Google Workspace for Education

Google Workspace for Education

Google Workspace for Education on oppilaitoksille suunnattu kokonaisuus nykyaikaisia oppimisvälineitä, jotka mahdollistavat nykyaikaisen opiskelun sijainnista riippumatta. Google Classroom -työkalulla luot hetkessä virtuaalisia luokkia, työtiloja ja tehtävänantoja. Yhdessä Drive-tallennustilan ja yhdessä muokattavien Dokumenttien kanssa työskentely on saumatonta. Arviointityökalujen lisäksi Workspace for Education sisältää Gmail-sähköpostin, Meet-videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset yhdessä oppimista tukevat ratkaisut kokonaisuutena.

Käytä suosikkisovelluksiasi Classroomissa 

Classroomiin voi integroida tuhansia opetusalan ammattilaisten suosittelemia sovelluksia, jotka kannustavat luovuuteen ja tarjoavat rajattomasti oppimismahdollisuuksia. Laajenna oppimisympäristöä älykkäillä sovelluksilla!

Valitse oppilaitoksellasi sopiva Workspace for Education versio

Käytä joustavia ja turvallisia työkaluja maksutta Education Fundamentalsin avulla tai ota käyttöön tarvitsemasi ominaisuudet päivittämällä Teaching and Learning Upgradeen tai Education Standard- tai Education Plus -versioon.

Kaikki versiot sisältävät allaolevat työkalut:

Mitä versioita Google Workspace for Educationista on saatavilla? 

Google Workspace for Education Fundamentals -versio on saatavilla maksutta. Google tarjoaa myös maksullisia versioita, joissa on enemmän premium-ominaisuuksia: Education Standard, Teaching and Learning Upgrade ja Education Plus.

Paljonko Google Workspace for Education -versiot maksavat?

Google Workspace for Education Fundamentals on saatavilla maksutta.

Education Standard, Teaching and Learning Upgrade ja Education Plus ovat maksullisia.

Ota yhteyttä Atean asiantuntijoihin, niin kerromme lisää: softaryhma@atea.fiKoulutus, sertifioinnit

Atea tarjoaa laadukkaita teknisiä ja pedagogisia koulutuksia. Autamme myös ammatillisen kehittymisen suunnitelmalla ja Googlen suosittujen sertifiointien  toteutuksissa.

Käyttöönotto ja tuki

Ateasta saat Workspace ympäristön pystytyksen avaimet käteen periaatteella. Voit tilata joko maksuttoman ympäristön tai hankkia lisäominaisuuksia sisältäviä versiota - oppilaitoksesi tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Me Atealla tuomme hallitusti Googlen ekosysteemiin perustuvia laitteita ja ratkaisuja osaksi yritysten, kuntien, oppilaitosten ja korkeakoulujen IT-kokonaisarkkitehtuuria. Lähde digitaaliselle Google matkalla Atean kanssa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Mia Bergius

Google Business Manager

mia.bergius@atea.fi

044 458 0463