Siirry sisältöön
Takaisin Tietoa Ateasta

Vahvaa yhteistyötä ja strategista kumppanuutta

Atean strategiset kumppanit ovat it-alan edelläkävijöitä, jotka lukeutuvat maailman johtaviin teknologiatoimittajiin. Olemme sitoutuneet pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja asiantuntijuuteen korkeimman kumppanistatuksen saavuttamiseksi ja voidaksemme tarjota asiakkaillemme tarpeita parhaiten palvelevat ratkaisut. Kumppanuutemme näiden kymmenen valmistajan kanssa sekä sertifioitu osaamisemme takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, liiketoimintaa tukevat tietotekniset ratkaisut ja -palvelut.

Atea on Apple Authorised Enterprise Reseller ja Authorised Education Spesialist -kumppani

Apple

Authorised Enterprise Reseller
Authorised Education Specialist


Atea on Apple Authorized Enterprise Reseller-jälleenmyyjä ja Authorised Education Specialist-kumppani. Atean sertifioitu ja vahva Apple-osaaminen yhdistettynä Applen tuotteisiin, takaavat asiakkaillemme modernimmat IT-ympäristöt sekä tehokkaamman tavan tehdä työtä. Koulutukseen sopivien it-ratkaisujen asiantuntijana tarjoamme Applen tuotteita oppimisympäristöihin ympäri Suomea.

Cisco Partner Gold Certified

Cisco

Gold Certified Partner

Atean ja Ciscon strateginen kumppanuus tuo asiakkaidemme saataville Ciscon monipuolisen tarjonnan ja Atean osaamisen mm.  IT-arkkitehtuurista verkko- ja tietoturvaratkaisuihin, sekä videoneuvotteluhin. Näiden palveluiden avulla asiakkaamme saavat liiketoimintansa tueksi tehokkaampia ja turvallisempia IT-ratkaisuja.

 

Citrix-logo.

Citrix

Citrix Platinum Solution Advisor

Atea on ainoa Citrix Platinum-tason kumppani Suomessa. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme parhaita mahdollisia palveluita ja osaamista mm. suojauksen, mobilisoinnin ja sovellusten optimoinnin sekä tietojen toimituksen ratkaisuihin.

Dell Technologies Titanium Black Partner

Dell Technologies

Titanium Black Partner

Atea eShopin valikoima kattaa mittavan valikoiman Dellin päätelaitteita. Tämän lisäksi tarjoamme EMC:n teknologiaan perustuvia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla voidaan tallentaa, hallita, analysoida ja suojata yrityksen arvokkain pääoma: tieto.

HPE Platinum Partner

Hewlett Packard Enterprise

Platinum Partner

Atean ja Hewlett Packard Enterprisen korkeimman Platinum-tason tiivis ja pitkä kumppanuus takaa asiakkaillemme innovatiivisimmat sekä turvallisimmat it-infran ratkaisut, tuotteet ja palvelut.

HP Platinum Partner

HP Inc.

Platinum Partner

Olemme tehneet vuosia menestyksekästä yhteistyötä tarjoten asiakkaillemme HP:n hyödyllisiä, älykkäitä, helppokäyttöisiä ja käytössä miellyttäviä teknologioita ja tuotteita. HP:n monipuolisen tuotevalikoiman löydät Atea eShopista.

IBM Platinum Parthership -logo kuvaa yhteistyön tasoa

IBM

Platinum Partner

Korkeimman tason Platinum-kumppanuus IBM:n kanssa tuo Atean asiakkaiden saataville sertifioitua erikoisosaamista mm IBM:n tallennus-, palvelin- sekä mobiiliratkaisuissa.

Lenovon logo.

Lenovo

Platinum PC Partner & Gold Data Center Partner

Tarjoamme yhdessä it-ympäristön kokonaisratkaisuja ja palveluja Lenovon laajasta tuotevalikoimasta, joka kattaa PC-laitteet, tabletit, puhelimet sekä tallennus- ja palvelinratkaisut. 

Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft

Gold Partner

Atea on korkeimman tason Microsoft-kumppani seuraavilla osa-alueilla:
Gold Cloud Platform
Gold Cloud Productivity
Gold Datacenter
Gold Enterprise Mobility Management
Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
Gold Windows and Devices

Microsoft-osaamisemme on laajalti tunnettu ja arvostettu. Yhteistyömme auttaa löytämään ratkaisun vaativimpiinkin tarpeisiin, ja olemme asiakkaidemme neuvonantaja tarjoten parhaan tuen ja kehitysavun. Atea on suurin Microsoft-kumppani Euroopassa.

VMware Premier PartnerVMware

Pricipal Partner

Atea on VMwaren Principal-tason kumppani. Ylläpidämme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut – myös tulevaisuudessa.

Olemme sertifioituneet seuraavilla alueilla:

  • Datacenter Virtualization
  • Business Continuity
  • Cloud Provider
  • Management Automation
  • Management Operations
  • Network Virtualization
  • Desktop as a Service
  • Hyperconverged infrastructure
  • VMware Cloud on AWS

Lisäksi Atea on saavuttanut Master Service competencyn DataCenter Virtualisoinnissa.

 

Teemme yhteistyötä myös

Kymmenen strategisen kumppanin lisäksi Atea tekee tiivistä yhteistyötä myös useiden muiden merkittävien yhteistyökumppaneiden kanssa ja yhteistyö on saavuttanut korkeimman tason kumppanuuden.

Atea toimii tiiviissä yhteistyössä samsungin kanssa. Yhteistyömme mahdollistaa Samsungin monipuolisen ja modernin laitevalikoiman sekä ratkaisut aiakkaidemme saataville.

WithSecure Platinum Partner Logo

Atea on WithSecuren Platinum-tason kumppani. Tämä takaa WithSecuren tuotteiden ja palveluiden vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen.

Takaisin Tietoa Ateasta