Siirry sisältöön
Takaisin Valmistajayhteistyö

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) ja Atea tarjoavat yrityksille nopeasti yhä älykkäämpiä, ketterämpiä ja suorituskykyisempiä IT-ratkaisuja. HPE:n tekoälyä hyödyntävä IT-infrastruktuuri ja Aruban verkkoratkaisut turvaavat yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden, palveluiden käytettävyyden sekä sovellusten käyttökokemuksen eri ympäristöissä.

HPE:n älykkäät ratkaisut palvelevat liiketoimintaa

Atea auttaa organisaatioita valitsemaan liiketoimintaa optimaalisesti palvelevat HPE-ratkaisut:

 

HPE logo

 

 

Aruban logo

Tutustu Atean tarjoamiin HPE-ratkaisuihin

Autonominen konesali valjastaa tekoälyn

Tekoälyyn perustuva autonominen konesali on itseoppiva konesali, joka vie konesaliresurssien suorituskyvyn, optimoinnin ja kustannustehokkuuden huipputasolle. Helposti hallittava konesali tarjoaa tietohallinnolle ja liiketoimintayksiköille merkittäviä hyötyjä. Ennakoiva analytiikka tunnistaa ja ennakoi teknologiariskit, suorituskykyongelmat, kapasiteettihaasteet ja jopa ratkaisee ongelmatilanteet automatisoidusti ilman ihmisen työpanosta.

Älykästä tallennus - jopa 100 % käytettävyyttä

HPE:n edistykselliset tallennusratkaisut tarjoavat yrityksille huippuluokan suorituskykyä ja skaalautuvuutta pieniin, suuriin sekä liiketoimintakriittisiin tallennustarpeisiin myös hybridipilvessä. HPE InfoSightin ennakoiva analytiikka optimoi järjestelmien helppokäyttöisyyden uudelle tasolle ja auttaa säästämään aikaa vaatimusten lisääntyessä.

Hyperkonvergoitu konesali - kaikki hybridiin it-ympäristöön   

HPE tarjoaa yrityksille markkinoiden monipuolisimman hyperkonvergoidun konesalin. HPE SimpliVity on ohjelmisto-ohjattu ja helposti hallittava integroitu ratkaisu, joka sisältää palvelimet, tallennuksen, varmistuksen, konesaliverkot ja virtualisointialustan valmiina pakettina. Hyperkonvergoitu konesali auttaa tietohallintoyksiköitä palvelemaan liiketoimintoja nopeammin ja paremmin. Atean asiakkaana voit hankkia ratkaisun omaan konesaliin toimitettuna tai Atea Cloudista.

Aruba verkkoratkaisut - huippuluokan käyttökokemus

Aruban markkinoiden johtavat, uuden sukupolven langattomat sekä langalliset verkkoratkaisut tarjoavat yrityksille suorituskykyisen ja tietoturvallisen verkkoympäristön kaikenkokoisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Nerokkaiden, joustavien ja luotettavien ratkaisuiden avulla yritykset voivat tuottaa käyttäjilleen erinomaisen verkon käyttökokemuksen aina konesalista verkon reunalle.

HPE palvelimet - laskentatehoa ja suorituskykyä

HPE:lta löytyy jokaisen yrityksen it-ympäristöön laadukas, luotettava ja suorituskykyinen palvelin pienistä ja tehokkaista MicroServereistä aina ohjelmisto-ohjattuun HPE Synergy -infrastruktuuriin. HPE:n ”Silicon Root Of Trust” tuo ulottuvillesi markkinoiden turvallisimmat palvelinratkaisut. Suorituskyvyn optimointi sekä mahdollisten vikatilanteiden ennakointi onnistuu tehokkaasti HPE InfoSightin avulla. HPE:n palvelinratkaisut ovat saaneet lukuisia tunnustuksia ja palkintoja (mm. CRN, IT PRO). HPE ProLiant -sarjan palvelimet voit hankkia kätevästi Atea eShopista.

Lue tarkemmin HPE:n verkko- ja konesaliratkaisuista

1 / 2

Atea ja HPE osana yhteiskuntaa

Atean tavoin HPE on sitoutunut toimimaan kestävää kehitystä edistävällä tavalla niin ympäristön kuin koko ympäröivän yhteiskunnan osalta. Vastuullisuus ja eettiset arvot ovat tärkeä osa HPE:n yrityskulttuuria. HPE kehittää ratkaisuja, jotka mahdollistavat verkottunutta maailmaa hyödyntäviä uusia liiketoimintamalleja sekä pienentävät IT:n luomaa ympäristönjalanjälkeä. Kestävät teknologiatuotteet ja -ratkaisut auttavat asiakkaita muuttamaan kokonaisia toimialoja ympäri maailmaa.

IT-laitteiden tehokas kiertotalous vähentää ympäristön kuormitusta. HPE:n tavoitteena on jatkaa vanhentuneenkin teknologian elinkaarta kekseliäästi, turvallisesti ja kaikkien kannalta kannattavasti. Dow Jones Sustainable Index 2019 -raportti nimesi HPE:n monella osa-alueella teknologia-alan vastuullisimmaksi yritykseksi ja The 2019 World’s Most Ethical Companies® nimeää HPE:n yhdeksi IT-alan eettisimmistä yrityksistä. Lue lisää HPE:n vastuullisuusajattelusta.

 

HPE Atea eShopissa

Tutustu HPE:n valikoimaan Atea eShop -verkkokaupassa.

 

 

Takaisin Valmistajayhteistyö
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer