Siirry sisältöön
Uutiset02-06-2022

Atea kolmannen kerran platinaluokkaan EcoVadisin vastuullisuusluokituksessa

Atea-konsernin yhteiskunta- ja ympäristövastuutyö on saavuttanut jo kolmantena vuonna peräkkäin vastuullisuusarvioitsija EcoVadisin korkeimman mahdollisen luokituksen. Platinaluokitus annetaan parhaalle yhdelle prosentille yli 90 000:sta arvioidusta yrityksestä.
Vuoden 2022 Ecovadis Sustainability Platinum Rating logo.

Globaalien toimitusketjujen yhteiskuntavastuullisuuden arviointiorganisaatio EcoVadis tarkasteli arvioinnissaan Atean suorituskykyä useilla osa-alueilla: ympäristö, liiketoimintakäytäntöjen eettisyys, hankintojen vastuullisuus sekä työ- ja ihmisoikeudet.

Konsernijohtaja Steinar Sønsteby iloitsi Atean saavutuksesta: "Kestävä kehitys on missiomme ytimessä: Rakennamme tulevaisuutta tietotekniikalla. Meille on kunnia saada EcoVadisin tunnustus jatkuvista ponnisteluistamme tällä alueella osana suurempaa pyrkimystämme luoda ja edistää merkityksellistä, positiivista ja kestävää muutosta yhteiskunnassa tietotekniikkaa hyödyntämällä.”

”EcoVadisin platinaluokitus on vahvistus sille, että teemme oikeita asioita. Vastuullisuus on osa kaikkea toimintaamme ja näkyy muun muassa siinä, kenet valitsemme kumppaneiksi, minkälaista lisäarvoa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisilla ratkaisuilla sekä miten edistämme kestävän kehityksen tavoitteita Atean työntekijöinä”, sanoo Atea Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Sihvonen.