Siirry sisältöön
Uutiset31-03-2020

Atea uudisti Applen korkeimman tason kumppanuutensa ainoana Suomessa

Atea on hyväksytty 29.3.2020 alkaen Applen korkeimman tason Enterprise- ja Education-kumppanuusohjelmiin ainoana Suomessa. Atea tarjoaa yritys- ja oppilaitosasiakkailleen Suomen parasta osaamista kaikkiin Apple-laitteisiin ja -ratkaisuihin liittyviin kokonaisuuksiin.

Atea on ollut Applen virallinen jälleenmyyjä yli kymmenen vuoden ajan. Vuodesta 2017 alkaen Atea on ollut korkeimman tason kumppani sekä Enterprise- että Education-kumppanuusohjelmissa. Atealla on lähes 100 eri osa-alueiden Apple-osaajaa myynnissä, palvelutuotannossa, tukiorganisaatiossa ja asiakaspalvelussa.

Atean asiantuntijat auttavat yhdessä Applen kanssa yrityksiä, kuntia, kaupunkeja sekä oppilaitoksia ympäri Suomen saamaan mahdollisimman suuren hyödyn hankkimistaan iPhone-, iPad- ja Mac-laitteista sekä työssä että oppimisessa. Atea Smartphone -palvelu helpottaa organisaatioiden puhelinten hankintaa ja hallinnointia tarjoamalla puhelimet palvelumallilla. Oppilaitoksia varten Atea on kehittänyt Atea EduComplete -mallin, joka auttaa oppilaitoksia saamaan hankittavasta tietotekniikasta kaiken hyödyn irti.

Atean palvelu- ja tuotetarjooma käsittää laitteiden hankinta-, elinkaari-, ylläpito-, tuki-, ohjelmisto- ja kierrätyspalvelut sekä Atea Finance Oy:n rahoituspalvelukokonaisuuden. Lisäksi Atea huolehtii asiakkaidensa verkko- ja tietoturva-ratkaisuista sekä tarjoaa konsultointipalveluita kaiken kokoisille organisaatioille.

Atean ja Applen kumppanuus tarjoaa huikeita mahdollisuuksia

”Pitkään jatkuneen ja kokoajan kehittyneen syvän kumppanuuden ansiosta Atealla on mahdollisuus auttaa kaikkia Suomen yritys- ja opetusasiakkaita saamaan täysi hyöty irti Apple-laitteista ja -ratkaisuista. Yhdistettynä Atean kattavaan palveluvalikoimaan meillä on ylivertainen kyvykkyys Suomessa viedä asiakkaamme digitaaliselle matkalle kohti nykyaikaista digitaalista työpaikkaa.

Apple on nostanut osuuttaan yritysmarkkinasta tasaisesti jo vuosia sekä iPhone- että iPad-malleillaan ja nyt näemme myös Mac-laitteissa kovaa kasvua. Investointimme Apple-osaamiseen on luonteva osa kasvusuunnitelmiamme ja strategiaamme. On ilo olla mukana rakentamassa Suomea tietotekniikalla – yhdessä Applen kanssa”, kommentoi Atean Apple-liiketoiminnasta Suomessa vastaava Business Owner Uki Heng.