17-06-2022

Atea & Microsoft FastTrack – Mistä on kyse ja miten organisaationne voi siitä hyötyä?

Microsoftin ratkaisut ovat keskeisessä roolissa usean organisaation päivittäisessä toiminnassa. IT-maailma on ollut jo pidemmän aikaa isossa murroksessa, kun yhä suurempi osa päivittäisistä toiminnoista on siirtymässä on-premise -ratkaisuista pilveen. Nämä ratkaisut on maksimaalisessa käytössä vain harvalla organisaatiolla.

Santtu Viitala
Cloud Sales Specialist
Ihmisiä työskentelemässä avoimessa toimistotilassa.

Hyödynnetäänkö organisaatiossanne jo hankittujen lisenssien tarjoamat mahdollisuudet? Löytyykö omasta organisaatiostanne riittävä osaaminen pilviratkaisuiden tehokkaaseen käyttöönottoon? Ovatko lisensseihin kuuluvat tietoturvakomponentit otettu käyttöön suositeltujen käytäntöjen mukaan?

Muun muassa nämä ovat kysymyksiä, joihin Atea tarjoaa ratkaisun Microsoftin FastTrack-ohjelmalla. Organisaatiot, joilla on soveltuvat Microsoft 365-, Azure- tai Dynamics 365 -lisenssit, voivat saada hyötyä Atean omasta FastTrack-palvelusta ilman lisämaksua koko tilauksen voimassaoloajan.

Miksi FastTrack?

Ohjelma on luotu tuomaan asiakkaiden ulottuville satoja Microsoftin online-palveluiden käyttöönottoja tehneiden ammattilaisten vinkit ja näkemykset. Tuemme FastTrackin avulla myös siinä, että teknologiainvestointi on linjassa asiakkaan vision kanssa ja siitä saadaan haluttu hyöty irti.

  • Vältä perinteisiä ja aikasyöppöjä toimintamalleja
  • Käyttää aikaa ja resursseja tehokkaasti
  • Saavuta ROI-tavoitteesi nopeammin

Miten voimme auttaa?

Atea on Microsoftin globaali FastTrack-kumppani. FastTrack-yksikkömme tarjoaa apua ohjelmaan kuuluvien online-palveluiden ominaisuuksien käyttöönotossa.

Atean FastTrack spesialistit selvittävät asiakkaan suunnitelmat ja käyttötarpeen Microsoft-tuotteille. Spesialistit tarjoavat organisaatiolle etäavun hyödyntämällä Microsoftin suosittelemia parhaita toimintatapoja. Hyödyntämällä asiakkaillemme kuuluvaa veloituksetonta palveluamme, voi organisaatio varmistaa hankittujen lisenssien käytön mahdollisimman tehokkaasti ja kattavasti.

  • Autamme Microsoftin suosittelemissa käyttöönottoprosesseissa ja ohjeissa
  • Koordinoimme teknisiä työpajoja
  • Autamme ymmärtämään keskeisiä menestystekijöitä ratkaisuiden käytön maksimoimiseksi
  • Johdamme teknisiä työpajoja ja annamme ohjeita
  • Toimimme eri Microsoft-teknologioiden asiantuntijoina

Laajat kokonaisuudet ja kustomoitu ympäristö

Jos tarpeenne tai tekninen ympäristönne poikkeaa tavanomaisesta ja tarvitsette esimerkiksi asiakaskohtaisia mukautuksia, integraatioita tai muiden teknologioiden soveltamisia, ohjataan keskustelut luonnollisesti Atean asiantunteville konsulteille. Näin on mahdollista aloittaa keskustelut heidän kanssaan tavanomaista laajempien projektien toteutuksesta.

Lisätietoja

Onko sinulla kysymyksiä FastTrackista, joihin et ole saanut toivomiasi vastauksia? Ole yhteydessä suoraan sinulle nimettyyn ohjelmistoasiantuntijaan tai asiantuntevaan softatiimimme softaryhma@atea.fi. Kerromme mielellämme lisää!