Siirry sisältöön
Uutiset16-04-2020

Hansel valitsi Atean AV-laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajaksi

Yhteishankintayhtiö Hansel ja Atea Finland Oy ovat allekirjoittaneet kahden vuoden puitesopimuksen esitystekniikan palveluiden ja audiovisuaalisten (AV) laitteiden toimittamisesta julkiselle sektorille 1.4.2020 alkaen. Puitesopimukseen liittyneet toimijat, kuten kaupungit, korkeakoulut ja valtionvirastot, voivat nyt hankkia Atealta myös AV-laitteita palveluineen.

”Digitalisaatio kasvattaa tarvetta käyttää audiovisuaalista teknologiaa ja laitteita nopeasti julkishallinnon organisaatioissa. Käyttäjät haluavat ennen kaikkea helppokäyttöisiä ja moderneja ratkaisuja, jotka toimivat luotettavasti. Tarve etätyölle ja etäkokouksille on lisääntynyt huimasti oppilaitoksissa ja virastoissa. Me toimitamme asiakkaillemme laadukkaat etäneuvottelulaitteet palveluineen”, kertoo Atean Head of Solution Sales Petteri Kauria.

AV-laitteiden toimitusten ja asennusten lisäksi Atea tarjoaa projektinhallinnan, asiantuntijapalvelut sekä service desk -palvelut.

”Nopeasti kehittyvien AV-teknologioiden moderni tekniikka ja työkalut saadaan tehokäyttöön asiantuntijapalveluiden avulla. Atea tarjoaa asiakkailleen vahvan ja osaavan palveluorganisaation tuen, kuten AV-laitteisiin erikoistuneen Atea Smart AV-tiimin, service desk -palvelut sekä lähituen. Älykkyys on lisääntynyt AV-ympäristöissä nopeasti, ja ne ovat tulleet yhä lähemmäs perinteisiä IT-ympäristöjä”, arvioi Kauria. ”AV-laitteita voidaan valvoa ja hallita yhä tehokkaammin.”

Atea toimittaa modernia tieto- ja viestintätekniikkaa palveluineen lukuisille julkisen sektorin organisaatioille. ”Atealla on erittäin vahva asema julkishallinnossa, ja tämän puitesopimuksen myötä voimme tuottaa asiakkaillemme yhä kattavamman palvelukokonaisuuden”, korostaa Kauria. ”Atea Experience Centerissä näytämme, miten modernit AV-laitteet ja muut digitaalisen työpaikan työkalut, kuten tila- ja varaushallinta sekä striimaus oikeasti toimivat.”    

Hansel painotti kilpailutuksessa toimittajan kykyä tuottaa palveluja.

 

Lisätietoja:

Head of Solution Sales, Atea Finland, Petteri Kauria
puh. +358 40 5544991 
petteri.kauria@atea.fi