Siirry sisältöön
Useimmilla organisaatioilla on hyvä käsitys it-laitteiden hankinnasta ja hallinnasta, mutta mobiililaitteiden hallinta aiheuttaa edelleen haasteita. Atea Smartphone -yrityspuhelinpalvelu on kehitetty helpottamaan älypuhelinten hankintaa ja hallinnointia organisaatioissa.

Älypuhelimissa käytettävän teknologian kompleksisuus lisääntyy ja laitteiden hallinnoinnille asetetaan tiukempia turvallisuusvaatimuksia. Atean mielestä yritysten älypuhelinten hankinta ja hallinnointi pitäisi olla helppoa. Siksi kehitimme Atea iPhone yrityspaketti -palvelun, jonka avulla organisaatiosi saa kokonaiskuvan mobiililaitteistanne.

Atea iPhone yrityspaketti tarjoaa kaiken tämän:

  • Uusi puhelin saman tien rikkoutuneen tilalle
  • Vaihtolaite ilman lisäkuluja
  • Laitehallintaohjelma (Device Enrollment Program, DEP)
  • Laitteiden inventaari- ja elinkaarihallinta
  • Laitteiden ympäristöystävällinen kierrätys

Atea iPhone -yrityspaketti

Kaikki palveluna - Atea Smartphone

Kaikki palveluna

Apple-vaihtolaitepalvelu

Pidennetty takuu

Vaihtopalvelu

 

Tietoturvallisesti - Atea Smartphone

Tietoturvallisesti

Turvallinen kierrätys
Yksityisyyden suoja

Automaattisesti - Atea Smartphone

Automaattisesti

Hallinta
Laiterekisteri

6 kätevää tapaa hallita älypuhelimia

Atea iPhone yrityspaketti -palvelu auttaa älypuhelinten kokonaishallinnassa. Henkilökuntasi saa halutessaan apua käyttäjätueltamme ja jos esimerkiksi puhelin katoaa, sen arkaluontoiset tiedot saadaan poistettua etänä.

Uusi älypuhelin

Jos älypuhelimesi ei enää toimi kunnolla, saat uuden laitteen jo seuraavana päivänä. Riippumatta siitä, oletko toimistolla, matkalla tai etätöissä kotona. Palvelu on saatavilla mm. Länsi-Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

Varalaite ilman lisämaksuja

Vahingon sattuessa sinun ei tarvitse ostaa uutta puhelinta, sillä kuukausimaksuun sisältyy useita veloituksettomia vaihtoja.

Ympäristöystävällinen käsittely

Atea huolehtii vanhojen puhelinten tietoturvallisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä – riippumatta siitä, haluaako yrityksesi päivittää koko henkilökunnan älypuhelimet kerralla tai ainoastaan vaihtaa muutaman puhelimen uuteen. Tarjoamme jokaisesta puhelimesta sen malliin ja kuntoon perustuvan rahallisen hyvityksen.

Turvallisempi vaihtoehto

Atea iPhone yrityspakettiin kuuluu EMM eli Enterprise Mobility Management -ratkaisu, jonka avulla näet missä yrityksen älypuhelimet sillä hetkellä sijaitsevat. Voitte myös esimerkiksi poistaa yrityskohtaiset tiedot tai päivittää tarvittavat ohjelmistot etänä.

Käyttötuki henkilökunnalle

Käyttäjätukemme opastaa ja auttaa henkilökuntaasi Atea iPhone yrityspaketti -älypuhelimiin ja niiden asetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Kysymyksiä voi esittää puhelimitse ja sähköpostitse.

Käyttövalmiit laitteet

Atea toimittaa älypuhelimet organisaatiollesi valmiiksi asennettuina – sovituilla asetuksilla ja sovelluksilla. Käytöstä poistettavat puhelimet voitte kerätä laatikkoon, jonka noudamme sovittuna ajankohtana ja viemme kierrätykseen.

icon.

Asiantuntijan näkemys Atea iPhone yrityspaketista

Mitkä ovat Atea iPhone yrityspaketin suurimmat hyödyt? Business Manager Martin Lönnberg kertoo, miten asiakkaat ovat ottaneet palvelun vastaan.

Mitä mieltä asiakkaat ovat Atea iPhone yrityspaketti -palvelusta?

Eräs asiakas kommentoi, että kun omistaa henkilökunnan käytössä olevat älypuhelimet, saa kaupan päälle myös laitteisiin liittyvät ongelmat. Atea iPhone yrityspaketti -palvelu on monella tapaa kiinnostava vaihtoehto laitteiden omistamiselle: se tarjoaa joustavia, liiketoiminnan vaatimuksiin ja asiakkaiden tarpeisiin mukautettuja ratkaisuja.

Mitkä ovat asiakkaiden mielestä palvelun suurimmat hyödyt?

Asiakkaat kokevat, että kokonaiskonseptimme on huomattavasti parantanut kustannusten hallintaa ja helpottanut iPhone-laitteiden hallintaa. Atea iPhone yrityspaketti on vähentänyt älylaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden hallinnointikustannuksia. Lisäksi asiakkaamme ovat havainneet, että puhelinten vikojen, puutteellisten toimintojen ja käyttäjätuen aiheuttamat näkymättömät kustannukset ovat jyrkästi laskeneet. Asiakkaiden iPhone-laitteiden hallinta on siis kaiken kaikkiaan helpottunut.

Miten asiakkaat kokevat Atea iPhone yrityspaketti -palvelun suhteessa muihin, markkinoilla oleviin palveluihin?

Asiakkaamme ostavat puhelimensa Atea iPhone yrityspaketti -palvelun kautta siksi, että toisin kuin muut markkinoilla olevat palvelut, Atea iPhone yrityspaketti tarjoaa heille turvallisuuden ja jatkuvuuden tunteen.

Mikä on mielestäsi suurin Atea iPhone -yrityspaketin tarjoama hyöty?

Sen lisäksi että palvelu on vähentänyt asiakkaidemme laitteisiin ja palveluihin liittyviä näkyviä kuluja, se on myös vähentänyt älypuhelinten vioista, puutteellisista toiminnoista ja käyttäjätuesta johtuvia kuluja.

 

Kysy asiantuntijalta

Martin Lönnberg.
Martin Lönnberg
Director, Products and Services

Martin Lönnberg johtaa Atealla Products and services -liiketoiminta-aluetta.