko sujuu joustavasti mutta ei kuitenkaan anneta liian laajoja oikeuksia. Näiden asetusten läpikäynti ja suositukset kuuluvat raporttiin.

Kasvatetaan organisaation tietoturvan ymmärrystä siitä, mitä organisaatio- ja käyttäjätason riskejä O365-palveluiden osalta on olemassa.

Tunnistetaan eri tietoturvahallinnan asetukset ja -tasot, jotka ovat jo käytössä ja joihin asiakkaan nykyinen lisenssitaso oikeuttaa. Tunnistetaan myös, mitä ominaisuuksia tulisi ottaa käyttöön ja mitä lisenssitasoja nämä ominaisuudet edellyttävät.

Miten Atea DNS Security toimii?

Palvelun avulla organisaation Microsoft O365 -ympäristön tietoturvan taso paranee ja riskit vähenevät. Palvelu on hyvin dokumentoitu ja antaa asiakkaalle konkreettiset askelmerkit tavoitteen saavuttamiseksi.

  • Palveluun sisältyy roadmap-raportti, joka sisältää suositeltavat toimenpiteet ja näiden aikataulut.
  • Kartoitukseen sisältyy myös ehdotus organisaatiolle sopivimmasta ja kustannustehokkaimmasta Microsoft-lisensoinnista.

Atean konsultointipalvelut auttavat mielellään raportissa esitettyjen suositusten ja ominaisuuksien käyttöönotossa. Tietoturvakartoitus on asiakkaalle sitoumukseton eikä sido jatkotoimiin.