Siirry sisältöön
Uutiset18-01-2024

Copilot for Microsoft 365 saatavilla kaikenkokoisille yrityksille

Microsoft julkisti suuria uutisia liittyen Copilotiin. Lue lisää, mikä muuttuu.

Copilot for Microsoft 365 nyt  saatavilla kaikenkokoisille yrityksille

Tässä pähkinänkuoressa, mitkä asiat muuttuvat:

  • Aikaisempi vähintään 300 kpl vähimmäisostoraja poistui yritysasiakkailta
  • Hankinnan voi nyt tehdä myös CSP- Cloud Solution Provider- ohjelman kautta
  • Copilot myös Office 365 E3- ja E5-asiakkaiden saataville (Aiemmin ostoon vaadittiin Microsoft 365 -lisenssi).
  • Copilot for Microsoft 365 on nyt saatavilla myös pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla on käytössä Microsoft 365 Business Premium- tai Business Standard
  • Copilot for Microsoft 365:n suomenkielen tuki on saapumassa vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla
  • Viime kuussa Microsoft lanseerasi Copilot for Microsoft 365:n myös oppilaitosten ja korkeakoulujen henkilöstön käyttöön

Tutustu Copilotin uusiin ominaisuuksiin ja hae inspiraatiota tehokkuuteen

Copilot GPT. Microsoft Copilotin voi mukauttaa oman kiinnostuksen mukaisesti. Saatavilla on esimerkiksi hyvinvointiin, matkailuun ja ruuanlaittoon, räätälöityjä Copilot GPT -toteutuksia.

Copilot-mobiilisovellus. Sovelluksen avulla voit käyttää Copilotia ajasta ja paikasta riippumatta, sillä kysymykset ja keskustelut tallentuvat sekä puhelimeen että tietokoneelle. Mobiilisovelluksella ovat käytössä kaikki Copilotin tietokoneella käytettävät ominaisuudet. Sovelluksen avulla on myös mahdollisuus käyttää puhelimen kuvia Copilotin kanssa keskustellessa.

Microsoft 365 -mobiilisovellus. Microsoft lisäsi Copilotin M365 mobiilisovellukseen käyttäjille, joilla on M365-tili. Copilot on käytettävissä suoraan Microsoft 365 -sovelluksessa, ja luodun sisällön voi helposti viedä Word- tai PDF-dokumentiksi. Uusi ominaisuus tulee saataville ensi kuussa ja on käytettävissä Android- ja iOS-puhelimilla.

Oletko valmis kokemaan Copilot for Microsoft 365:n voiman? Copilot Early Access ohjelman osaamisella Atea on apunasi niin lisensoinnin, turvallisen käyttöönoton kuin käyttäjäkoulutustenkin osalta. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, me autamme kaikkiin Copilotiin liittyvissä asioissa, käyttöönottoon valmistautumisessa aina arkipäivän käyttämiseen asti liiketoiminnan hyödyksi.

Lisätietoja Microsoftin tiedotteesta.

Kutsumme sinut mukaan käytännönläheiseen Copilot-webinaariin, jossa käymme läpi, miten Copilot käytännössä toimii ja miten pääset sen kanssa vauhtiin! Mukana asiantuntijamme Ville Rintala ja Santtu Viitala.

Jenni Bergman.
Jenni Bergman
Partner Manager